zen3 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2009 Λοιπόν, σκέφτομαι να ζητήσω απ'τον χοντρό καμία αναβάθμιση. Αρχίζουμε, συνολικό budget ... 300E =( CPU: -Intel -4πύρηνος -Ικανός για o/v SSD: -Φτηνός, yet σοβαρή απόδοση -Δεν με νοιάζει η μάρκα, δεν ξέρω άλλωστε τι παίζει Mobo: -Ικανή για o/c, σοβαρό o/c εννοώ, όχι σαν την τωρινή μου -Intel platform -SLI/CrossfireX, αν είναι δυνατόν -RAM (όσο το δυνατό ψηλότερες συχνότητες)-> DDR3 αν υπάρχει καλή μητρική μ'όλα τα παραπάνω + DDR2 θα την προτιμούσα Λέω αυτό για την DDR2 + DDR3, γιατί μου είπε στο άλλο τοπικ ο ... (δεν θυμάμαι nick ) πως δεν είναι καλό να υποστηρίζει DDR2 και DDR3. Προτείνετε μου και μια DDR3 2x2GB 1333MHz, όχι για αυτά τα λεφτά, για αργότερα. Συνοψίζοντας, θέλω CPU + SSD + Mobo = 300E Ευχαριστώ.
sakis_the_fraud Δεκέμβριος 22, 2009 #2 Δεκέμβριος 22, 2009 Συνοψίζοντας, θέλω CPU + SSD + Mobo = 300Eολα μαζι δυσκολα...ειδικα στην πλατφορμα της Intel...
zen3 Δεκέμβριος 22, 2009 Author #3 Δεκέμβριος 22, 2009 Αυτά εδώ πως σας φαίνονται;Αφήστε το πόσο κάνουν.Intel Core i7 920Intel X25-M 80GBFoxconn Flaming Blade GTIΙκανοποιούν τις απαιτήσεις μου στο 1ο ποστ;Αλλαγή σχεδίων:RAM αντί για SSD.Πώς σας φαίνεται το σετάκι;Intel Core i7 920Intel X25-M 80GBhttp://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-Ddr3-3X2Gb-Kit-TR3X6G1333C9G.htm
_Chris_ Δεκέμβριος 22, 2009 #4 Δεκέμβριος 22, 2009 Καταρχην τι χρηση θα κανεις στο pc? ωστε να σου προτεινουμε και πραγματα που θα πιασουν τοπο.Δευτερον: Υπολογισε και μια καλη ψυχτρα αν θες να ανεβασεις τη cpu και προσεξε να ειναι συμβατη με την πλατφορμα που θα διαλεξεις.Τριτον και κυριοτερο: Ριξε μια ματια στις συνθέσεις του μηνα να παρεις μια ιδεακαι finally: συμπεριλαμβανομενης και της ψυχτρας (και των fans) προσδιορισε με βαση τις απαιτησεις σου το budget.Μεχρι να γινουν τα παραπανω θα σου πω τελειως θεωρητικα οτι μια χαρα ειναι ο ssd και ολα εκτως των μνημων. Το θεμα ειναι τα χρειαζεσαι ολα αυτα? Η αντιθετα μηπως οι απαιτησεις σου δεν θα καλυφθουν ουτε απο αυτα???...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.