Captain Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2009 χτες ξημερωματα στο μαυρο.αφου με σταματησανε για αλκοτεστ επρεπε ενα σπεσιαλ του μαυρου.φαε με μπολικο μπουκοβο φιλαρακι να καθαρισει το πιστονι.για οσους καταλαβανε καθαρισε με επιτυχια.come on come on Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Δεκέμβριος 19, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2009 Τι ωρα ησουν εκει?Να δουμε μηπως συμπεσαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Δεκέμβριος 19, 2009 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2009 Παλι στο μαυρο πηγεςεσυ ρα? Ακομα δεν εχεις βαρεθει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Δεκέμβριος 19, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2009 μεταξυ 3-4...τη στιγμη που εγινε το τρακαρισμα αν ησουν εκει και το σκηνικο με τον αλλο που φωναζε γιατι ο μαυρος αργουσε να τον εξυπηρετησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Δεκέμβριος 19, 2009 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2009 Εσυ πας νωρις (για Παρασεκυη-Σαββατο εννοω) Εγω ημουν εκει κατα τις 5-6 @johnys Τρωω εκει,πλακα πλακα,κοντα 15 χρονια τωρα,σου φαινεται να βαρεθηκα :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Δεκέμβριος 19, 2009 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2009 ρε μερμηγκα,ο μαύρος κάνει καμια quest star εμφάνιση ή είναι μόνιμα οι απόγονοι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Δεκέμβριος 19, 2009 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2009 Τον τελευταιο καιρο εχει λακισει ειναι η αληθεια. Παλιοτερα την επεφτε στο αμαξι και κοιμοταν,αλλα τωρα ολο μου λενε "κοιμαται" και δεν ειναι μεσα στην Jaguar TM Δεν αποκλιεται παντως να ειναι και στην ψειρου Θα το διερευνισω ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Δεκέμβριος 19, 2009 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2009 Που είναι αυτός ο "μαυρος" ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Δεκέμβριος 20, 2009 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 Εισαι μικρος εσυ για Μαυρο,θα σε καψει και θα πληγωθεις Περιοχη Τερψιθεας,επι της Ιατρου Γωγουση,απεναντι απο ενα βενζιναδικο (aegean ή elin νομιζω) Θα σε παω και σενα μια φορα μικρε να γουσταρεις.Θα παρουμε μαζι και τον GV που μου το παιζει ζορικος Παντως πλεον εχει γινει πολυ Trendy αντινα o Blacky...Καποτε πηγαιναμε εμεις και μεις και τωρα εχει γινει στεκι...Εχασε αρκετα απο την γραφικοτητα του Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Δεκέμβριος 20, 2009 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 CrazyAnt αν βρεθεις Αθηνα περνα απο εδω:http://www.bromiko.com/athina/h-palaia-kantina-toy-gianni/:045: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Δεκέμβριος 20, 2009 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 Κοντα στην Πετρουπολη ειναι αυτο? Περσι (οσο ημουν φανταρος) σε καθε αδεια περνουσα αρκετες μερες στην Αθηνα μιας και εχω πολλα φιλαρακια εκει.Πιο πολλες και απο οτι εδω πλακα πλακα γιατι η παρεα απο Σαλονικη ημασταν σχεδον ολοι φανταροι Τεσπα,εχω φαει σε αρκετα "βρωμικα",αλλα αυτο που εκει στην αθηνα λετε βρωμικο δεν εχει καμια σχεση με αυτο που πραγματικα ειναι και που λεμε εδω πανω (no offence ). Το "στεκι" μου στην Αθηνα για μασα ειναι το "Αμαμ" .Ενα μπεργκεραδικο στο τερμα της Κυπρου στο αριστερο σου χερι.Απεναντι εχει κια μια καντινα που την εχει ενας Δραμινος (τον δοκιμασα και αυτον αλλα δεν ελεγε κ τπτ το ιδιαιτερο). Και στο Incitus παω συχνα στην πλατεια της Αργυρουπολης.Επισης μπεργκεραδικο. Μαγαζι που πουλαει γυρο παντως δεν λεει Σαν τον Κατερηνιωτη εδω πανω ενα πραμα,που ειναι πραγματικα βρωμικος...Απο τον Κατερηνιωτη τρωω παντα Μπιφτεκακι και Χοιρινο κοψιδι.Το μπιφτεκακι ειναι σαν καθαρτικο,την επομενη μερα πας για αποφραξη . But its so damn tasty :D Εχω φαει παντως απο αρκετα μαγαζια στην Αθηνα,Κοτοπουλαδες,κτλ. Θα τον δοκιμασω και τον δικο σου ομως.Απλα πες μου σε ποια περιοχη ειναι και λιγες πληροφοριες παραπανω.Γιατι δρομους πολλους κατω δεν ξερω,αλλα εκει που πρεπει να παω τα καταφερνω παντα και πηγαινω με το αμαξι This is Sparta Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Δεκέμβριος 20, 2009 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 Τεσπα,εχω φαει σε αρκετα "βρωμικα",αλλα αυτο που εκει στην αθηνα λετε βρωμικο δεν εχει καμια σχεση με αυτο που πραγματικα ειναι και που λεμε εδω πανω (no offence ). Νταξ, απ την στιγμη που το εχτισε εγινε "κυριλε" βρωμικο. Παλιοτερα ηταν κανονικη καντινα και την εκρυβε 2 στενα πιο πανω (Παλι σταματαγανε μπατσοι αλλα τους ταιζε καλα μαλλον και δεν τον πειραζανε ) Ειναι ακριβως στα συνορα Ν. Ηρακλειου και Ν. Φιλαδελφιας. Στα πρωτα φαναρια απο την εξοδο της εθνικης για Ν. Ηρακλειο. Κοτοπουλαδες τους εχτιζα παλια. Μου γιναν αλυσιδα κι αυτοι και ψιλοχαλασανε, αν και ακομα λενε. Για info: Σαντουιτς καλαμακι χηρινο βαζει 2 καλαμακια (βαζει και 3 αν του ζητησεις) και εχει να προσθεσεις ζαμπον τυρι πατατες ντοματα κετσαπ μουσταρδα τυροσαλατα ρωσικη. Και μιας και ακουω ολο αυτο το "μπουκοβο" να σου πω οτι δεν ειναι καυτερο υ.γ. Το παραπανω site εχει τα πολυυυ γνωστα βρωμικα. Τα περισσοτερα ειναι checked & approved αλλα του Γιαννη ειναι το κατι αλλο! (κατ εμε παντα) Edit: Πεινασα ρε φουστη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Δεκέμβριος 20, 2009 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 Ν.Ηρακλειο κ Ν.Φιλαδελφια? Οο Πολυ μακρυα μου πεφτει.Κατοικοεδευω Νοτια (Αργυρουπολη-Ηλιουπολη) ή Δυτικα (Κερατσινι) οταν ερχομαι κατω και πολυ σπανια Ν.Σμυρνη κ Ζωγραφου,οποτε ειναι off corse απο ολα! @@ Θα το τιμησω ομως με την πρωτη ευκαιρια.Να ναι καλα το αμαξακι του ξαδελφου που μου το δινει οποτε κατεβαινω και εχω ροδα να κινουμαι,γιατι με τα ΜΜΜ δεν παλευεται. Α,επισης το Αυτοφορο ειναι καλο για σουπα,αν δεν το χεις στα υποψην σου.Στην Λ.Αλεξανδρας,λιγο πιο κατω απο το γηπεδο του ΠΑΟ ειναι.Απεναντι απο το τμημα Ειναι το μοναδικο μαγαζι με πατσα που εχω βρει στην Αθηνα μεχρι στιγμης Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Δεκέμβριος 20, 2009 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 Πατσα? λολ ρε, ουτε να τον μυρισω δεν μπορω Απο Κερατσινι αν παιζει αμαξι απ την στιγμη που θα βγεις εθνικη ειναι 10 λεπτα (για μετα τις 12 που δεν εχει κινηση παντα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Δεκέμβριος 20, 2009 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 Το προβλημα ειναι πως το αμαξι παιζει οταν μενω στην Αργυρουπολη Αν μεινω Κερατσινι εχω τα ποδια μου και τον προσωπικο μου ταξιτζη.Βεβαια καμια φορα του παιρνω το αμαξι γιατι εχει κ μηχανη το φιλαρακι μου που μενει Κερατσινι. Θα δειξει.Θα παρω τους Ηλιουπολητες και θα παμε μια φορα.Για να επιμενεις τοσο μαλλον θα λεει κατι Τι προτεινεται προς φαγωμα?Εκτος απο γυρο,γιατι στην Αθηνα ειναι σχεδον παντου χαλια ο γυρος...Ειχα βρει ενα γυραδικο στου Ζωγραφου που εκανε καλο γυρο,αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του. Το κεμπαπ μετραει?Και το ντονατ τι φαση ειναι?Μου κινησει την περιεργεια.Μαγαζι που πουλαει πιτογυρα να εχει Ντονατ?Μαλλον θα ναι καλη σαπηλα Go eat and bring me picZ !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Δεκέμβριος 20, 2009 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 Θα σε στενοχωρησω γιατι εκτως απο χηρινο δεν εχω παρει ποτε τπτ αλλο κι εχω παει απειρες φορες Ο φιλος που μου το μαθε το μαγαζι μου συστησε χηρινο και επειδη επαθα την πλακα μ ποτε δεν σκεφτηκα να παρω κατι αλλο . Για γυρο και κεμπαπ στον Κορυδαλλο που μενω (διπλα απο το Κερατσινι ειναι) εχει πολυ καλα σουβλατζιδικα. Αν κατεβεις πε μου να παμε να τσακισουμε παρεα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Δεκέμβριος 20, 2009 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 Εχω σαβουρωσει σε μερικα απ'οσα ειναι επι της Θηβων.Συνορα Κερατσινι με Πιραια μενει το φιλαρακι μου οποτε εχω κανει την ερευνα αγορας μου και γω Σαν θα κατεβω με το καλο θα σε παρω να παμε,να δω που τρωτε και σεις οι κακομοιροι οι Αθηναιοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Δεκέμβριος 20, 2009 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 Για info: Σαντουιτς καλαμακι χηρινο βαζει 2 καλαμακια (βαζει και 3 αν του ζητησεις) και εχει να προσθεσεις ζαμπον τυρι πατατες ντοματα κετσαπ μουσταρδα τυροσαλατα ρωσικη. Και μιας και ακουω ολο αυτο το "μπουκοβο" να σου πω οτι δεν ειναι καυτερο Ελα ρεει καλαμάκι σαν αυτό που πίνουμε τον φραπέ βάζει ο άτιμος........ ,γιαυτό βάζει και όλα τα άλλα μεσα μάλον για να μην το καταλάβεις........... Οσο για το μπούκοβο ,πίστεψε με Chris μάλον δεν το έφαγες στο σωστό μέρος.. Υ.γ 1) Πατσάς RULEZ THEM ALL.........:respect: 2) Είναι κρίμα τόση γνώση για το ποιοτικό φαγητό αν χάνεται έτσι Να το κάναμε ξεχωριστό θέμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Δεκέμβριος 20, 2009 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 Οσο για το μπούκοβο ,πίστεψε με Chris μάλον δεν το έφαγες στο σωστό μέρος.. Υ.γ 1) Πατσάς RULEZ THEM ALL.........:respect: 2) Είναι κρίμα τόση γνώση για το ποιοτικό φαγητό αν χάνεται έτσι Να το κάναμε ξεχωριστό θέμα? Οχι ρε συ το μπουκοβο, το σαντουιτς του Γιαννη δεν ειναι καυτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Δεκέμβριος 20, 2009 Author #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 πατσας ftw ρα...πιασανε και τα κρυα τι καλυτερο απο 2 μεριδουλες ωραια και καλα...μετα ενα ριζογαλακι για να δεσει το κακο....βεβαια δε συγκρινεται το καψιμο με το μαυρο.....ειχε ψοφοκρυο στο μαυρο και καταφερε να μας κανει να βγουμε απο τα ρουχα μας για ακομα μια φορα....και το πετυχημενο του μια φορα......χαλαει το αμαξι μιας κοπελιας εκει μπροστα κατεβαινει αυτος ανοιγει το καπο κατι πειραζει εκει το βαζει μπρος κατευθειαν μπαινει, με τα γρασα και τι βρωμια της μηχανης στα χερια του, μεσα στη καντινα και come on come on... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.