Jump to content

Riva tuner,ati tool

Recommended Posts

παιδια εχει περασει κανενας αυτα τα προγραμματα σε windows 7?τα περασα οπως ακριβως λεει ο οδηγος εδω http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=3322

αλλα πιστευω οτι κατι δεν πηγε καλα.γιατι οταν τα τρεχω εμφανιζει μονο αυτες τις επιλογες?ουσιαστικα δεν μπορω να κλοκαρω.ειχε κανενας παρομοιο προβλημα?

post-1169-1414343349,4759_thumb.jpg

Εγω ακομα να μπορεσω να περασω τους Catalyst. Ο 64bit installer για τα 7 μου κρασάρει. Οποτε τους κανω extract και τους περναω manually. Αλλα ουτε εμενα δουλευει το Riva Tuner. Δουλευει ομως το GPU Tool.

Αρχικα, η εκδοση των windows που εχεις, ειναι RTM ή καμια πειραγμενη; (hadji edition, super wow edition κλπ κλπ)

ποιους περνας;

??????

σε ρωταω γιατι απο την 185.85 το rivatuner δεν βλεπει ΚΑΝΕΝΑΝ driver της Nvidia. πρεπει να τον δηλωσεις χειροκινιτα. ριξε μια ματια σε αυτο το θεματακι, στο ποστ #9 δινει την λυση ο Unwinder. ;)

Εγω ακομα να μπορεσω να περασω τους Catalyst. Ο 64bit installer για τα 7 μου κρασάρει. Οποτε τους κανω extract και τους περναω manually. Αλλα ουτε εμενα δουλευει το Riva Tuner. Δουλευει ομως το GPU Tool.

πριν ακολουθησουμε οτι π@π@ρια οδηγο βρουμε στο ιντερνετ και εχει αλλαγες στην registry κανουμε και ενα export την registry πριν βουτηξουμε στα σκ@τ@... :p

Σακη η εικονα που ζητησες ειναι η ακολουθη

βασικα ζητησα το tab driver :)

Για το Riva.. ας πει η Σακουρα γιατι ουτε σε μενα παιζει..;)

με την 5770 δεν παιζει, κατι που ειναι λογικο γιατι δεν εχει αναβαθμιστει το rivatuner, με την 4850 επαιζε κανονικοτατα.

H εκδοση 2.24c εχει signed drivers...

O Unwinder δεν ασχολειται πλεον με το rivatuner, αρχικα τον πληρωσε η EVGA για να κανει το EVGA Precision και τωρα η MSI για το MSI Afterburner. Ετσι εχει "παρατησει" το "μη κερδοφορο" για αυτον rivatuner (και καλα κανει).

Θα σου προτεινα να δοκιμασεις το Afterburner. Αν δεν σε ικανοποιησει δοκιμασε και το EVGA Precision. Και τα 2 τα εχει γραψει ο ιδιος, το Evga ειναι μονο για nvidia, το afterburner για ολα οπως και το παλιο πλεον rivatuner.

H εκδοση 2.24c εχει signed drivers...

O Unwinder δεν ασχολειται πλεον με το rivatuner, αρχικα τον πληρωσε η EVGA για να κανει το EVGA Precision και τωρα η MSI για το MSI Afterburner. Ετσι εχει "παρατησει" το "μη κερδοφορο" για αυτον rivatuner (και καλα κανει).

Θα σου προτεινα να δοκιμασεις το Afterburner. Αν δεν σε ικανοποιησει δοκιμασε και το EVGA Precision. Και τα 2 τα εχει γραψει ο ιδιος, το Evga ειναι μονο για nvidia, το afterburner για ολα οπως και το παλιο πλεον rivatuner.

Ρε ψηλε εγω ειχα βαλλει το Riva Το τελευταίο..Msi OC edition κατι και δεν ξερω τι σκατα..

ααααααααααααα αυτο το evga πολυ καλο ρε παιδια.μαρεσε παρα πολυ.μπορει να γινει με καποιο τροπο να δειχνει και τις θερμοκρασιες οπως οταν καναμε ελαχιστοποιηση το attitool?

μπορει να γινει με καποιο τροπο να δειχνει και τις θερμοκρασιες οπως οταν καναμε ελαχιστοποιηση το attitool?

να τις δειχνει που; στο tray;

Ρε ψηλε εγω ειχα βαλλει το Riva Το τελευταίο..Msi OC edition κατι και δεν ξερω τι σκατα..
So probably we'll release small update (something like RT 2.24 MSI Master Overclocking Arena 2009 edition) featuring just 190.xx series support. And fully featured v2.25 will be released a bit later.
;)

ναι ακριβως εκει:)

ειναι μεσα στα features του προγραμματος αλλα δεν ξερω πως ακριβως γινεται γιατι δεν με αφηνει να τρεξω το προγραμμα λογω ΑΤΙ.

αν (εχει μεινει :p) καποιος nvidias που δεν βαριεται...

Σακη το βρηκα.Στις βασικες επιλογες του εχει μια καρτελα monitoring.Οταν πατησεις εκει σου βγαζει καποιες επιλογες.Εχει GPU Temperature και πατας Tray icon...Επειτα πρεπει να το επιβεβαιωσεις απο αλλη μια επιλογη που την τικαρεις ακριβως απο κατω που λεει Show tray icon....ετσι τελος καλο ολα καλα και ευχαριστω πολυ ολους

Προσπαθώ να κάνω stressing στη κάρτα γραφικών με κάποια από τα stability test που έχουν τα προγράμματα αυτά (ati tools, GPU tools, Furmark) αλλά μου πετάει συνεχώς ένα error που λέει

• οι drivers πρέπει να έχουν το openGL 2.0
  • απαιτείται κάρτα καλύτερη από Geforce6

η δικιά μου κάρτα γραφικών μου είναι geforce2 MX/MX400. έβαλα καινούργιους driver που να περιέχουν το opelGL 2.0 αλλά τίποτα…..

οπότε θέλω να ρωτήσω κυρίως τους πιο παλιούς αν γνωρίζουν κανένα πρόγραμμα που χρησιμοποιούνταν σε αυτές της κάρτες για stressing..???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.