Dr.Paneas Δεκέμβριος 20, 2009 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 2) Είναι κρίμα τόση γνώση για το ποιοτικό φαγητό αν χάνεται έτσι Να το κάναμε ξεχωριστό θέμα?ASAP ! ! ! !:gyros Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Δεκέμβριος 20, 2009 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 Ελα ρεει καλαμάκι σαν αυτό που πίνουμε τον φραπέ βάζει ο άτιμος........ ,γιαυτό βάζει και όλα τα άλλα μεσα μάλον για να μην το καταλάβεις...........Οσο για το μπούκοβο ,πίστεψε με Chris μάλον δεν το έφαγες στο σωστό μέρος.. Υ.γ 1) Πατσάς RULEZ THEM ALL.........:respect: 2) Είναι κρίμα τόση γνώση για το ποιοτικό φαγητό αν χάνεται έτσι Να το κάναμε ξεχωριστό θέμα? Δουλεψε το Μιχαλη και μετεφερε και μερικα απο τα εδω ποστ εκει Let me pass my knowlege to the younger Τον βλεπω τον Πανεα,διψαει για να μαθει περι φαγητου-after hours ----- πατσας ftw ρα...πιασανε και τα κρυα τι καλυτερο απο 2 μεριδουλες ωραια και καλα...μετα ενα ριζογαλακι για να δεσει το κακο....βεβαια δε συγκρινεται το καψιμο με το μαυρο.....ειχε ψοφοκρυο στο μαυρο και καταφερε να μας κανει να βγουμε απο τα ρουχα μας για ακομα μια φορα....και το πετυχημενο του μια φορα......χαλαει το αμαξι μιας κοπελιας εκει μπροστα κατεβαινει αυτος ανοιγει το καπο κατι πειραζει εκει το βαζει μπρος κατευθειαν μπαινει, με τα γρασα και τι βρωμια της μηχανης στα χερια του, μεσα στη καντινα και come on come on... Πιστεψε με,αυτο ειναι πτεσμα μπροστα σε αυτα που εχω βιψσει εγω προσωπικα στον Μαυρο...Δεν μπορεις να φανταστεις τι εχω δει σε αυτο το υπερφαγαδικο :gyros Παρ'ολα αυτα ομως,δεν παυει να ειναι απο τα πιο καθαρα μαγαζια (σαν προιον) που εχω φαει.Ποτε δεν ειχα στομαχικες διαταρεαχεσ και λοιπα παρατραγουδα /chucknorris ----- Οχι ρε συ το μπουκοβο, το σαντουιτς του Γιαννη δεν ειναι καυτερο Πως να ειναι καυτερο αμα χρησιμοποιει γλυκο μπουκοβο Το μπουκοβο ειναι παραπροιον της κατεργασιας της κοκκινης καυτερης πιπεριας.Οπως το τσιλι στο εξωτερικο. Αν παρασκευασεις μπουκοβο απο γλυκες κοκκινες πιπεριες δεν θα καιει Επισης ολα τα μπουκοβΑ δεν ειναι το ιδιο Προσωπικα πιο καυτερο μπουκοβο απο του Μαυρου εχω φαει μονο απο τον πατερα ενος φιλου που το φτιαχνει μονος του απο τα πιπερια που εχει στον μπαχτσε του ----- ASAP ! ! ! !:gyros My young Padawan This is Sparta Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 20, 2009 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 Εμενα ποτε θα με πατε για μπουκουβΑ??..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Δεκέμβριος 20, 2009 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 Και συ μικρε μαζι με τον Πανεα. Θα σας φερω στα ισα σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 20, 2009 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 Και συ μικρε μαζι με τον Πανεα.Θα σας φερω στα ισα σας Μικρο ειναι το ματι σου.. Προσπαθούμε και εμεισ να μαζεψουμε "συσσωρευμένη εμπειρια" αλλα δεν γίνεται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Δεκέμβριος 20, 2009 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 Θελει δουλεια πολλή Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Δεκέμβριος 20, 2009 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 Ωχ... μην με προκαλεις με τα καυτερα!!! "Αγανακτηση" στον Κορυδαλλο (που εχει και απιστευτο κεμπαπ) με καυτερη σαλτσα και κοκκινο πιπερι και στα καπακια Μαρουσι που πραγματικα αν ετο μπουκοβο ειναι πιο καυτερο κι απο αυτο εγω θα σ βγαλω το καπελο Αν μετα απο το uber combo δεν βρεθεις πετωντας πισω στο Θερμαικο θα πρεπει να ανησυχησεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Δεκέμβριος 20, 2009 Author #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 κοιτα μερμυγκα η αληθεια ειναι οτι το μπουκοβο του μαυρου ειναι απο τα πιο καυτερα που κυκλοφορουνε στην πιατσα αλλα το πιο καυτερο που εχω φαει ειναι ενα που μου φερνει ενας γνωστος απο τα μπιτολα στα σκοπια.κυριολεκτικα σου πετιουνται τα ματια εξω.οταν μου ξαναφερει θα σου κρατησω ενα μεριδιο να νιωσεις το φλογιστρο στη γλωσσα σουxmas1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Δεκέμβριος 20, 2009 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 @ Captain Εννοειται!Μα και γω για αυτο ειπα πως το μπουκοβο παραγωγης ειναι πιο καλο @ Chris Τα κοκκινα πιπερια και η καυτερες σαλτσες ειναι @@ριες.Για αυτο κ δεν γουσταρω και το ταμπασκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Δεκέμβριος 20, 2009 Author #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 τσιλι και ιστοριες με αγριους ειναι εφευρεση για να τρομαζουνε το κοσμο..μπουκοβο και τιποτα αλλο, αν και ακουω μια φημη οτι κατι πεζει σε ενα κινεζικο στην θεσσαλονικη για ενα σαλτσακι πολυ δυνατο που το προσφερουνε μονο σε συγκεκριμενα ατομα γιατι ειχανε παλαιοτερα ατυχημα λεει επειδη καποιος εφαγε και τον τρεχανε νοσοκομειο επειδη κατι επαθε απο το καυτερο στο στομαχι.αν κανεις γνωριζει ας μας πει.θα ητανε χαρα μου να δω τι ακριβως ειναι αυτο το πραμαThis is Sparta Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Δεκέμβριος 21, 2009 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2009 Χτυπησα Κατερινιωτη σημερα μετα απο αρκετα χρονια. Εχει χασει παρα πολυ γευστικα κ ποιοτικα.Αφου εφαγα μπιφτεκακι και δεν με επιασε το στομαχι μου...Καποτε μετα το μπιφτεκι πηγαινα καρφι wc Εχει γινει και κυριλε επισης...Καλα ηταν 30 μετρα πιο κατω οπως παλια,μεσα στις αχουροπαραγκες τις ετοιμοροπες.Αλλη φαση ρε παιδι μου.Πιο cult xexe Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Δεκέμβριος 21, 2009 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2009 Το ψαξα λιγακι http://www.sunspices.gr/info.php?id=2&i_id=4 Μου χει κινησει την περιεργεια... αν το βρω σε κανενα supermarket θα το τιμησω Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Δεκέμβριος 21, 2009 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2009 Μου λες δηλαδη πως δεν γνωριζες την υπαρξη του μπουκοβου,αν καταλαβα καλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Δεκέμβριος 21, 2009 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2009 Ναι καλα καταλαβες! Αν τριβεται και γινεται πιπερι μπορει να το εχω φαει κιολας χωρις να το ξερω Αν παλι δεν τοτε σιγουρα δεν το χω δοκιμασει Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Δεκέμβριος 21, 2009 #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2009 Η παρασκευη του εχει ως εξης Παιρνεις τις καυτερες κοκκινες πιπεριες,τις αφηνεις στον ηλιο να ξεραθουν και μετα τις τριβεις και γινονται μικρα μικρα κοματακια (μαζι με τα σπορια πανταThis is Sparta ) και ετσι παιρνει τη μορφη που βλεπεις. Τωρα αν το τριψεις τοσο πολυ ή το πατησεις ενδεχομενως με κανα γουδι,θα γινει σκονη στο φιναλε.Αλλα ετσι δεν θα ναι μπουκοβο,αλλα καυτερο κοκκινο πιπερι (κατα εναν τροπο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Δεκέμβριος 21, 2009 Author #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2009 εγω προσωπικα δεν εχω φαει ποτε καυτερο κοκκινο πιπερι που να καιει τοσο οσο το μπουκοβο.κατι αλλο πρεπει να παιζει....μηπως οσο το αφηνεις ξερω γω χανει την καψα του.υποθεσεις κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Δεκέμβριος 21, 2009 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2009 Το μπουκοο συγκεκριμενα,απ'οσο ξερω ,οσο "καθεται",τοσο περισσοτερο μπαρουτιαζει. Αρκει να ειναι καλα φυλαγμενο (αεροστεγως) για να μην χασει τα αρωματα του. Μπαχαρικο ειναι εξαλλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Δεκέμβριος 21, 2009 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2009 Το μπουκοβο που βαζει ο μαυρος ειναι αρκετα καφτερο οστε να νομιζεις πως δε μασας σαντουιτσακι αλλα τουβλο. Επισης καμια φορα μπορει να σου θυμηζει πως τρως ξυλο και κυριολεκτικα παντα. Παντος σαν ποιοτητα ειναι ενταξυ, απο κρεατα ειναι πολυ καλος.Επισης το καυτερο που αναφερθηκε πριν μαλον πρεπει να ειναι το Ιαπωνεζικο ουασάμπι που ειναι απιστευτα καφτερο, οι ιαπωνες το βαζουν με το σταγονομετρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Δεκέμβριος 21, 2009 #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2009 Αφου ειναι τοσοδουληδες ρε,ποσο να βαλλουν οι καημενοι. Φερτον δω να του σκισω τα ραματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Δεκέμβριος 21, 2009 Author #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2009 οντως τωρα που το εψαξα στο ιντερνετ λεει ειναι ακρως βομβαρδιστικο το ουασαμπι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.