Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2009 Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση "Ένωση Ελλήνων Χρηστών και Φίλων ΕΛ/ΛΑΚ" σας προσκαλεί στην εισαγωγική παρουσίαση του Blender, ενός από τα καλύτερα στον κόσμο προγράμματα σχεδιασμού 3D και animation, και τις σειράς των σεμιναρίων που θα ακολουθήσουν, από τον πιστοποιημένο καθηγητή και μέλος του blender.org, Θωδωρή Δούνα. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ info@greeklug.gr ***ΟΛΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ*** Επίσης θα γίνει και προσπάθεια να το μεταδώσουν Online αλλά δεν είναι σίγουρο. Εγώ πάντως θα πάω, όποιος θέλει ας έρθει να πάμε παρέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Δεκέμβριος 17, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2009 Και γω μέσα είμαι αν και φαν του Cinema 4D...αλλά έχω βάλει το Blender στο κινητό.banana Η εγγραφή γίνεται με email? @panea άλλαξε avatar...Αυτοματιστής και γκέι avatar δεν πάνε μαζί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Δεκέμβριος 17, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2009 Ρε γιατι όλοι αυτό μου λενε για το Avatar μου ;χαχαχαχαΣτελνεις ενα mail στο info@greeklug.grμε το όνομά σου και είσαι οκ.Kallileo έχεις PMEDIT: Avatar changed xmas2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Δεκέμβριος 18, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2009 ΟΤ Και αυτος γκει ειναι Ενδιαφερον ακουγεται.Για δωσε μεριεκς πληροφοριες παραπανω αν μπορεις.Μια μερα θα ειναι λογικα ε?Γνωριζεις ποση ωρα θα διαρκεσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 18, 2009 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2009 Πανεα να ερθω να παμε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Δεκέμβριος 18, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2009 Θα παμε με τον Καλλιλεο. Οποιος αλλος θελει ερχεται ευχαρίστως. Στειλτε απλα μαιλ για να σας γράψουν. Το Blender είναι πρόγραμμα με το οποιο μπορείς να φτιάχνεις animations, PC Games κλπ. Παίζει σε Linux και Windows. Είναι μία δωρεάν εφαρμογή έναντι στις ακριβές 3DMax κλπ. πχ GV ψήσου Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 18, 2009 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2009 Ναι ρει θα στειλω Mail.. Οποτε..αν βρω τον δρομο την κυριακη (πρεπει να κανω Dakar για να ανεβω..θα τα πουμε..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 24, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 Αρχίζουν ξανά *Ανακοινώνεται η Έναρξη των μαθημάτων Blender για τις 7 Μαρτίου (η ώρα θα ανακοινωθεί σε επόμενο μήνυμα)*. Η προσέλευση ήταν πέρα από κάθε αναμενόμενο μιας και ξεπέρασε τα 80-90 άτομα, και ως εκ τούτου χρειάζεται να δημιουργηθούν τμήματα ενδιαφερομένων. Παρακαλούμε όσοι πρόκειται να παρακολουθήσετε τον κύκλο, *να προσέλθετε στις 7 Μαρτίου ώστε να δημιουργήσουμε τα τμήματα*. Επίσης, όσοι από τους ενδιαφερόμενους έχουν εμπειρία στο 3d (μικρή ή μεγάλη και άσχετα από το software που μπορεί να χρησιμοποίησαν στο παρελθόν), μπορούν να φέρουν και κάποια έργα τους αν το επιθυμούν. Επίσης όσοι θα ήθελαν, μπορούν να φέρουν μαζί, τους φορητούς υπολογιστές τους με εγκατεστημένη την τελική έκδοση του Blender. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 24, 2010 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 Θα πας?Εγώ μάλλον ναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 24, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 Ε ναι, σχολη δεν έχουμε μέχρι νεωτέρας οπότε θα πάμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darien2 Φεβρουάριος 24, 2010 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 Δυστυχώς το προηγούμενο το έχασα. Σ'αυτό πάλι με email δηλώνουμε συμμετοχή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 24, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 Δυστυχώς το προηγούμενο το έχασα. Σ'αυτό πάλι με email δηλώνουμε συμμετοχή; Ja klar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darien2 Φεβρουάριος 26, 2010 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2010 Thanks! Αυτή την κυριακή έχει slackware για όποιον ενδιαφέρεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 27, 2010 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2010 Slackware δε γουστάρω γιατί είναι 10 χρόνια πίσω, με αναβαθμίσεις πιο αργές και από τα windows. Βέβαια δεν παύει να είναι arcane legend του Linux.Μάλλον αυτή την Κυριακή θα πάω για μπασκετάκι όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.