nikos_online Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2006 ΚαλημεραΕχω αυτο το pchttp://www.image-share.net/image/4096/pc.JPGΤο προβλημα:Πηρα αλλη μια ram (3x256) η οποια μολις την βαλω μου πεταει blue screens.Ετρεξα το memtest ,καθε μνημη ξεχωριστα χωρις κανενα προβλημα, οταν εκανα test και με τις τρεις στο 9ο εβγαλε προβλημα.το psu ειναι 450wθερμοκρασιες:cpu 45m/b 35any idea?pls help me!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Σεπτέμβριος 20, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2006 bios update και δοκιμασε ολους τους συνδιασμους μνημες ανα σλοτ εν αρχη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos_online Σεπτέμβριος 20, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2006 εχω κανει bios update και εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους αλλα τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Σεπτέμβριος 21, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2006 προφανως υπαρχει καποια ασυμβατοτητα με τις μνημες σου!Οποτε ψαξε για αλλη μνημη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.