Jump to content

ωραια αποφασισα το σχεδιο κοπης, λιγες τεχνικες βοηθειες παρακαλω?

tolis861416003225

πως να κοψω το πλαΪνο του κουτιου μου?(εχω σχεδιασει κα  

14 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

sxedio1bx8.th.jpg sxedio2bf8.th.jpg sxedio3en7.th.jpg sxedio4bl5.th.jpg sxedio5tl4.th.jpg

λοιπον ειμαι στα προθυρα του να κοψω το πλαινο του κουτιου μου (hec 6a19 black) μιασ και εγω θα παρω καινουριο και κομενο πια θα φυλοξενισει τον παλιο πεντιουμ 3 και θα δοθει στον αδερφο μου να παιζει προ 5θα μπουν και 4αρι ανεμιστιρι μπλε φωτησμου στο cpu στα 7 βολτ για να μη κανει θορηβο, στις 5000 στροφες ειναι πολυ εκνευριστικο, και σε συνδιασμο με τα 2 12αρια ενα απο διπλα να φυσαει και πισω να τραβαει αερα δε νομιζω να εχει προβλημα... ή μηπως οχι? ακομα θα μπει ενας καδοδικος μπλε φωτισμος και θα αλαχτει το 12αρι του τροφοδοτικου σε ενα με μπλε λεντ( πρεπει να προσεξω κατι, μηπως υπαρχει περιπτωση να μην εχουν εκφορτησει οι πυκνωτες η κατι αλλο? μη παθω και τιποτα!!) το εν λογω ειναι ενα q-tec 400 οποτε δε με νοιαζει και να γινει κοματια!! δε νομιζω να χρηαζεται παραπανω απο αυτο... το συστημα δε νομιζω να τραβαει συνολικα πανω απο 100 βατ σε φουλ λοουντ κατασταση....τεσπα... εχω κανει καποια σχεδια στο πισι και θα ηθελα τη γνωμη σας! ποιο θα ηταν πιο καλο??:flower:

EDIT: αλλη μια ιδεα: sxedio6kj8.th.jpg EDIT2 : ακομα μια: sxedio7qo8.th.jpg

EDIT 3: θα κοπει συμφωνα με το σχεδιο 7

την κουρτινα 1.

το παραθυρο για μενα εχει νοημα να δειχνει το τακτοποιημενο εσωτερικο και να κρυβει τις ασχημιες.......

αρα θες να φαινεται το τακτοποιημενο κομματι γυρω απο τον επεξ και να κρυβεις τις θεσεις των ντραηβ που γινεται χαμος απο καλωδια.

το σχεδιο νουμερο 1 εχει τα σωστοτερα κοψιματα απο ολα.περιμενουμε φωτος απο το τελικο αποτελεσμα:)

και εμενα το 1ο μαρεσει πιο πολυ αλλα ο αδερφος μου που τα ειδε μου λεει προτιμα το 5ο!το οποιο μου φενεται η πιο μουφα... τεσπα μικρος ειναι (11 χρονων :p) θα τον πισω... :p παντως οπως και να εχει θα ηθελα να βαλω αλουμινενια κορνιζα οπως διακριτεται και στα σχεδια :tomato: πως να το κανω αυτο? απλα κολαω τις γωνιες με σιλικονη γυρο γυρο?? και για το τροφοδοτικο που λεω? θελει καποια προσοχη? ή αντι να βαλω τον λεντενιο ανεμιστηρα εκει να τον βαλω στη θεση του πισω φουρφουριου???

το 1 και εγω... τα αλλα δεν μου αρεσαν και τοσο. το 1 βασικα πρεπει να το εχω ξαναδει σε κουτι.

ναι ναι σιγουρα θα ανεβασω φωτος!! αλλα ισως να αργισω λιγο γιατι τωρα ειμαι πατρα και το ολο εγχειρημα θα γινει καρδιτσα επειδη τα εργαλεια τα εχει ενας φιλος μου και καρδιτσα θα παω στις 28 οκτωθρη αλλα δε ξερω αν θα προλαβω να το κανω...ε ρε γαμωτο και εχω πορωθει!! θελω να το κανω τωρα!!

το εχεις δει ε? μμμ προσπαθησα να κανω κατι πο δεν εχω δει αλλα δε ξερω ισως δε νεχω δει και τα παντα αλλα και σιγουρα θα εχω επιρεαστει...τοσα και τοσα εχω δει..εστω και χωρις να το θελω ισως να μοιαζουν καπου...οχι οτι πειραζει να μοιαζουν δλδ...

Αρχική απάντηση από tolis86

κατσε ρε οχι... και θα ειναι ανοιχτο ?! και αμα μπει καμια κατραριδα μεσα και κανει μπουμ?! :p:hehe:

Ενα βραδυ φυπνησα απο εναν εκνευριστικο θορυβο. It turns out οτι μια αμοιρη νυχτοπεταλουδα ηθελε περιηγηση του stacker. Ηταν λιγο ηλιθια ομως και πηγε και επεσε πανω στο 12ρι του ψυγειου, το οποιο αφου την αφησε στον τοπο μετα εκανε τον απιστευτο θορυβο με τα φτερα της :p

Κόψε εντελώς τον πλαινό ανεμιστήρα. Δεν είναι και τόσο μεγάλο το Hec, θα σου κρύβει πολλά. Αν θες κάτι πιο περίπλοκο από παραλληλόγραμο σχεδίασε διαφορετικά το περίγραμμα με καμπύλες γωνίες κλπ. Αν θες τόσο πολύ τον πλαϊνό βίδωσέ τον μετά στο πλέξι.

Εμένα μου αρέσει το 2 περισσότερο καθότι μου θυμίζει το σήμα του Star Trek... :D Περιμένουμε worklog από την εγχείρηση...

Αρχική απάντηση από tolis86 [Σήμερα, στις 22:42]

μου ηρθε αλλη μια ιδεα....πως σας φενεται?

sxedio6kj8.th.jpg

Εξαρταται απο το τι θελεις εσυ εμφανιση η καλυτερη ροη αερα μεσα στο κουτι.Απο θεμα εμφανισης προτειμω το 1 απο θεμα ροης 3 αλλα αν μπορουσα θα εβαζα 2 ανεμιστηρες τον ενα διπλα στον αλλο οπως εχεις στο σχεδιο.Πρωσοπικα προτιμω ροη του αερα. Kαλυτερη ροη χαμυλοτερη θερμοκρασια, χαμυλοτερη θερμοκρασια περισοτερο ο/c

Ναι οπως το εγραψα ειναι λιγο ακαταλαβιστικο Αν σε παιρνει βαλε δυο ανεμιστηρες στο πλαι αυτο ηθελα να πω για την καλυτερη ροη :unsure:

κοιτα,

1. δε μπορω διοτι ο ανεμιστηρας υπαρχει ηδη

2. το κουτι ειναι μιδ ταουερ οποτε αμα βαλω δυο ανεμιστηρες δε θα φενεται καθολου το εσωτερικο!...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.