Trackman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2006 Σίγουρα η fatal1ty είναι καλύτερη με την xramΚάντε σύγκριση?????
blade_pan Σεπτέμβριος 23, 2006 #2 Σεπτέμβριος 23, 2006 Αν το παρουμε λογικα το θεμα η X-FI FATALITY οταν παιζεις καποιο βαρυ game - ναι σαφως και δεν θα την παρεις για να ακους mp3 ή βλεπεις ταινια... - και ενεργοποιησεις surround,EAX και τετοια σιγουρα πιεζονται τα πραγματα - cpu...Οποτε ουσιαστικα απευθυνεται στους τρελοgamers...αλλα εχω την εντυπωση πως δεν αξιζει αν εχεις εναν cpu τελευταιας γενιας διοτι μπορει και αντεπεξερχεται!Αν το δεις απο την αλλη μερια ειναι ψιλοανεξαρτητος οπως και η gpu και το συστημα τρεχει "γλυκα":)
GruntGR Σεπτέμβριος 23, 2006 #3 Σεπτέμβριος 23, 2006 x-ram αντε να χρησιμοποιειται σε 2 αντε 3 παιχνιδια κατα τα αλλα ειναι ολοιδιες, εγω προσωπικα προτιμησα την platinum γιατι δεν γουσταρω να παιρνω προιοντα με την φατσα του fatal1ty απανω
Tsunami Σεπτέμβριος 24, 2006 #4 Σεπτέμβριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από GruntGR x-ram αντε να χρησιμοποιειται σε 2 αντε 3 παιχνιδια κατα τα αλλα ειναι ολοιδιες, εγω προσωπικα προτιμησα την platinum γιατι δεν γουσταρω να παιρνω προιοντα με την φατσα του fatal1ty απανω You got that right
ΟΕW1999 Σεπτέμβριος 24, 2006 #5 Σεπτέμβριος 24, 2006 Ειχα και εγω αυτο το διλημα ποια απο τις δυο ( καλυτερα ποiα απο τιs τρεις fatality/platinum/extreme nusic και την απορια μου την ελυσε ενας γνωστος απο Ιρλανδια) fatality οχι οτι ειναι τοσο καλυτερη αλλα ηδιαφορα των χρηματων μεταξυ τους εφοσον θελεις αυτες τις δυο δεν ειναι τοσο μεγαλη
JaguarOne Σεπτέμβριος 24, 2006 #7 Σεπτέμβριος 24, 2006 με δεδομένο τα ~40-50 διαφορά που έχουν οι δύο κάρτες, αξίζει να βάλεις την fatal1ty ή να τα βάλεις για να πάρεις ένα καλύτερο CPU/μητρική....
o polonos Σεπτέμβριος 24, 2006 #8 Σεπτέμβριος 24, 2006 Εγω εχω την extreme music και ειμαι ικανοποιημενος 100% πολυ καλη καρτουλα που αξιζει τα λεφτα της...
Trackman Σεπτέμβριος 25, 2006 Author #9 Σεπτέμβριος 25, 2006 Αρχική απάντηση από JaguarOne [Χθες, στις 14:19] με δεδομένο τα ~40-50 διαφορά που έχουν οι δύο κάρτες, αξίζει να βάλεις την fatal1ty ή να τα βάλεις για να πάρεις ένα καλύτερο CPU/μητρική.... και εγώ έτσι νομίζω ότι αξίζει!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.