Jump to content

Μασαμπουκωματα.

Captain

Recommended Posts

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply
Πωπω τι μου κάνεις τώρα!!!:gyros

Τυρόπιτα(custom build, λασπουριά τη λέμε εμείς) by me ;):p :

[ATTACH]10720[/ATTACH]

[ATTACH]10721[/ATTACH]

Και σε κομμάτι:

[ATTACH]10722[/ATTACH] [ATTACH]10723[/ATTACH]

Worklog τώρα!!!

3kg + σε 18 μερες. Τωρα πισω στο πατζαρι :musik009:

Μηλιες

[ATTACH]8940[/ATTACH]

Μακρυνιτσα

[ATTACH]8942[/ATTACH]

[ATTACH]8941[/ATTACH]

post-4-1414343489,3347_thumb.jpg

post-4-1414343489,3585_thumb.jpg

post-4-1414343489,3796_thumb.jpg

3kg + σε 18 μερες. Τωρα πισω στο πατζαρι :musik009:

Μηλιες

[ATTACH]10790[/ATTACH]

Μακρυνιτσα

[ATTACH]10792[/ATTACH]

[ATTACH]10791[/ATTACH]

ΠΗΛΙΟ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙbanana ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΑΓ ΙΩΑΝΝΗ banana

Μολις το καταπια..

Ο ερωτάς ειχε δημιουργηθεί πριν κάτι χρονιά σε ένα τσιπουραδικο στην οδο Μακρυνιτσης εν ονόματι "Μπάτης".

Unseen εχεις φαει??

[ATTACH]8984[/ATTACH]

Tip:Το τρωνε και οι κοτες το καλοκαιρι ..:p

post-196-1414343490,887_thumb.jpg

μλκ με αυτο μεγαλωσα. Η μανα μου δεν μας εδινε σοκολατες και το μονο γλυκο στο σπιτι ηταν το βαζο με το κυδωνι για τους καλεσμενους.

μλκ με αυτο μεγαλωσα. Η μανα μου δεν μας εδινε σοκολατες και το μονο γλυκο στο σπιτι ηταν το βαζο με το κυδωνι για τους καλεσμενους.

Δεν ειναι κυδώνι ρε..το κυδώνι είναι κόκκινο..:p

Ειναι καρπουζο-φλουδα..:D

Αλλο πραμα λεμε.

Kαρπουζοφλουδα μια φορα εχω φαει νομιζω. Στο Κεραμιδι.

Βαζουν και ασβεστη μεσα για να ειναι πιο τραγανο.

Όταν έρθεις πίσω θα σε παο εγώ να φας γλυκό καρπούζι που κάνει η γιαγιά μου να γλείφεις τα δάκτυλα σου

Το χθεσινό μου πρωινό: Σάντουιτς(προσούτο, ρόκα, παρμεζάνα, μαρούλι, λάδι, σως από μπαλσάμικο) από Απολλώνιον(έχει στη salonica;) και Milko.

[ATTACH]9005[/ATTACH]

post-1847-1414343493,6297_thumb.jpg

η πεπονοφλουδα και η μπανανοφλουδα γινονται και αυτα γλυκο?

πεπόνι έχω φαΐ, αλλα δεν μου άρεσε και πολύ. μπανάνα δεν έχω ξανακούσει

Το χθεσινό μου πρωινό: Σάντουιτς(προσούτο, ρόκα, παρμεζάνα, μαρούλι, λάδι, σως από μπαλσάμικο) από Απολλώνιον(έχει στη salonica;) και Milko.

Χμ, χμ εισαι gay?

( δεν εχω τιποτα με τους gay παρεπιμπτωντος, και εαν δεις με το Nickl μια χαρα τα παω και καθε 3ο βραδυ μπαινει και ο συρτης)

Αυτο δεν ειναι πρωινο, ειναι σαλατα σε ψωμι ....Φαε ρε μια μπουγατσα με κιμα να στανιαρεις πρωι πρωι.....

Χμ, χμ εισαι gay?

( δεν εχω τιποτα με τους gay παρεπιμπτωντος, και εαν δεις με το Nickl μια χαρα τα παω και καθε 3ο βραδυ μπαινει και ο συρτης)

Αυτο δεν ειναι πρωινο, ειναι σαλατα σε ψωμι ....Φαε ρε μια μπουγατσα με κιμα να στανιαρεις πρωι πρωι.....

Βασικά όταν είδα το προδσούτο το πέρασα για παστουρμά για αυτό το πήρα, οπότε δικαιολογούμε. :p

Καιο όχι δεν είμαι gay ούτε έχω κανένα πρόβλημα μαζί τους. ;)

EDIT: Άσε που στο Αθήνα μόνο με κρέμα βρίσκεις μπουγάτσα..ή έστω στα Βριλήσσια...τώρα αν έχει κάπου μπουγατσάδικο θεσσαλονικιότικο I dunno...έχουμε κι εδώ ένα αλλά νομίζω με κρέμα έχει μόνο.

Χαλι μαυρο τι να τρωω , να κανα κουλουρακι ολικης αλεσης ,κανα σαντουιτσ με τονο και μαρουλι , κριτσινια διαιτης τετοια πραγματα.

Χαλι μαυρο τι να τρωω , να κανα κουλουρακι ολικης αλεσης ,κανα σαντουιτσ με τονο και μαρουλι , κριτσινια διαιτης τετοια πραγματα.

Με τετοιο αδυνατο λεπτο κορμακι, δεν χρειαζεσαι και παραπανω... :huepfend006:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.