redgiwrgos Οκτώβριος 18, 2010 #141 Οκτώβριος 18, 2010 Πολλοί ένδοξοι άνδρες έχουνε πέσει προσπαθώντας να το δαμάσουν.Ο μύθος λέει ότι μόνο ένα θρυλικό στομάχι έχει καταφέρει να το χωνέψει. Behold... το ΖαπαΤέρας! :huepfend001::huepfend001:Μισό μέτρο σάντουιτς:huepfend001::huepfend001: ΚΑΙ σε souvlaki flavor... Απέναντι από το Γυράδικο, παραδίπλα στο Μάκη Δε λέω φαίνεται πολύ καλό, αλλά κέτσαπ στον γύρο και το σουβλάκι! Μη τα ισοπεδώνουμε όλα!
NickL Οκτώβριος 18, 2010 #142 Οκτώβριος 18, 2010 Δε λέω φαίνεται πολύ καλό, αλλά κέτσαπ στον γύρο και το σουβλάκι! Μη τα ισοπεδώνουμε όλα! Θεσσαλονίκη είσαι. Κέτσαπ και μουστάρδα είναι τα default.
Dr.Paneas Οκτώβριος 18, 2010 #143 Οκτώβριος 18, 2010 Ειναι το "με από ολα" = κετσαπ μουσταρδα κρεμυδι ντοματα πατατες.Πλεον βαζω τζατζίκι ή τυροκαφτερί.
redgiwrgos Οκτώβριος 18, 2010 #144 Οκτώβριος 18, 2010 Εδώ το χαλάτε το πράγμα! Μία φορά έφαγα πιτόγυρο με κέτσαπ και αηδίασα. Τζατζίκι και πάλι τζατζίκι!
Captain Οκτώβριος 18, 2010 Author #145 Οκτώβριος 18, 2010 Εδώ το χαλάτε το πράγμα! Μία φορά έφαγα πιτόγυρο με κέτσαπ και αηδίασα. Τζατζίκι και πάλι τζατζίκι! εσεις εκει ακομα το σουβλακι το λετε καλαμακι τι να λεμε τωρα? αυτο το μισομετρο πειτε μου οτι ειναι στο νεο μαγαζι που καταλαβα ε?καλη τιμη.αλλα απο γευση αξιζει?δεν εχω παρει ποτε απο αυτο το μαγαζι
Dr.Paneas Οκτώβριος 18, 2010 #146 Οκτώβριος 18, 2010 Οσοι πιστοι beta testers προσέλθετε την Παρασκευη μετα τον καφε να το κανουμε ενα review
redgiwrgos Οκτώβριος 19, 2010 #147 Οκτώβριος 19, 2010 εσεις εκει ακομα το σουβλακι το λετε καλαμακι τι να λεμε τωρα?αυτο το μισομετρο πειτε μου οτι ειναι στο νεο μαγαζι που καταλαβα ε?καλη τιμη.αλλα απο γευση αξιζει?δεν εχω παρει ποτε απο αυτο το μαγαζι Το θέμα με το καλαμάκι-σουβλάκι έχει καταντήσει σίριαλ. Εγώ μαζί σας, σουβλάκι το λέω γιατί έτσι λέγεται. Το επιχείρημα όμως ότι με το καλαμάκι ρουφάμε είναι πολύ λάθος. Το καλαμάκι δε βγαίνει από το πλαστικό του καφέ αλλά από το καλάμι(όχι του ψαρέματος) που φυτρώνει και το οποίο είναι μακρύ και μπορεί να γίνει μυτερό. Με λίγα λόγια είτε το πεις σουβλάκι είτε καλαμάκι σωστό είναι. Το μόνο λάθος στο όλο θέμα είναι που λέμε σουβλάκι το πιτόγυρο. Όσο για την κέτσαπ είναι θέμα γούστου δε μπορώ να πω κάτι. Και μιας και ξανάνοιξε αυτή η κουβέντα ας λύσουμε όλα τα θέματα των φαγητών. Στην Αθήνα δε λένε να καταλάβουν ότι μπουγάτσα είναι το φύλλο στο οποίο μπαίνει μία γέμιση και όχι η πίτα με κρέμα.(Τώρα που το λέω μου τρέχουν τα σάλια για μία μπουγάτσα με τυρί! ) Tυρί είναι γενική κατηγορία γαλακτοκομικών, η φέτα είναι φέτα, το κασέρι είναι απλά ένα κίτρινο τυρί και δεν είναι όλα τα κίτρινα τυριά κασέρια.
Dr.Paneas Οκτώβριος 19, 2010 #148 Οκτώβριος 19, 2010 Επισης η τοστιέρα είναι έναν converter ο οποίος ότι κι αν της βάλεις, το αποτελεσμα είναι η έξοδος ενός τοστ. Το λεω επειδή μερικοι λένε ότι τοστ είναι γενικα το τετραγωνο ψωμί, είτε έχει μπει σε τοστιέρα είτε όχι.
sakis_the_fraud Οκτώβριος 19, 2010 #149 Οκτώβριος 19, 2010 Οσοι πιστοι beta testers προσέλθετε την Παρασκευη μετα τον καφε να το κανουμε ενα review χμμμμμ. το πρωτο review σε γυρο. ΠΑΛΙ πρωτοι ρε γμτ; Tυρί είναι γενική κατηγορία γαλακτοκομικών, η φέτα είναι φέτα, το κασέρι είναι απλά ένα κίτρινο τυρί και δεν είναι όλα τα κίτρινα τυριά κασέρια. φιλε εδω εχεις δικιο, ασχετα αν εμεις απο συνηθεια (;;; ) λεμε την φετα τυρι και ολα τα αλλα κασερια...
redgiwrgos Οκτώβριος 20, 2010 #150 Οκτώβριος 20, 2010 Επισης η τοστιέρα είναι έναν converter ο οποίος ότι κι αν της βάλεις, το αποτελεσμα είναι η έξοδος ενός τοστ. Το λεω επειδή μερικοι λένε ότι τοστ είναι γενικα το τετραγωνο ψωμί, είτε έχει μπει σε τοστιέρα είτε όχι. Αυτό πρώτη φορά το ακούω! Τετράγωνο ψωμί είναι το ψωμί του τοστ όχι το ίδιο το τοστ.
orion Οκτώβριος 21, 2010 #151 Οκτώβριος 21, 2010 Tυρί είναι γενική κατηγορία γαλακτοκομικών, η φέτα είναι φέτα, το κασέρι είναι απλά ένα κίτρινο τυρί και δεν είναι όλα τα κίτρινα τυριά κασέρια.Δε ξερω τι με λες...αυτο που ξερω ειναι οτι απο μικρο παιδι θυμαμε στο τραπεζι να εχουμε παντα τυρι...και ηταν παντα ασπρο....
redgiwrgos Οκτώβριος 22, 2010 #152 Οκτώβριος 22, 2010 Και η φέτα τυρί είναι...αυτό δε σημαίνει μόνο η φέτα είναι τυρί.
redgiwrgos Οκτώβριος 31, 2010 #153 Οκτώβριος 31, 2010 Κεφαλογραβιέρα ψητή(ας πούμε σαγανάκι) στο τζάκι.
mauros Νοέμβριος 30, 2010 #157 Νοέμβριος 30, 2010 Στάνταρ πολτοποιημένο χρησιμοποιείται και ως υγρό καύσιμο!
redgiwrgos Μάρτιος 8, 2011 #159 Μάρτιος 8, 2011 Homemade φουντουκόπιτα σε στιλ σουφλέ σοκολάτας....κρίμα να μην έχω παγωτό καϊμάκι!
GeorgeVasil Μάρτιος 8, 2011 #160 Μάρτιος 8, 2011 Σταματηστε να ποσταρετε σε αυριο το Thread γιατι μπαινει η ανοιξη..και μετα το καλοκαιρι..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.