eleven Δεκέμβριος 23, 2009 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2009 Προσπαθώ να κάνω stressing στη κάρτα γραφικών με κάποια από τα stability test που έχουν τα προγράμματα αυτά (ati tools, GPU tools, Furmark) αλλά μου πετάει συνεχώς ένα error που λέει οι drivers πρέπει να έχουν το openGL 2.0απαιτείται κάρτα καλύτερη από Geforce6 η δικιά μου κάρτα γραφικών μου είναι geforce2 MX/MX400. έβαλα καινούργιους driver που να περιέχουν το opelGL 2.0 αλλά τίποτα…..οπότε θέλω να ρωτήσω κυρίως τους πιο παλιούς αν γνωρίζουν κανένα πρόγραμμα που χρησιμοποιούνταν σε αυτές της κάρτες για stressing..???Δοκίμασε το rthdribl (Ειναι οι "μπίλιες για κάποιον που δεν ηξερε......την Παρασκευή ).Δεν χρειαζεται εγκατάσταση απλά το τρέχεις.Πείραξε τις ρυθμίσεις και να στρεσάρεις περισότερο την κάρτα .Επισης και τα παλαιότερα 3DMark παίζουν με την κάρτα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
FSbike Δεκέμβριος 24, 2009 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2009 Το κατέβασα και το έκανα εγκατάσταση το rthdribl αλλά στα Requirements αναφέρει πως χρειάζεται DirectX® 9.0 , πράγμα που κατάλαβα και εγώ, αφού το έκανα εγκατάσταση μου πετούσε μήνυμα που μου το ζητούσε. Αλλά η δικιά μου κάρτα (θυμίζω ξανά Geforce2 MX/MX 400) νομίζω ότι δεν παίρνει DirectX® 9.0. παρ’ όλα αυτά το έκανα εγκατάσταση και πάλι το rthdribl εξακολουθεί να πετάει το ίδιο μήνυμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Δεκέμβριος 24, 2009 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2009 παλιο πρόγραμμα θέλει directX 9.0 ; ; ; Κουλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FSbike Δεκέμβριος 25, 2009 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2009 πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. έχω αρχίσει να απελπίζομαι, μάλλον δεν μπορω με κανενα τρόπο να κανω stressing στη κάρτα μου. ότι και να δοκίμασα δεν έπιασε....Βασικα δεν κατάλαβα τι ακριβός εννοούσες με παλαιότερα 3D mark... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Δεκέμβριος 25, 2009 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2009 Οτι μπορείς να τρέξεις παλιότερα 3D Mark όπως το 2005, 2003, 2001 κλπ.Ρε συ Κώστα, βάλε την άλλη κάρτα να τελειώνεις . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.