Thresh86 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2006 Ένας φίλος μου πήρε πρόσφατα υπολογιστή απο γνωστή αλυσίδα καταστημάτων. C2D 6600,Gigabyte I945G,7600GS,2GB ram,400W PSU,320GB HDDΤο πρόβλημα είναι οτι έχει ξεσκιστεί στο restart.Μπαίνεις λίγο στα Win και τσούπ restart.Oι drivers είναι εγκατεστημένοι και το pc είναι έχει (και καλά) ελεγχθεί απο το κατάστημα.Δεν μπορώ να του βάλω χέρι στα ενδότερα,γιατί θα χαθεί η εγγύηση.Καμιά πρόταση?Πέρα οτι τη Δευτέρα έχει φύγει για το κατάστημα...
satkok Σεπτέμβριος 23, 2006 #2 Σεπτέμβριος 23, 2006 Μέτρα τη μνήμη αν είναι 2 ντιμάκια τότε μία, μία ξεχωριστάΤη τροφοδοτικό έχει (μάρκα) τσέκαρε και αυτό
Thresh86 Σεπτέμβριος 23, 2006 Author #3 Σεπτέμβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από satkok Μέτρα τη μνήμη αν είναι 2 ντιμάκια τότε μία, μία ξεχωριστάΤη τροφοδοτικό έχει (μάρκα) τσέκαρε και αυτό Αυτό λέω,δεν μπορώ να επέμβω στα ενδότερα.Τα σκέφτηκα και εγώ αυτά που είπες.Καμιά ιδιαίτερη ρύθμιση στο bios?Παρατήρησα 2 πράγματα:1)Όταν ξεκινά,λέει Dual Channel Mode enabled interleaved.Interleaved???2)Στα IRQ,USB 1.1 και το ACPI μοιράζονται το ίδιο(11).Είναι δυνατόν?Επίσης,ξέχασα να το αναφέρω,εναλλακτικά απο το restart,τραβάει και τρελά κολλήματαακόμα και σε εγκαταστάσεις προγραμμάτων...
o polonos Σεπτέμβριος 23, 2006 #4 Σεπτέμβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από THRESH [Σήμερα, στις 03:08] .Δεν μπορώ να του βάλω χέρι στα ενδότερα,γιατί θα χαθεί η εγγύηση. Ποιος το λεει αυτο??? νομιζω πως κανεις λαθος
blade_pan Σεπτέμβριος 23, 2006 #5 Σεπτέμβριος 23, 2006 Δε ξερω αν θα χαθει αλλα πρεπει να εχει ενα χαρτακι κολλημενο για να μη το ανοιξεις και φανει και καλα....Tα ειχε και ενας φιλος τα συμπτωματα που λες...ΜΗΝ κανεις τπτ...πηγαινε το πισω!
Thresh86 Σεπτέμβριος 23, 2006 Author #6 Σεπτέμβριος 23, 2006 @blade_panΈτσι είναι.Υπάρχει *@χαρτάκι.Για αυτό ξαναλέω,δεν μπορώ να επέμβω.Τελικά ο φίλος σου τι πρόβ είχε?
blade_pan Σεπτέμβριος 23, 2006 #7 Σεπτέμβριος 23, 2006 Δεν ξερω ακριβως τι ειχε...ουτε αυτοι ξερανε...Μαλλον μνημες....Πανε το εσυ μην σου ριξιυν καμια ευθυνη...
Maximus Σεπτέμβριος 23, 2006 #8 Σεπτέμβριος 23, 2006 Παιδιά εγώ μια φορά είχα PC με χαρτάκι και το μόνο που με ένοιαζε ήταν πού είχα τη Logo, αν γίνεται να βγει εύκολα μη μασάς. Αν από την άλλη δε θες να ρισκάρεις, υπομονή μέχρι τη Δευτέρα
JaguarOne Σεπτέμβριος 23, 2006 #10 Σεπτέμβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από GdamprXP [Σήμερα, στις 01:47] Αυτα και χειροτερα παθαίνεις αν παρεις intel Έλεος???... Και αντε τα παθαίνεις αυτα με Intel.... ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ?
Chosen Σεπτέμβριος 23, 2006 #11 Σεπτέμβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από JaguarOne Έλεος???... Και αντε τα παθαίνεις αυτα με Intel.... ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ? Να έχεις τα ίδια προβλήματα με AMD
astrolabos Σεπτέμβριος 23, 2006 #12 Σεπτέμβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από GdamprXP Αυτα και χειροτερα παθαίνεις αν παρεις intel Εγώ προτείνω αγιασμό/εξορκισμό για να φύγει το κακό και 5 μετάνοιες στην παναγιά την AMDοκρατούσα
GdamprXP Σεπτέμβριος 24, 2006 #13 Σεπτέμβριος 24, 2006 Μια πλάκα έκανα... αλλά δε χάσατε ευκαιρία να ξεφύγετε εντελως απο το θέμα και να δώσετε την εντύπωση πως οι κόντρες είναι το καλυτερο σας. Ευγε
Thresh86 Σεπτέμβριος 24, 2006 Author #14 Σεπτέμβριος 24, 2006 Εγώ προτείνω αγιασμό/εξορκισμό για να φύγει το κακό και 5 μετάνοιες στην παναγιά την AMDοκρατούσαΈκανα 3 μέρες νηστεία απο το PC μου,αλλά δεν έπιασε.....Ευχαριστώ πάντως,θα πάμε αύριο το PC ώστε να δούμε τι τελικά παίζει.
astrolabos Σεπτέμβριος 24, 2006 #15 Σεπτέμβριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από GdamprXP Μια πλάκα έκανα... αλλά δε χάσατε ευκαιρία να ξεφύγετε εντελως απο το θέμα και να δώσετε την εντύπωση πως οι κόντρες είναι το καλυτερο σας. Ευγε Επειδη ο γραπτός λόγος στερείται χροιάς την οποία μπορείς να δώσεις στον προφορικό λόγο, όταν κάνεις πλάκα, καλό είναι να χρησιμοποιείς smileys έτσι ώστε να δώσεις στη δημοσίευσή σου την κατάλληλη χροια. Εδώ ξέρεις έχουμε το κουσούρι να πέρνουμε κάποιον στα σοβαρά εκτός αν το δηλώσει ο ίδιος διαφορετικά με την χρήση κάποιου smiley.
GdamprXP Σεπτέμβριος 24, 2006 #16 Σεπτέμβριος 24, 2006 οκ θα το ξέρω απο δω και περα. Απλά δεν μπόρεσα να φανταστω πως κάποιος θα μπορούσε να πάρει στα σοβαρά αυτο που εγραψα
astrolabos Σεπτέμβριος 24, 2006 #17 Σεπτέμβριος 24, 2006 Αν διαβάσεις πολλά θέματα, έχουν ειπωθεί πράγματα πιο ιλαρά από αυτό που είπες εσύ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.