psyber Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2006 Γεια σας παιδια! εχω το wd2500ks και ενδιαφερομαι για αλλον ενα ωστε να κανω συστοιχια raid.εκανα μια ερευνα αγορας και ειδα οτι η western εχει βγαλει ενα αλλο μοντελο στα ιδια χαρακτηριστικα (16μβ cache , 250 gb χωρητικοτητα).Αν παρω αυτον θα δουλεψουν σε raid ή θα εχουν προβλημα.Πρεπει να βρω ενα πανομοιοτυπο με αυτον που έχω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
george1551 Σεπτέμβριος 20, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2006 συνηθως εγω τους αγοραζω μαζι για να ειναι κοντινα σεριαλ αλλα δεν υπαρχει περιορισμος στο raid ητε 0 ητε 1 ητε 5 απλα συνηθηζετε να εχουν ιδιες χωριτικοτες οι σκληροι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trackman Σεπτέμβριος 24, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2006 Αν θες να δεις διαφορά βάλε raptors Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 24, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2006 Καλο ειναι να ειναι ιδιοι (και λογω firmware το οποιο παιζει ρολο στο raid). Αρχική απάντηση από Trackman Αν θες να δεις διαφορά βάλε raptors Σωστο κι αυτο. Και μην ξεχναμε: Conroe Rulez........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.