Jump to content

Μασαμπουκωματα.

Captain

Recommended Posts

Πολλοί ένδοξοι άνδρες έχουνε πέσει προσπαθώντας να το δαμάσουν.

Ο μύθος λέει ότι μόνο ένα θρυλικό στομάχι έχει καταφέρει να το χωνέψει.

Behold... το ΖαπαΤέρας!

zapateras_gyros.png

:huepfend001::huepfend001:Μισό μέτρο σάντουιτς:huepfend001::huepfend001:

ΚΑΙ σε souvlaki flavor...

zapateras_soublaki.png

Απέναντι από το Γυράδικο, παραδίπλα στο Μάκη :p

Δε λέω φαίνεται πολύ καλό, αλλά κέτσαπ στον γύρο και το σουβλάκι! Μη τα ισοπεδώνουμε όλα! :p

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply
Δε λέω φαίνεται πολύ καλό, αλλά κέτσαπ στον γύρο και το σουβλάκι! Μη τα ισοπεδώνουμε όλα! :p

Θεσσαλονίκη είσαι. Κέτσαπ και μουστάρδα είναι τα default.

Ειναι το "με από ολα" = κετσαπ μουσταρδα κρεμυδι ντοματα πατατες.

Πλεον βαζω τζατζίκι ή τυροκαφτερί.

Εδώ το χαλάτε το πράγμα! Μία φορά έφαγα πιτόγυρο με κέτσαπ και αηδίασα. Τζατζίκι και πάλι τζατζίκι!

εσεις εκει ακομα το σουβλακι το λετε καλαμακι τι να λεμε τωρα?:p

αυτο το μισομετρο πειτε μου οτι ειναι στο νεο μαγαζι που καταλαβα ε?καλη τιμη.αλλα απο γευση αξιζει?δεν εχω παρει ποτε απο αυτο το μαγαζι

εσεις εκει ακομα το σουβλακι το λετε καλαμακι τι να λεμε τωρα?:p

αυτο το μισομετρο πειτε μου οτι ειναι στο νεο μαγαζι που καταλαβα ε?καλη τιμη.αλλα απο γευση αξιζει?δεν εχω παρει ποτε απο αυτο το μαγαζι

Το θέμα με το καλαμάκι-σουβλάκι έχει καταντήσει σίριαλ. Εγώ μαζί σας, σουβλάκι το λέω γιατί έτσι λέγεται. Το επιχείρημα όμως ότι με το καλαμάκι ρουφάμε είναι πολύ λάθος. Το καλαμάκι δε βγαίνει από το πλαστικό του καφέ αλλά από το καλάμι(όχι του ψαρέματος) που φυτρώνει και το οποίο είναι μακρύ και μπορεί να γίνει μυτερό. Με λίγα λόγια είτε το πεις σουβλάκι είτε καλαμάκι σωστό είναι. Το μόνο λάθος στο όλο θέμα είναι που λέμε σουβλάκι το πιτόγυρο. Όσο για την κέτσαπ είναι θέμα γούστου δε μπορώ να πω κάτι. :p

Και μιας και ξανάνοιξε αυτή η κουβέντα ας λύσουμε όλα τα θέματα των φαγητών.

Στην Αθήνα δε λένε να καταλάβουν ότι μπουγάτσα είναι το φύλλο στο οποίο μπαίνει μία γέμιση και όχι η πίτα με κρέμα.(Τώρα που το λέω μου τρέχουν τα σάλια για μία μπουγάτσα με τυρί! :D)

Tυρί είναι γενική κατηγορία γαλακτοκομικών, η φέτα είναι φέτα, το κασέρι είναι απλά ένα κίτρινο τυρί και δεν είναι όλα τα κίτρινα τυριά κασέρια.

Επισης η τοστιέρα είναι έναν converter ο οποίος ότι κι αν της βάλεις, το αποτελεσμα είναι η έξοδος ενός τοστ. Το λεω επειδή μερικοι λένε ότι τοστ είναι γενικα το τετραγωνο ψωμί, είτε έχει μπει σε τοστιέρα είτε όχι.

Οσοι πιστοι beta testers προσέλθετε την Παρασκευη μετα τον καφε να το κανουμε ενα review :p

χμμμμμ.

το πρωτο review σε γυρο. ΠΑΛΙ πρωτοι ρε γμτ; :p

Tυρί είναι γενική κατηγορία γαλακτοκομικών, η φέτα είναι φέτα, το κασέρι είναι απλά ένα κίτρινο τυρί και δεν είναι όλα τα κίτρινα τυριά κασέρια.

φιλε εδω εχεις δικιο, ασχετα αν εμεις απο συνηθεια (;;; ) λεμε την φετα τυρι και ολα τα αλλα κασερια...

Επισης η τοστιέρα είναι έναν converter ο οποίος ότι κι αν της βάλεις, το αποτελεσμα είναι η έξοδος ενός τοστ. Το λεω επειδή μερικοι λένε ότι τοστ είναι γενικα το τετραγωνο ψωμί, είτε έχει μπει σε τοστιέρα είτε όχι.

Αυτό πρώτη φορά το ακούω! :p

Τετράγωνο ψωμί είναι το ψωμί του τοστ όχι το ίδιο το τοστ.

Δε ξερω τι με λες...αυτο που ξερω ειναι οτι απο μικρο παιδι θυμαμε στο τραπεζι να εχουμε παντα τυρι...και ηταν παντα ασπρο....

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 3 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.