athlon=greek Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2006 Εχω βρει μια διανομη του FC 5 απο ενα περιοδικο και καθως μπουταρω για να το εγκαταστησω στον σκληρο δισκο(εχω τρεις) τον οποιο τον εχω για αυτο ακρβως το λογο,το γραφικο περιβαλλον της αρχικης εγκαταστασης ειναι μεγενθυμενο επι της οθονης μια LG FLATRON 1920P.Το αποτελεσμα ειναι οτι δεν μπορω να συνεχισω την εγκατασταση,υπαρχει καποια εντολη στο boot prompt για να εγκατασταθει;Εχω προσπαθησει στο boot prompt με την εντολη noapic nolapic acpi=off και δεν την δεχεται... ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Σεπτέμβριος 23, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2006 Επειδη βλεπω οτι περασε ωρα και δεν απαντησε κανεις.Δοκιμασε να πατησεις το F2 ,πριν πατησεις enter ωστε να ξεκινησει η εγκατασταση,αν θυμαμαι καλα σου βγαζει καποιες επιπλεον επιλογες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Σεπτέμβριος 23, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2006 F2 η F3 και επέλεξε την ανάλυση που θέλειςhttp://www.howtoforge.com/perfect_setup_fedora_core_5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Σεπτέμβριος 23, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2006 θα το δοκιμασω παιδες αργοτερα γιατι εχω εργασια επειγουσα και θα ενημερωσω... ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Σεπτέμβριος 23, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2006 δεν εγινε τιποτα παιδες δεν αλλαζει αναλυση ωστε να μπορω να συνεχισω την εγκατασταση..Καμια αλλη ιδεα;:sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Σεπτέμβριος 26, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 ακομα διακοπες εισαστε ρε παιδες καμια απαντηση;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Σεπτέμβριος 26, 2006 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 Βαζω σε 20' fedora και σου λεω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Σεπτέμβριος 26, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 αντε καλλιτεχνη να δω τη ζωγραφια σου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Σεπτέμβριος 26, 2006 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 Για γραψε: 'Linux resolution=1280x1024' και πατα enter Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Σεπτέμβριος 26, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 οκ θα το δοκιμασω και απαντησω Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Σεπτέμβριος 26, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 τιποτα με την εντολη linux resolution=1280x1024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Σεπτέμβριος 26, 2006 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 Δοκίμασε το "vga=1280x1024"ίσως κάποιο από τα παρακάτω σε βοηθήσουν (αφαίρεσε το knoppix από το boot option)boot: knoppix vga=0 boot: knoppix acpi=off pnpbios=off noapic noapm Helpful for laptops boot: knoppix vga=0 debug -b 3 Using this boot command will cause Knoppix to pause at various stages in the boot process. Just type 'exit' at each shell prompt to move on to the next stage. You will know that you are at the final stage when typing 'exit' does not do anything. If you get that far, type 'init 5' to go into graphics mode.boot: failsafe debug -b 3 That will do the same as the previous boot command, except turn off most of the hardware detection.http://www.knoppix.net/wiki/Cheat_Codes#Tips.26Tricks Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Σεπτέμβριος 27, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2006 μα δεν εχω βαλει το knoppix!!!To fedora core 5 προσπαθω να βαλω ρε παιδια απο την αρχη.Ο σκληρος ειναι κενος στον οποιο θα εγκαταστησω το fedora.....βασικα παιρνω μηνυμα:COULD NOT FIND KERNEL IMAGE:VGA=1280X1024:confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Σεπτέμβριος 27, 2006 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2006 man απλά γράψε boot:vga=0 (για αυτό σου είπα να αφαιρέσεις το knoppix)η vga=1280x1024 δεν έπιασε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Σεπτέμβριος 27, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από wrong method man απλά γράψε boot:vga=0 (για αυτό σου είπα να αφαιρέσεις το knoppix)η vga=1280x1024 δεν έπιασε ; μου δινει:could not find kernel image:vga=1280x1024κια στο vga=0 δινει could found image Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Σεπτέμβριος 27, 2006 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2006 δεν το πιστευω οτι δεν υπαρχει λυση παιδες για να λυθει αυτο το προβλημα τελικα.Μεχρι στιγμης δεν μπορω να κανω την εγκατυασταση του FC 5,υπαρχει λυση τελικα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Σεπτέμβριος 27, 2006 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2006 Δώσε στο boot prompt το εξής:linux vga=askκαι λογικά θα σε ρωτήσει την ανάλυση που θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Σεπτέμβριος 28, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από emnezia Δώσε στο boot prompt το εξής:linux vga=askκαι λογικά θα σε ρωτήσει την ανάλυση που θες ευχαριστω καταρχην φιλε emnezia,εβαλα την εντολη και την αναλυση(enter mode number or "scan") αλλα και παλι το γραφικο περιβαλλον εγκαταστασης ειναι μεγενθυμενο οπως πριν,τι αλλο να κανω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Σεπτέμβριος 28, 2006 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2006 Αλλη vga μπορεις να δοκιμασεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Σεπτέμβριος 28, 2006 Author #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από steve_m Αλλη vga μπορεις να δοκιμασεις? οχι δεν εχω τετοια πολυτελεια,μηπως, λεω,,, φταιει που η οθονη οπως ειναι συνδεμενη στην dvi και οχι στην αναλογικη εξοδο,ρωταω μηπως;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.