ΟΕW1999 Οκτώβριος 17, 2006 #101 Οκτώβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από $pIdy_mc [Σήμερα, στις 00:10] ’στα να πάνε....τραγική και αφόρητη είναι πλέον η κατάσταση Γινονταν- γινονται και θα γινονται δυστηχως Καλο κουραγιο σε οσους δεν εχουν συνδεθει ακομη. Οτι και να λεμε οσο δεν υπαρχει ενας PROVIDER που να σε συνδεει σε μια βδομαδα να λεμε και ευχαριστω για τον εναν μηνα
Jaco Οκτώβριος 17, 2006 #102 Οκτώβριος 17, 2006 Πιστεύω είναι καθαρά θέμα τύχης... εγώ Σαββάτο βράδυ 19 του μηνός έκανα την αίτηση μέσω internet στην forthnet για καινούργια σύνδεση λόγο μετακόμισης και Δευτέρα πρωί η Forthnet στον OTE... ε... Τρίτη 22 μεσημέρι είχα κανονικά σύνδεση... δεν το πίστευα, γιατί περίμενα ότι θα έπερνε τουλάχιστον 15 μέρες...!!! Αυτό στην Ηλιούπολη...
ΟΕW1999 Οκτώβριος 17, 2006 #103 Οκτώβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από Jaco [Σήμερα, στις 00:17] Πιστεύω είναι καθαρά θέμα τύχης... εγώ Σαββάτο βράδυ 19 του μηνός έκανα την αίτηση μέσω internet στην forthnet για καινούργια σύνδεση λόγο μετακόμισης και Δευτέρα πρωί η Forthnet στον OTE... ε... Τρίτη 22 μεσημέρι είχα κανονικά σύνδεση... δεν το πίστευα, γιατί περίμενα ότι θα έπερνε τουλάχιστον 15 μέρες...!!! Αυτό στην Ηλιούπολη... Παιξε κανα τζοκερ ρε φιλε τι το σκεφτεσαι :jump: :jump:
$pIdy_mc Οκτώβριος 17, 2006 #105 Οκτώβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από ΟΕW1999 [Σήμερα, στις 23:15] Γινονταν- γινονται και θα γινονται δυστηχως Καλο κουραγιο σε οσους δεν εχουν συνδεθει ακομη. Γιατί και εγώ που έχω συνδεθεί δεν τραβάω και λιγά......τα pings έχουν φτάσει στο ταβάνι και η γραμμή πέφτει κάθε λίγο και λιγάκι και να παίρνω τον provider και να μου λέει έχει μπουκώσει το router :wassat: :X: :wassat: και να μην καταλαβαίνω τι μου γίνεται και ποιος φταίει για αυτό το χάλι (ο πΟ.Τ.Ε. σίγουρα, αλλά μέχρι πιο σημείο είναι το θέμα..... )
Jaco Οκτώβριος 17, 2006 #106 Οκτώβριος 17, 2006 $pIdy_mc, τώρα είπες το μεγαλύτερο πρόβλημα... το ping... τι να το κάνεις να κατεβάζεις με 110+ kbps όταν πας να συνδεθείς σε ένα server και το ping εκτός του ότι είναι τριψήφιος, γεωγραφικά από Γερμανία και μετά μπορεί να περάσει το 500...!!! Τι online game να παίξεις με 500~1000+ ping...?!?:rant: ΣΚΑΚΙ...??? :rant:
$pIdy_mc Οκτώβριος 17, 2006 #107 Οκτώβριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από Jaco $pIdy_mc, τώρα είπες το μεγαλύτερο πρόβλημα... το ping... τι να το κάνεις να κατεβάζεις με 110+ kbps όταν πας να συνδεθείς σε ένα server και το ping εκτός του ότι είναι τριψήφιος, γεωγραφικά από Γερμανία και μετά μπορεί να περάσει το 500...!!! Τι online game να παίξεις με 500~1000+ ping...?!? :rant: ΣΚΑΚΙ...??? :rant: Συγκεκριμένα δεν ξέρω κάποιο Online Game (με εξαίρεση μερικά) που να μπορείς να παίξεις με τριψήφιο ping, αλλά και να μπορείς εσύ πολλές φορές δεν σε αφήνει ο server και σε kickarei....δεν είναι και λίγες οι φορές που έχω φάει auto-kicks από ξένους servers λόγω υψηλού Ping και μιλάμε για 100-110 Ping ΜΟΝΟ !! Σε ελληνικό το μέγιστο που έχω πιάσει είναι 13.000 Αφού άμα παίζουμε κανά mixed με ξένους λέμε ότι είμαστε από UK, γιατί αλλιώς θα μας πούνε ότι δεν παίζουνε με pingers :nuke:
DJD Οκτώβριος 18, 2006 Author #108 Οκτώβριος 18, 2006 Τέλος (?) καλά όλα καλά.. Σήμερα πήρα και τους κωδικούς σύνδεσης.. και παραδόξως κατεβάζω με 220-225kb/s .. Περίπου 1.8mbps δηλαδή.. Και φυσικά έχουν κάνει λάθος στην καταχώρηση των στοιχείων του τιμολογίου.. καθώς επίσης ακόμα περιμένω ένα τηλέφωνο από κάποιον "υπεύθυνο". Εύχομαι να μην αντιμετωπίσω άλλα προβλήματα μόνο Συνολικός χρόνος: 40 ημέρες Χρόνος ΟΤΕ: 3 ημέρες Χρόνος ΟΤΕΝΕΤ: 37 ημέρες.. γραφειοκρατία ολέ
GeorgeVasil Οκτώβριος 18, 2006 #109 Οκτώβριος 18, 2006 Εγω ξαναπειρα σημερα τηλεφωνο και μου λενε οτι ξαναστελνουν την αιτηση στον ΟΤΕ...''Καποιο λαθος εχει γινει...''Εχω κλεισει 1 μηνα και 2 μερες για να κοψω την συνδεση.Και βαλλε ποτε θα την κοψουν(την γραμμη πλεον) και βαλλε +15 μερες να ερθουν τα καινουργια....Καλα Χριστουγεννα.:cry:
ikaros19 Οκτώβριος 18, 2006 #110 Οκτώβριος 18, 2006 Παίδες μην το ψάχνετε..... Με την otenet δεν βγάζεται άκρη...! Εγώ ευτυχώς έχω βάλει Vivodi Και έχω το κεφάλι μου ήσυχο...! Βέβαια είχα πέσει σε άσχημη περίοδο όταν την ενεργοποίησα....πάνε 3 χρόνια σχεδόν... και ο ΟΤΕ με τους άλλους providers ήταν στα δικαστήρια και έκανε να ενεργοποιηθεί η dsl περίπου 3 μήνες...! Αλλά γενικά έχω καταλάβει ότι ο ΟΤΕ τους αργεί όλους επίτηδες....! Πάντως όσες φορές έχω πάρει στο customer support της Vivodi είναι ευγενέστατη... Και δυο φορές που έχω ζητήσει αναβάθμιση γραμμής....έστειλα email και την επόμενη μέρα κιόλας η αναβάθμιση έγινε... Αυτό φυσικά αν είσαι στο share LLU της Vivodi Και όχι μέσω ΟΤΕ... Και όσοι χάρηκαν με τους διπλασιασμούς των ταχυτήτων από τον ΟΤΕ (η Vivodi το είχε κάνει πριν 2 χρόνια) καλύτερα να το ξανασκεφτούν....γιατί από 1-11 η χαμυλότερη ταχύτητα που θα δίνει η Vivodi είναι η 2048....σε 29 ευρώ το μήνα τελική τιμή...! Ούτε να με πλήρωνε για τέτοια διαφήμιση....!
$pIdy_mc Οκτώβριος 18, 2006 #111 Οκτώβριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από ikaros19 [Σήμερα, στις 22:19] Παίδες μην το ψάχνετε.....Με την otenet δεν βγάζεται άκρη...!Εγώ ευτυχώς έχω βάλει Vivodi Και έχω το κεφάλι μου ήσυχο...! Έχεις μήπως προβλήματα με την γραμμή, δηλαδή σου πέφτει τελείως στα ξαφνικά και έτσι........ξέρεις αν φταίει η Vivodi για αυτό ή ο Ο.Τ.Ε. ??
ikaros19 Οκτώβριος 18, 2006 #112 Οκτώβριος 18, 2006 Έχω 3 χρόνια dsl από την Vivodi....Τονίζω όμως ότι είμαι share LLU και όχι ΑΡΥΣ...που σημαίνει ότι η Vivodi μου δίνει γραμμή (χρησιμοποιώντας τις μη ακουστικές συχνοτήτες από το χάλκινο καλώδιο του ΟΤΕ) αλλά και η Vivodi είναι ο isp provider....!Σε αυτά τα 3 χρόνια δεν έχω μείνει ούτε ιμα φορά χωρίς Internet....Ακόμα και όταν κάνανε ανβάθμιση στο δίκτυό τους....και μου είχαν δώσει 2 μήνες δωρεάν μέχρι να τελειώσουν τα έργα...ακόμα και όταν ζήτησα αναβάθμιση γραμμής...και από 512 πήγα σε 1024...!Έχω 1024 και κατεβάζω με 110 συνήθως από καλά torrents και ftp servers...!Για το αν πέφτει η γραμμή έχω ακούσει από διάφορους φίλους ότι έπεφτε ο dns από τον provider και δεν είχαν net...!Κυρίως από τη forthnet...!Δεν ξέρω αν φταίει ο ΟΤΕ...Νομίζω στην προκειμένη περίπτωση φταίει ο provider...!Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα....αλλά ανήκω εξωλοκλήρου στην Vivodi κατα κάποιον τρόπο...Στον ΟΤΕ δηλαδή δεν πληρώνω τίποτα...!Από την δικιά μου εμπειρία την προτείνω ανεπφύλαχτα....!!Βέβαια ναι...θα κάνει περισσότερο καιρό να ενεργοποιηθεί η γραμμή από αν έβαζες από τον ΟΤΕ...αλλά αξίζει πιστεύω...Αν δεις και τις χρεώσεις της θα καταλάβεις....!
jim_600v Οκτώβριος 20, 2006 #113 Οκτώβριος 20, 2006 :OT: Παιδια και εγω το πακετο των δυο μεγαμπιτ πηρα απο την 4νετ εκανα αιτηση και σημερα 19/10/2006 στην σελιδα της 4νετ μου λεει οτι "Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ" .Εδω χρειαζομαι την βοηθεια σας ποσες μερες χρειαζεται ακομα για να εχω ιντερνετ????:OT:Edit: Να πω πως την αιτηση την εκανα 30/9/2006 τι λετε με εχουν αργησει?
$pIdy_mc Οκτώβριος 20, 2006 #114 Οκτώβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από jim_600v [Σήμερα, στις 12:46] Εδω χρειαζομαι την βοηθεια σας ποσες μερες χρειαζεται ακομα για να εχω ιντερνετ???? ’γνωστο.......Μπορεί να περιμένεις λίγο, μπορεί να περιμένεις πολύ....ανάλογα τη κέφια θα έχει ο πΟ.Τ.Ε. εκείνη την μέρα
ikaros19 Οκτώβριος 20, 2006 #115 Οκτώβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από jim_600v :OT: Παιδια και εγω το πακετο των δυο μεγαμπιτ πηρα απο την 4νετ εκανα αιτηση και σημερα 19/10/2006 στην σελιδα της 4νετ μου λεει οτι "Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ" .Εδω χρειαζομαι την βοηθεια σας ποσες μερες χρειαζεται ακομα για να εχω ιντερνετ????:OT:Edit: Να πω πως την αιτηση την εκανα 30/9/2006 τι λετε με εχουν αργησει? Κανονικά νομίζω ότι λεει πως η ενεργοποιήση της γραμμής για dsl διαρκεί κάπου 20 εργάσιμες μέρες.....δηλαδή κάπου ένα μήνα....Επομένως φίλε jim_600v μάλλον καλά είσαι ακόμα....Είχαμε και κάτι απεργίες...που λογικά μάλλον έπιασαν και τους τεχνικούς του ΟΤΕ....άρα υπομονή!!!
$pIdy_mc Οκτώβριος 22, 2006 #116 Οκτώβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από ikaros19άρα υπομονή!!! Κλασσικά και Ελληνικά
$pIdy_mc Οκτώβριος 26, 2006 #117 Οκτώβριος 26, 2006 Επιβεβεώνεται αυτό που διάβασα σε ένα site από επίσημη πηγή ? Περίπου 75.000 συνδέσεις ADSL στην Αττική, τη Στερεά Ελλάδα, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα δεν θα λειτουργήσουν για λίγες ώρες τα ξημερώματα της Κυριακής 29 Οκτωβρίου, λόγω εργασιών αναβάθμισης σε κόμβο του ΟΤΕ.Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 02:00 και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τις 08:00, ανακοίνωσε ο Οργανισμός. Η διακοπή λειτουργίας στον κόμβο του ΟΤΕ στην οδό Κωλέττη στην Αθήνα απαιτείται στο πλαίσιο της διαδικασίας αναβάθμισης του δικτύου κορμού, που πραγματοποιείται παράλληλα με τη διαδικασία αναβάθμισης των ταχυτήτων πρόσβασης μέσω ADSL. Ο ΟΤΕ ζητά την κατανόηση των χρηστών. Θα τους έλεγα tpt για τα μαμημένα τα δίκτυα τους και για το πόση κατανόηση έχουμε δείξει και πόση υπομονή έχουμε κάνει όλοι μας μέχρι τώρα :X: !!
Γιωργος_Μ Οκτώβριος 26, 2006 #118 Οκτώβριος 26, 2006 Παιδες εγω συμφωνω οτι ο οτε ητανε τοσα χρονια μονοπωλιο και αυτο δεν ειναι κατι θεμιτο , αλλα μην τρελαθουμε κιολας με τους ιδιωτες . Δεν ειδα κανεναν να παει να φτιαξει ιδιοκτητο δικτυο, αερα πουλανε με τις γραμμες του οτε , μονο μια εταιρια υπαρχει νομιζω με δικο της δικτυο της οποιας το ονομα δεν το θυμαμαι για να το αναφερω.Αν και απο οτι ειδα για την otenet αναφερεται το thread,συμφωνω οτι σε σχεση με ευρωπη ειμαστε πισω αλλα επειδη δουλευω προσωρινα στο 134 , εχω βαρεθει να βλεπω ολους τους ιδιωτες οταν σφιγγουνε λιγο τα πραγματα να καλουνε τον οτε να βγαζει το φιδι απο την τρυπα και να παραπληροφορουνε γενικα για να αρπαξουνε οτι πελατη μπορουνε.Ο ανταγωνισμος καλα ειναι να υπαρχει παντως γιατι προς συμφερον μας λειτουργει.ΥΓ μην τολμησει κανεις να σκεφτει οτι εχω κανα συμφερον, με 8μηνη συμβαση για φοιτητες δουλευω εκει :whistling
ikaros19 Οκτώβριος 29, 2006 #119 Οκτώβριος 29, 2006 Η Vivodi αναπτύσσει δικό της δίκτυο....Δηλαδή το λεγόμενο full llu...όπου σου φέρνει δικιά της γραμμή στο σπίτι σου....!Σίγουρα πολλές εταιρίες δεν έχουν δικό τους και ενοικιάζουν του ΟΤΕ....αλλά ο ΟΤΕ όχι μόνο έχει μείνει πίσω αλλά είναι και ακριβός για μένα...!Τώρα τελευταία έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι χάνει σιγά σιγά ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο από την πίτα...και για αυτό έκανε κάποιες κινήσεις...Για μένα αργά και αποτυχημένες...!Ούτε εγώ έχω να κερδίσω κάτι διαφημίζοντας κάποια εταιρία....απλά σαν πελάτης 3 χρόνων λεω την γνώμη μου...!Έχω ακούσει και κάποια αρνητικά από άλλους users για την ίδια εταιρία...αλλά όχι τόσο πολλά όσα για τον ΟΤΕ...!Καμιά εταιρία δεν είναι τέλεια...και όλες το κέρδος τους κοιτάνε...απλά έχει διαφορά αν θέλει αυτό το κέρδος να βγει σε ένα μήνα ενώ κάποιες άλλες κατεβάζοντας τις τιμές θα το βγάλουν σε ένα χρόνο!
Hellboy Οκτώβριος 30, 2006 #120 Οκτώβριος 30, 2006 Αρχική απάντηση από Γιωργος_Μεχω βαρεθει να βλεπω ολους τους ιδιωτες οταν σφιγγουνε λιγο τα πραγματα να καλουνε τον οτε να βγαζει το φιδι απο την τρυπα και να παραπληροφορουνε γενικα για να αρπαξουνε οτι πελατη μπορουνε. Α ναι. Κάποια γνωστή εταιρεία τηλεφωνίας και νετ μάλιστα όταν είχε πρόβλημα έλεγε στους πελάτες της πως φταίει ο οτέ και πως μπορούν να κάνουν τηλεφωνήματαμέσω του δικού της δικτύου βάζοντας μπροστά τον αριθμό 1777. Και έπαιρνανοι πελάτες της τον οτέ και έκαναν και παράπονα και φυσικά δεν δέχονταν κουβένταπως το πρόβλημα το έχει η εταιρεία και πως το 1777 είναι υπηρεσία του οτέ κτλ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.