Elpis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2006 Γεια χαρα. Εκανα πριν τρεις μερες μια παραγγελεια σε αυτο το μαγαζι, γυρω στα 250 ευρω, αλλα δεν με εχει παρει κανεις τηλεφωνο για να με ενημερωσει. Επισης στο "κατασταση παραγγελειας" δεν δειχνει τι γινεται. Τους περνω απο χθες τηλεφωνο και τιποτα, δεν το σηκωνει κανεις.. Εχει κανεις εμπειρια απο αυτο το μαγαζι;
blade_pan Σεπτέμβριος 20, 2006 #2 Σεπτέμβριος 20, 2006 Μια φορα που ειχα παραγγειλει μια vga...δεν την ειχαν τελικα σε stock και με πηραν την αλλη μερα το πρωι να με ενημερωσουν...Ξαναπροσπαθησε....
Elpis Σεπτέμβριος 20, 2006 Author #3 Σεπτέμβριος 20, 2006 Περνω στο 8011143333 που λεει στο σιτε αλλα με συνδεει με τον τηλεφωνητη του οτε. Μια φορα απο της 15 που εχω παρει ελεγε οτι πηρα στο hardshop και να περιμενω, αλλα δεν το σηκωσανε.ΕΛΕΟΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΛΕΜΕ
2cpu Σεπτέμβριος 20, 2006 #4 Σεπτέμβριος 20, 2006 προσωπικα αγορασα κατι πραγματα απο εκει.κανενα προβλημα ιδιως την δευτερη φορα η παραγγελια εγινεμεσω τηλ.με ενημερωσαν για οτι τυχον ελλειψεις ειχαν για το συγκεκριμενοαντικειμενο εγινε η αγορα και σταλθηκαν κανονικα.
crmaris Σεπτέμβριος 20, 2006 #5 Σεπτέμβριος 20, 2006 και εγώ είχα πάρει πράγματα από αυτό το μαγαζί παλιότερα και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Elpis Σεπτέμβριος 20, 2006 Author #6 Σεπτέμβριος 20, 2006 εμενα παλι τιποτα. ουτε στα τηλεφωνα δεν απαντανε..
Qlim4X Σεπτέμβριος 20, 2006 #7 Σεπτέμβριος 20, 2006 Εγώ από εκεί αγόρασα το ocz rally2 2Gb Το παράγγειλα το βραδύ και την μεθεπόμενη ήταν σπίτι μου
Teodor_ch Σεπτέμβριος 20, 2006 #8 Σεπτέμβριος 20, 2006 το μαγαζί είναι 10 λεπτά απο το σπίτι μουπολύ φιλικό παιδί και εξυπηρετικότατο!!!κάτι θα έτυχε με σένα τώρα
Elpis Σεπτέμβριος 20, 2006 Author #9 Σεπτέμβριος 20, 2006 Εκανα την παραγγελεια πριν 4 μερες. Ουτε τηλεφωνο με πηραν ουτε εμαιλ μου εστειλαν, μηνυμα εστειλα δεν απαντησαν, ουτε καν σηκωνουν το τηλεφωνο οταν παιρνω, θελω να ακυρωσω τη παραγγελεια και δεν ξερω πως.......
ergotelis Σεπτέμβριος 20, 2006 #10 Σεπτέμβριος 20, 2006 Γενικά το κατάστημα φημίζεται από όσο έχω ακούσει για ελλειπής ενημέρωση για το αν έχει κάτι στο στοκ του.’λλη φορά πριν παραγγείλετε από αυτό πάρτε ένα τηλέφωνο να σας ξεκαθαρίσουνε στα σίγουρα πόσο θα κάνει η παραγγελία.Σε ένα φίλο μου σε 2 περιπτώσεις λέγανε 1 μέρα(το μαγαζί είναι κοντά μόλις 50Km) και κάνανε 1 εβδομάδα.Απλά τα πράγματα δε τα είχε στο μαγαζί αλλά τα περίμενε από την αντιπροσωπία.
Qlim4X Σεπτέμβριος 20, 2006 #11 Σεπτέμβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από Teodor_ch το μαγαζί είναι 10 λεπτά απο το σπίτι μουπολύ φιλικό παιδί και εξυπηρετικότατο!!!κάτι θα έτυχε με σένα τώρα ***Την επόμενη έχεις πάει διακοπές***edited by astrolabos που θα με στηλεις????? ειπα κατι κακο???? αν δεν ειναι να ζιτησω συγνομη
george1551 Σεπτέμβριος 21, 2006 #12 Σεπτέμβριος 21, 2006 ουτε εγω ειχα καποιο προβλημα με αυτο το καταστημα
Teodor_ch Σεπτέμβριος 21, 2006 #13 Σεπτέμβριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr ***Την επόμενη έχεις πάει διακοπές*** έγινε κάτι που πρέπει να μάθω?υπόψιν ότι δε του κάνω διαφήμιση αλλά ότι λέω είναι βάση την εμπειρία μου.δεν έχω πληρώσει ποτέ μεταφορικα γιατί είναι δίπλα (θα μπορούσε να το παίξει μλκας) και όταν ήταν να πάρω την 6600GT Μου πρότεινε μία 6800 ξεκλείδωτη που είχε δοκιμάσει ο ίδιος.το ότι είναι δίπλα το έμαθα στη τελευταία αγορά (μετά απο 500 ευρώ...)
Tsunami Σεπτέμβριος 21, 2006 #15 Σεπτέμβριος 21, 2006 Μου αρέσει το διακρτικό στύλ σου ρε Αντώνη...Προσπαθούσα να καταλάβω το νόημα του πόστ και μετά είδα το edit... :D
astrolabos Σεπτέμβριος 21, 2006 #16 Σεπτέμβριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από Tsunami Μου αρέσει το διακρτικό στύλ σου ρε Αντώνη...Προσπαθούσα να καταλάβω το νόημα του πόστ και μετά είδα το edit... :D Ναι όντως και λυπάμαι για την όποια αναστάτωση. Τώρα, Αλέξη παιδί μου, όσο και στην πλάκα να το είπες, η δήλωση που έκανες μπορεί να παρεξηγηθεί εύκολα. Και όπως και να τον κάνουμε, δεν λέμε κάποιον που δεν ξέρουμε gay. Βαράει άσχημα.
Teodor_ch Σεπτέμβριος 22, 2006 #17 Σεπτέμβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 00:32] Ναι όντως και λυπάμαι για την όποια αναστάτωση. Τώρα, Αλέξη παιδί μου, όσο και στην πλάκα να το είπες, η δήλωση που έκανες μπορεί να παρεξηγηθεί εύκολα. Και όπως και να τον κάνουμε,δεν λέμε κάποιον που δεν ξέρουμε gay. Βαράει άσχημα. LoL αυτό θα έλειπε να βγώ γκέι! και απο ένα ποστ κιόλας! :clap: anyway όποιος κάνει συχνές συναλλαγές με το μαγαζί καλό είναι να κρατήσει/ζητήσει το κινητό του και εμένα το τσαμπέ τηλέφωνο που έχουν μου την έχει παίξει πολλές φορές (έχω σχέση με θηλυκού γένους άνθρωπο τρία+ χρόνια ) :giveup:
yanni Σεπτέμβριος 22, 2006 #18 Σεπτέμβριος 22, 2006 Όσον αφορά αυτό το μαγαζί πάντα μου άρεσαν οι εκπτώσεις του. Πόσο έχει το προιόν Χ στην αγορά? 200. Έ ωραία πουλάμε στα 210 λέγοντας ότι κάνουμε και έκπτωση από π.χ. 260.Αν αυτό δεν είναι κοροιδία του πελάτη τότε τι είναι? Και μόνο για αυτά τα ψέματα, κατά την γνώμη μου, οι άνθρωποι είναι για φτύσιμο.
georgeadams Σεπτέμβριος 22, 2006 #19 Σεπτέμβριος 22, 2006 Αυτός (hardshop) δεν ήταν που παλιά (λίγο πριν κλείσει το www.pctech.gr) έβγαινε και κατηγορούσε το e-shop.gr και το πλαίσιο ως παραπονεμένος πελάτης? Και μετά από λίγο καιρό βγήκε και έλεγε για μια τρομερή προσφορά για ati 9500 από ένα νέο καταπληκτικό (δικό του) μαγαζί?Ή μήπως δεν θυμάμαι καλά?
Shaman Σεπτέμβριος 22, 2006 #20 Σεπτέμβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από georgeadams Αυτός (hardshop) δεν ήταν που παλιά (λίγο πριν κλείσει το www.pctech.gr) έβγαινε και κατηγορούσε το e-shop.gr και το πλαίσιο ως παραπονεμένος πελάτης? Και μετά από λίγο καιρό βγήκε και έλεγε για μια τρομερή προσφορά για ati 9500 από ένα νέο καταπληκτικό (δικό του) μαγαζί?Ή μήπως δεν θυμάμαι καλά? Καλά θυμάσαι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.