Jump to content

Εορταστική Καφεδιά!!!

CrazyAnt

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

xmas2xmas2xmas2

Τις καλημέρες μου σε ολον τον καλο τον κοσμο!

Λοιπον,μιας και οι γιορτες φετος πεφτουν ημερα Παρασκευη,πραγμα που σημαινει πως θα ειναι απιθανο ανημερα των Χριστουγεννων και παραμονη Πρωτοχρονιας να βρεθουμε για τον καθιερωμενο Καφε της Παρασκευης,θα μπορουσαμε να το κανονισουμε για την Πεμπτη 24/12

Να βρεθουμε μια φορα πριν τις γιορτες κοινως.

Πιστευω πως σαν μερα θα βολεψει οσους παραμεινουν στα πατρια εδαφη και δεν φυγουν για καμια εκδρομη μιας και σαν παραμονη Xmass την Παρασκευη δεν θα δουλευει κανεις (με καποιες εξαιρεσεις φυσικα).

Πως σας φαινεται η ιδεα?Υπαρχει διαθεση?

Γιατι διαφορετικα θα υπαρχει μεγαλο κενο μεχρι το περας των εορτων και πως θα τα βγαλουμε περα!

Think it and post xmas1Για περαστε,για περαστε!

αν δε βαρεσω υπερωρια θα ερθω και εγω...θα θελα και συνοδεια φαγακι να πω την αληθεια αλλα οκ και ο καφες καλος ειναι

Το φαγακι ειναι παντα μπονους :D

Αν υπαρχει διαθεση το δουλευουμε ετσι μετα.

Παμε κ μασαμπουκωνουμε μετα :D

Ωραια,απ'οτι φαινεται υπαρχει ενδιαφερον.

Οποτε να το πουμε οριστικα για Πεμπτη 24/12 την γνωστη ωρα (6:30) στο γνωστο μερος.

It's Official!

To 6 με 7 ξέχνα το! Θα πουμε μια συγκεκριμένη ώρα (πχ 6:30) και όποιος αργήσει πάνω από μισή ώρα μια βδομάδα εορταστικό ban! :p

To 6 με 7 ξέχνα το! Θα πουμε μια συγκεκριμένη ώρα (πχ 6:30) και όποιος αργήσει πάνω από μισή ώρα μια βδομάδα εορταστικό ban! :p

Πες τα ρε!

Από 6 που έχει ξεκινήσει ο καφές όλοι έρχονται 7-7:30 και κάποιος μλκς συνήθως κάθεται περιμένει να εμφανιστεί και κανείς άλλος.

Κατά 98% μέσα κι εγώ.

Καλημερα μορτες και μορτισες!

Μιας και σημερα ειναι η D-Day,λεω να κανω μια υπενθυμηση για οποιον τυχον δεν ειδε τα περι εκτακτης αλλαγης.

Καλο θα ηταν οσοι ειναι σιγουροι να το πουν εδω για να δουμε αν μαζευομαστε τελικα.Γιατι οι περισσοτεροι απ'οτι ειδα ειπατε πως σχεδον σιγουρα θα ερθετε.Κατσε να προσπαθησουμε να αποκλεισουμε λοιπον το ενδεχομενο να παω εκει και να να πιω το Espressακι μονος μου.

Αν και εχει καλη παρεα το μαγαζι απο μονο του,if ya all know what i mean,ε Koumle? :D

Εγω ειμαι μεσα σιγουρα

Κι εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω...

Τα χαιρετίσματά μου Άρη στις καλές παρέες του μαγαζιού!

Κι εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω...

Τα χαιρετίσματά μου Άρη στις καλές παρέες του μαγαζιού!

Αρε..........σε φάγανε τα "ξεπλύματα" εσένα.........

Οποιος αργήσει πολύ θα έχει τιμωρία ..........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.