def Οκτώβριος 11, 2006 Author #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 11, 2006 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 15:00] .Επισης ειναι ωραιο να βλεπεις στο κουτι 2 cpus:hehe: H πληροφορια ελεγχεται ως ανακριβης... Παλια το να σου "κατσει" το LDBHE 0546 SPAW ηταν τυχη βουνο, πλεον αντε να καθεσαι να ψαχνεις το... διπλο τζακ-ποτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Οκτώβριος 11, 2006 Author #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από SLN H πληροφορια ελεγχεται ως ανακριβης... Παλια το να σου "κατσει" το LDBHE 0546 SPAW ηταν τυχη βουνο, πλεον αντε να καθεσαι να ψαχνεις το... διπλο τζακ-ποτ ποια πληροφορια φιλτατε SLN? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 11, 2006 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 15:58] ποια πληροφορια φιλτατε SLN? Του βιτσιοζου-τοφαλου-troubleshooter που του αρεσει να ψαχνει τα stepping δυο-δυο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Οκτώβριος 11, 2006 Author #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από SLN Του βιτσιοζου-τοφαλου-troubleshooter που του αρεσει να ψαχνει τα stepping δυο-δυο... και νομιζα οτι η μπορα θα επαιρνε εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 11, 2006 #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από SLN H πληροφορια ελεγχεται ως ανακριβης... Παλια το να σου "κατσει" το LDBHE 0546 SPAW ηταν τυχη βουνο, πλεον αντε να καθεσαι να ψαχνεις το... διπλο τζακ-ποτ Ρε φιλε ενας απλος χημικος εισαι, τι ξερεις εσυ, ακου ανακριβης..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Οκτώβριος 11, 2006 #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Μην το 'χεζετε' τελειως..(με την καλη εννοια)Γιατι εχει 8+8 16 dimm slots;; Υπαρχει προβλεψη να λειτουργει χωρις σκληρο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Οκτώβριος 11, 2006 #48 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από def :D :D :D Αυτο το πραγμα προοριζεται για consumers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Οκτώβριος 12, 2006 Author #49 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2006 http://chip-architect.com/news/AMD_family_pic.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 12, 2006 #50 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από SlotKiller Αυτο το πραγμα προοριζεται για consumers? Εννοείται βρε! Καμιά 500άρα η μητρική και από 1500 έκαστος FX, και στο τσακ-μπαμ πιάνεις το 75-80% των επιδόσεων ενός Kentsfield των 1000 Λαυράκι λέμε η πλατφόρμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Οκτώβριος 12, 2006 #51 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από gdp77Από τη μία θα έχουμε (AMD) εξελιγμένη αρχιτεκτονική, αλλά (λόγω 90nm) 2 cpus. Από την άλλη θα έχουμε μία απαρχαιωμένη αρχιτεκτονική, αλλά (λόγω 65nm) 4 πυρήνες σε ένα chip. κάτσε γιατί μπερδεύτηκαΠως γίνεται η 'απαρχαιωμένη' αρχιτεκτονική 3 μηνών να κερδίζει σε όλα (αντε κανα δύο έξω) τα μετροπρογράμματα την αντίστοιχη πρόταση της AMD που διαθέτει 'εξελιγμένη' αρχιτεκτονική 3 ετών στην ίδια συχνότητα, αφήνοντας απέξω κατανάλωση και υπερχρονισμό?Αφήνοντας την απόδοση απέξω τώρα (αν και πάλι δε νομίζω να είναι ανταγωνιστική), θεωρείς εξέλιξη και αποδοτική λύση την χρήση 2 διπύρηνων επεξεργαστών με απίστευτη κατανάλωση και κόστος για να συναγωνιστεί ένα τετραπύρηνο, έστω 2 διπύρηνων κολλημένων?Αρχική απάντηση από gdp77Το μόνο προσωπικό σχόλιο που έχω να κάνω είναι ότι η AMD δεν θα κυκλοφορούσε το 4x4 αν δεν πίστευε ότι σε multithreaded περιβάλλοντα θα της δώσει την υπεροχή. Προσωπικά περιμένω με αγωνία... Προσωπική άποψη, αποκλειστικά λόγοι marketing, quattro η μία, 4χ4 η άλλη. 4WD εγώ. Δε νομίζω να είναι καθόλου χαρούμενοι στην ΑΜD με την πλατφόρμα. Ας είχε εξελίξει πιο γρήγορα η μαμα ΙΒΜ τα 65nm να έπαιζαν. Δε λέω καλό το ΗΤ, καλός ο ΙΜC αλλά μη τα θεοποιούμε. Προσωπικά η μητρική μου φαίνεται αστεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 15, 2006 #52 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 Μεγεια το wallpapper def,mariosalice,gdp.. 4x4 movie download http://www.nickfire.com/photo/digitallife/digitallife%20125.MOV Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 15, 2006 #53 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 Το πιο ωραιο ξεχασα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 15, 2006 #54 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 πλακα κανεις. 10ΜΒ για 38 δευτερολεπτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 15, 2006 #55 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από .38-.45 πλακα κανεις. 10ΜΒ για 38 δευτερολεπτα; http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=119445η αρχικη παρουσιαση απ'οπου δανειστηκα φωτος...διαβασε τα σχολια για το video.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Οκτώβριος 15, 2006 #56 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 lol @ quadfather, νόμιζα ότι ήταν ψιλοαστεία κωδική ονομασία για την 4x4 αλλά ομολογώ πως μου αρέσει η διαφήμιση http://www.itbusinessnet.com/articles/viewarticle.jsp?id=53028 http://techreport.com/onearticle.x/10428 "Moorehead offered another internal AMD code name for the platform that we like better: The Quadfather." respect the family... Alienware, Dell δηλαδή Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Οκτώβριος 15, 2006 #57 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 κάτσε γιατί μπερδεύτηκαΠως γίνεται η 'απαρχαιωμένη' αρχιτεκτονική 3 μηνών να κερδίζει σε όλα (αντε κανα δύο έξω) τα μετροπρογράμματα την αντίστοιχη πρόταση της AMD που διαθέτει 'εξελιγμένη' αρχιτεκτονική 3 ετών στην ίδια συχνότητα, αφήνοντας απέξω κατανάλωση και υπερχρονισμό?Αφήνοντας την απόδοση απέξω τώρα (αν και πάλι δε νομίζω να είναι ανταγωνιστική), θεωρείς εξέλιξη και αποδοτική λύση την χρήση 2 διπύρηνων επεξεργαστών με απίστευτη κατανάλωση και κόστος για να συναγωνιστεί ένα τετραπύρηνο, έστω 2 διπύρηνων κολλημένων?Δε θα τα ξαναλέμε. Τα έχω γράψει στο forum 10άδες φορές, δεν αντέχω άλλο.Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις τι πιστεύω ή γιατί η απαρχαιωμένη αρχιτεκτονική είναι μπροστά :http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=31389 (διάβασε τα post μου)Κάποτε και τα κούφια MHz ήταν μπροστά...Εννοείται βρε! Καμιά 500άρα η μητρική και από 1500 έκαστος FX, και στο τσακ-μπαμ πιάνεις το 75-80% των επιδόσεων ενός Kentsfield των 1000Λαυράκι λέμε η πλατφόρμα! Τουλάχιστον αστείοι οι ισχυρισμοί σου, όσν αφορά τα οικονομικά μεγέθη. Όσο για τις επιδόσεις, δεν είμαι τόσο σίγουρος. Όταν θα βλέπεις τον kentsfield να ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ σε memory intensive multithreaded εφαρμογες, θα τα ξαναπούμε σε αυτό το forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 15, 2006 #58 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 Kαι σε λιγο ο Yorkfield με τα 12mb L2 στα 45nm θα ειναι ο αντιπαλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Οκτώβριος 15, 2006 #59 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 Στα 45nm έχει STOP... Με πόση cache θα γεμίζει τότε η Intel τους επεξεργαστές της για να καλύψει την τεχνολογική τους ανεπάρκεια? Πού φτάσαμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 15, 2006 #60 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 Υορκfield source http://vr-zone.com/?i=4109 Ε μα τι στο καλο βρε gdp? Οσα δεν φτανει η αλεπου τα μετονομαζει σε τεχνολογικη ανεπαρκεια?Δεν ειναι φρονιμο να μιλαμε χωρις να μην εχουμε καν δει τι κανουν... Μετα εχει συνεχεια στα 30nm... Kατσε πρωτα να δουμε τι προσφερουν και τι κανουν και θα τα πουμε ολα με το ονομα τους οπως ειπαμε τους Α64 τους καλυτεους της εποχης , τους P4 κουφια mhz και τους C2D A64 killers.. Συμφωνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.