X-kyramas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2006 Έχω 2 pc ενωμένα σε δίκτυο με utp-5e μέσω ενός USR 9105 το οποίο παίρνει μια 384 (ακόμα) adsl.Εχω κάνει από ένα φάκελο shared σε κάθε pc για ανταλαγή αρχείων.Ομως χωρίς να αλλάξω hardware καθόλου έχω χαμηλές ταχύτητες όταν πάω να μεταφέρω αρχεία από τον ένα στον άλλον.Έστω Α και Β pc, και Αfolder και Βfolder οι shared φακελοι.To Α έχεί Marvell (MSI) και το Β έχει SiS (Asus) chipάκια Gigabit.Και στα δύο pc είναι προσβάσιμοι και οι δύο φάκελοι.Στις ρυθμίσεις είναι Full duplex 100mbit και το εικονίδιο σύνδεσης λέει 100mbit.To test αρχείο είναι περίπου 200mb. Στο Α' pc από τον Αfolder στον Bfolder έχω 3-5mb/secΣτο Α pc από τον Bfolder στον Afolder έχω 50-400kb/secΣτο Β pc Αfolder στον Βfolder έχω 800kb/secΣτο Β pc Βfolder στον Afolder έχω 50-400kb/secκαμιά ιδέα για το τι φταίει ?Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 22, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2006 Δοκίμασε το καρφωτό full duplex να το γυρίσεις σε auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.