morius Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2006 Γεια σας. Μου ζητήθηκε να φτιάξω ένα "site" όχι όμως για να ανεβεί στο internet απλά να διαβάζετε στον explorer. Σαν αυτά που δίνουν στις εφημερίδες,που για να τα διαβάσεις ανοίγει ο explorer? Λοιπόν το ερώτημα μου είναι το εξής: Γίνετε όταν κάποιος βάζει το CD αυτό μέσα στον υπολογιστή του να ανοίγει αυτόματα το Site. Με λίγα λόγια να κάνει AutoRun το site????? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Σεπτέμβριος 23, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2006 νομίζω η εντολή είναι shellexecute index.html τη γράφεις σε txt αρχείο autorun.inf στο root του cd, όπου index η αρχική σελίδα που θες να φορτώνει και πρέπει να είναι και αυτή στο root. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Σεπτέμβριος 24, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2006 Thnx man!!!!! Αλλά έκανα κάτι άλλο. Βρήκα ένα autorun txt από άλλο παρόμοιο site και άλλαξα το όνομα του Index που θα άνοιγε ;) THNX;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.