JOHNX2 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2006 Παιδια χρειαζομαι αμεση βοηθεια!!!! μολις αγορασα το νεο σκληρο μου 150ari RAPTOR με το που τελιωνει το FORMAT ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ και παει να κανει αντιγραφη αρχειων απο το CD με πεταει με την μια μπλε οθονη!!! εκανα οτι αλλαγες μπορουσα να κανω..... καλωδια, τροφοδοσιες, BIOS UPDATE, cd windows, cd-rom, CONTROLER (N-FORCE KAI SIL3114) αλλα τιποτα οι μπλε οθονες επιμενουν με το που παει να φορτωσει αρχεια απο το CD... εβγαλα επισης οτι αλλο σκληρο ειχα επανω στην motherbord και αφησα μονο τον 150αρι RAPTOR αλλα παλι τα ιδια????? τι λετε να φταιει? δεν μπορω αλλο....??? επισης πανω στον σκληρο γραφει για κατι προτοκολα η κατι τετοια δεν ξερω ακριβως ειναι το S.S.C.(SPREAD SPECTUM CLOCKING) που ενεργοποιητε με τα jumber 1-2 και το P.U.I.S. (POWER USE IN STANDBY) που ενεργοποιητε με τα jumpers 3-4 μηπως πρεπει να ενεργοποιησω καποιο απο αυτα? τι ειναι αυτα ακριβως??? πως θα τον κανω να λειτουργησει θεε μου!!!!!!!!!!!!!!! :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Σεπτέμβριος 30, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2006 μην τρελενεσαι μπορει και να ειναι χτυπημενος και να θελει rma,ψαξου και λιγο εδωhttp://www.dfi-street.com/forum/index.php?s= Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 30, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2006 Το μηχανημα ειναι Stock ή overclocked?Μηπως οι μνημες σου βγαζουν σφαλματα?ή δεν παταεικαλα η ψυκτρα και ζεστενεται το cpu την δεδομενη στιγμη λογο load και σε πεταει εξω?(τα εχω παθει και τα 3 γι'αυτο ρωταω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNX2 Οκτώβριος 29, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2006 τελικά με μια εξωση ολων των εξαρτηματων απο τον υπολογιστη και μια ξανατοποθετιση δουλευει ρολοι!!!!!μαλλον κατι βραχυκηκλωνε παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.