Jump to content

Μασαμπουκωματα.

Captain

Recommended Posts

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Επισης το καυτερο που αναφερθηκε πριν μαλον πρεπει να ειναι το Ιαπωνεζικο ουασάμπι που ειναι απιστευτα καφτερο, οι ιαπωνες το βαζουν με το σταγονομετρο...

:finger006:

http://en.wikipedia.org/wiki/Wasabi

Το μπούκοβο σπέρνει..Ειδικά άμα το φτιάξεις απο πιπεριές σαν και αυτη που είχε παλιά o unseen για avatar (ξεκινάει απο πάνω κόκκινη, προς τα κάτω πορτοκαλοκιτρινίζει και τέλος λίγο μπλε-μωβ) την ΠΑΤΗΣΕΣ.Απο πιπέρι για τρομερή κάψα μπορείτε να δοκιμάσετε καγιέν και για λιγότερη κάψα τριμμένο πράσινο.Για τους προχωρημένους επισημαίνω οτι το καγιέν δεν καίει τόσο στο στόμα-γλώσσα όσο στον φάρυγγα :).Άμα βάλετε καγιέν σε φαγητο κατσαρόλας,όλη η κάψα πάει στο λάδι.

• 2 weeks later...

αλλη μια βραδια στην περιφημη καντινα.....μου φαινεται πως χαλασε το μπουκοβο του.του ειπα σπεσιαλ δοση αζαξ και μπουκοβο μεχρι που να βαρεθεις να βαζεις.μαλλον επαθα ανοσια στα καυτερα πλεον:D

Ηταν εκει ο Μαυρος?

Εγω παντως τον τελευταιο ανθρωπο που ειδα να κανει μαγκιλικια με το μπουκοβο στον Blackie,εφυγε τρεχοντας πετωντας ταυτοχρονα το σαντοιτσι και τα λεφτα.

Πηγε να το παιξει αντρας στην γκονομενα και παρ'οτι ο Μαυρος τον προιδοποιησε "αμα σου βαλλω πολυ καυτερο ρε τρελε,θα σε στειλω στα Φαρσαλα " :eek:,αυτος επεμεινε :061:

Τωρα να χαλασε το αποκλειω,απλα το τελευταιο 3μηνο εχω παρατηρησει οτι μαλλον πρεπει να βαζει κ λιγο κοκκινο πιπερι στον "κουβα της φωτιας" που εχει μεσα το μπουκοβο.

Ηταν εκει ο Μαυρος?

Εγω παντως τον τελευταιο ανθρωπο που ειδα να κανει μαγκιλικια με το μπουκοβο στον Blackie,εφυγε τρεχοντας πετωντας ταυτοχρονα το σαντοιτσι και τα λεφτα.

Πηγε να το παιξει αντρας στην γκονομενα και παρ'οτι ο Μαυρος τον προιδοποιησε "αμα σου βαλλω πολυ καυτερο ρε τρελε,θα σε στειλω στα Φαρσαλα " :eek:,αυτος επεμεινε :061:

Τωρα να χαλασε το αποκλειω,απλα το τελευταιο 3μηνο εχω παρατηρησει οτι μαλλον πρεπει να βαζει κ λιγο κοκκινο πιπερι στον "κουβα της φωτιας" που εχει μεσα το μπουκοβο.

ναι ο ιδιος ο μαυρος μου βαλε.του ειπα να γεμισει το ψωμι με φωτια συγκεκριμενα.και μου ειπε.προσεχε γιατι δε θα σε ξαναδει η πεθερα σου.αλλα του ειπα δωσε πραμα.ειμαι σιγουρος πως δεν ητανε οπως παλια το καψιμο και ανοσια σε κατι τετοιο δεν γινεται να παθεις

Chris αποκλειεται να μην ηξερες το ενδοξο μπουκοβο!

Ακομα και μια μικρη πρεζα κανει ενα τηγανι φαει να καιει(για τους ανεκπαιδευτους! :p)!

Εχω εδω μπουκοβο της γιαγιας απο το χωριο..αλλο πραμα!...εκανα και μια φορα το λαθος να ακουμπησω ματι μετα απο μπουκοβο!

Βλεπω ομως πως στο θεμα φαει χανω πολλα που δεν μενω Θεσαλοννικη!...για Αθηνα εχει πολυ καλο κεμπαπ γιαουρτλου στο μοναστηρακι αλλα βρωμικο δε το λες με καμια παναγια!

Captain αν οντως ειναι τοσο μεγαλες οι ποσοτητεες που βαζει ο Μαυρος, τοτε απλα :respect: που εχεις το κουραγιο να του πεις να βαλει παραπανω!

O Μαυρος ειναι χαρντκοριλα

Στο μοναστηρακι τρως τουριστικα...

Εφαγα κεμπαπ στο Σαββα,που ειναι και πρωτο ονομα ναουμ και...μπαπ...εντελως αδιαφορο μπορω να πω...

για Αθηνα εχει πολυ καλο κεμπαπ γιαουρτλου στο μοναστηρακι αλλα βρωμικο δε το λες με καμια παναγια!

Αυτο λεω κι εγω...για μαγαζια εχουν καλο κεμπαπ...αλλα το τελειο μονο σε τρυπες και καντινες μπορεις να το βρεις!...και ειναι λογικο..ποιος θα πηγαινε να δουλεψει σε καντινα?...μονο αυτος που το γουσταρει οποτε σου δινει το καλυτερο!

Tωρα δε θυμαμαι και σε ποιο μαγαζι εφαγα το κεμπαπ που μ αρεσε! :p

• 3 weeks later...

:huepfend013:Me wants two NOW

Πιτες ειναι αυτα πανω κατω?

Μεσα εχει τυρι (Γκουντα/ενταμ??) + Γυρο + ΝτοματοΚρεμμυδα?????

Στειλε μου με currier ενα τωρα!

Πες που ειναι το καταστημα.Πρεπει να παω να φαω.

Δεν ξερω φυσικα τι θα λεει απο γευση ή αν την αλλη μερα το πρωι θα πας για αποφραξη,αλλα απο εμφανιση σκιζει...:erschreckt004:

two?????????? Τι λε ρε τρελε?? :D Ουτε 1 μεγαλη (η κεντρικη) δεν παλευω μονος μου :D Η μικρη ειναι οτι πρεπει για να σκασεις (ακριανες) :p

Τα υλικα ειναι οτι βαζεις στο σουβλακι (πιτο-γυρο που λετε εσεις οι βοριοι.. :p) + λιωμενο τυρι. Δεν ξερω τι τυρι ειναι ακριβως αλλα ειναι κιτρινο λιωνει και ειναι ya-mam-ato!! :D

Το φτιαχνει και με κοτοπουλο αν σε ψηνει :D

Για αποφραξη σε καμια περιπτωση. Αλλα ειναι λιγο βαριδι και με το που το φας δεν μπορεις να κουνηθεις για κανα 2ωρακι :p

Πιτες των Αγγελων το μαγαζακι και ειναι επι της Βεικου, στον κεντρικο του Γαλατσιου.

Λεπον:D πες μου διευθυνση! Μου στελνεις sleeving, σου στελνω σκεπαστες :D χαχαχα

Αμα φας ενα ισα ισα που λερωνεις τα δονιτα σου...

Ενα = κανενα

one is for the kids,let us grown ups do the job

When the going gets tougher , the tough get going :D

Μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην πεις εχω να πω εγω... :D

@ea6gka trust me μονο αηδια δεν ειναι ;)

• 2 weeks later...

Τωρα ειμαι οκ. Ξανανεβηκε η χοληστερινη στα κανονικα επιπεδα!

Πρασας - Παπαναστασιου με μποτσαρη

[ATTACH]7324[/ATTACH]

Ψησταρια "Κορυφη" - Κεντρο του Ευοσμου

[ATTACH]7325[/ATTACH]

Μακης - Λαμπρακη, πανω απο το ναο

[ATTACH]7326[/ATTACH]

Τσιπουραδικο Παπαδης - παραλια Βολου

KMLCVc8DKfQ

post-4-1414343391,6023_thumb.jpg

post-4-1414343391,6247_thumb.jpg

post-4-1414343391,6463_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.