zen3 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2009 Λοιπόν, σκέφτομαι να ζητήσω απ'τον χοντρό καμία αναβάθμιση. Αρχίζουμε, συνολικό budget ... 300E =( CPU: -Intel -4πύρηνος -Ικανός για o/v SSD: -Φτηνός, yet σοβαρή απόδοση -Δεν με νοιάζει η μάρκα, δεν ξέρω άλλωστε τι παίζει Mobo: -Ικανή για o/c, σοβαρό o/c εννοώ, όχι σαν την τωρινή μου -Intel platform -SLI/CrossfireX, αν είναι δυνατόν -RAM (όσο το δυνατό ψηλότερες συχνότητες)-> DDR3 αν υπάρχει καλή μητρική μ'όλα τα παραπάνω + DDR2 θα την προτιμούσα Λέω αυτό για την DDR2 + DDR3, γιατί μου είπε στο άλλο τοπικ ο ... (δεν θυμάμαι nick ) πως δεν είναι καλό να υποστηρίζει DDR2 και DDR3. Προτείνετε μου και μια DDR3 2x2GB 1333MHz, όχι για αυτά τα λεφτά, για αργότερα. Συνοψίζοντας, θέλω CPU + SSD + Mobo = 300E Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Δεκέμβριος 22, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 Συνοψίζοντας, θέλω CPU + SSD + Mobo = 300Eολα μαζι δυσκολα...ειδικα στην πλατφορμα της Intel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zen3 Δεκέμβριος 22, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 Αυτά εδώ πως σας φαίνονται;Αφήστε το πόσο κάνουν.Intel Core i7 920Intel X25-M 80GBFoxconn Flaming Blade GTIΙκανοποιούν τις απαιτήσεις μου στο 1ο ποστ;Αλλαγή σχεδίων:RAM αντί για SSD.Πώς σας φαίνεται το σετάκι;Intel Core i7 920Intel X25-M 80GBhttp://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-Ddr3-3X2Gb-Kit-TR3X6G1333C9G.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Δεκέμβριος 22, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 Καταρχην τι χρηση θα κανεις στο pc? ωστε να σου προτεινουμε και πραγματα που θα πιασουν τοπο.Δευτερον: Υπολογισε και μια καλη ψυχτρα αν θες να ανεβασεις τη cpu και προσεξε να ειναι συμβατη με την πλατφορμα που θα διαλεξεις.Τριτον και κυριοτερο: Ριξε μια ματια στις συνθέσεις του μηνα να παρεις μια ιδεακαι finally: συμπεριλαμβανομενης και της ψυχτρας (και των fans) προσδιορισε με βαση τις απαιτησεις σου το budget.Μεχρι να γινουν τα παραπανω θα σου πω τελειως θεωρητικα οτι μια χαρα ειναι ο ssd και ολα εκτως των μνημων. Το θεμα ειναι τα χρειαζεσαι ολα αυτα? Η αντιθετα μηπως οι απαιτησεις σου δεν θα καλυφθουν ουτε απο αυτα???... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.