nobig Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2006 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει δει ξαφνική αλλαγή συμπεριφοράς της σύνδεσης του μετά απο κάποια συγκεκριμένη ώρα.Εξηγούμε, πριν μερικές εβδομάδες έγινα 1024 απο ΟΤΕ η τελλάς μου την έκανε πριν μερικές μέρες. Η ταχύτητα που έχω απο τις 2:00-2:30 το βράδυ μέχρι τις 12:00 είναι γύρω στα 100-110. Τα p2p γύρω στο 90άρι ένω τις υπόλοιπες ώρες γίνεται γύρω στα 40 το http και 20-30 το p2p.Εντύπωση μου κάνει ότι με το που θα πάει 12:00 το μεσημέρι με κόβουν μαχαίρι, ούτε λεπτό παραπάνωharis νομίζω και εσυ έχεις παρόμοια συμπτώματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 19, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Να λες και ευχαριστω, υπαρχουν και χειροτερα :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Σεπτέμβριος 19, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Στανταρ αλλα προσπαθούμε για το καλύτερο πάντα. Να μαντέψω ότι είσαι Dslam Κωνσταντινουπόλεως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 19, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Το πιό πιθανό να μη φτάνει το bandwidth της Tellas και να κάνει throttling στους adsl users για να εξυπηρετήσει hosting κλπ... Στο εξωτερικό είναι της μοδός αυτό σε πολλούς μεγάλους providers που με ευκολία θα πουν όλοι ότι έχουν φθηνότερο adsl από την Ελλάδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 19, 2006 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 19:10] Το πιό πιθανό να μη φτάνει το bandwidth της Tellas και να κάνει throttling στους adsl users για να εξυπηρετήσει hosting κλπ... Στο εξωτερικό είναι της μοδός αυτό σε πολλούς μεγάλους providers που με ευκολία θα πουν όλοι ότι έχουν φθηνότερο adsl από την Ελλάδα... συμφωνω με αυτο ,το ειχα διαβασει καπου. στην γαλλια ηταν νομιζω..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Σεπτέμβριος 19, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο ρε παιδιά, απο την άλλη δεν βάζω και το χέρι στην φωτιά. Θα μιλήσω με άνθρωπο μέσα απο την τελλάς για να το εξακριβώσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Σεπτέμβριος 19, 2006 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Όλοι οι παροχοί αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημαΗ ίδια κατάσταση και με Forthnet , Altecnet και Otenet που δοκίμασα τις τελευταίες μέρεςΟπότε δεν τίθεται θέμα παροχέα αλλά ΟΤΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Σεπτέμβριος 19, 2006 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Και εγω το ιδιο προβλημα Otenet 786 στην αιγινα μετα την αναβαθμιση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Σεπτέμβριος 19, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Μίλησα με το παιδί, η τελλάς περιμένει μια καινούργια γραμμή για σύνδεση με εξωτερικό και μάλλον εκεί οφείλονται τα προβλήματα, έλλειψη Bandwidth. Ίσως να δίνουν προταιερότητα στα μισθωμένα την μέρα λόγο έλλειψης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 19, 2006 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Αρχική απάντηση από CaptainMiloΗ ίδια κατάσταση και με Forthnet , Altecnet και Otenet που δοκίμασα τις τελευταίες μέρες Οπότε δεν τίθεται θέμα παροχέα αλλά ΟΤΕ Θα διαφωνήσω με αυτό Κανένα πρόβλημα με Forthnet εκτός από ελάχιστες μεμονωμένες περιπτώσεις. Και όταν κόβεται συγκεκριμένη ώρα κάθε μέρα κι ανοίγει πάλι συγκεκριμένη, σε καμμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με τον πΟΤΕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Σεπτέμβριος 20, 2006 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2006 Τι να πω , μπορεί να είσαι σε κάποιο καλό κέντρο1 βδομάδα τώρα κατά την διάρκεια της ημέρας πάνω από 50~60 δεν πάει (1024 γραμμή - μη αναβαθμισμένη ακόμα) , και τα μεσημέρια πέφτει στα 30~40Με την δωρεάν συνδρομή της Altecnet που δοκίμασα , τα πράγματα είναι ακόμη χειρότεραΤα ίδια και με OtenetΔεν είναι δυνατόν όλοι πια οι παροχείς να έχουν πρόβλημαΊσως να αναβαθμίζεται το κέντρο της περιοχής μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Σεπτέμβριος 20, 2006 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2006 Και εγω με trellas , 1024 και το download παιζει κατα την διαρκεια της ημερας σαν να εχουν βαλει κοφτη. Υπομονη , καποια στιγμη θα στρωσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Σεπτέμβριος 20, 2006 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2006 Παιδια για ενα λεπτακι. Εγω μονο την ημερα εχω καλες ταχυτητες μολις παει 11 το βραδυ δεν παλευεται :boxed: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Σεπτέμβριος 20, 2006 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2006 Ε εξαρταται την περιοχη , αλλα η ουσια ειναι οτι με τις αναβαθμισεις τωρα επικρατει ενα μπαχαλο οσο αφορα τις πραγματικες ταχυτητες. Αν φανταστεις οτι ολοι οι ISP χρειαζονται θεωριτικα διπλασιο Bandwidth , ε τοτε λογικο ειναι να εχουμε αυτο το χαλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Σεπτέμβριος 20, 2006 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από CaptainMilo Όλοι οι παροχοί αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα Η ίδια κατάσταση και με Forthnet , Altecnet και Otenet που δοκίμασα τις τελευταίες μέρες Οπότε δεν τίθεται θέμα παροχέα αλλά ΟΤΕ Και η Vivodi...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Σεπτέμβριος 22, 2006 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2006 Όλοι οι πάροχοι έχουν το δίκτυο τους υπερφορτωμένο αυτή τη στιγμή. Κανείς δεν είχε κάνει πρόβλεψη ότι ο ΟΤΕ θα διπλασίαζε τις ταχύτητες. Παρολο που τους είχε ενημερώσει με δελτίο τύπου, όλοι οι ΙΣΠ τον έγραψαν εκει που ξέρετε θεωρώντας πως δεν θα μπορέσει να τηρήσει το χρονοδιάγραμμα που είχε ορίσει. Όλοι πέσαν έξω στις προβλέψεις τους και τρέχουν τώρα να αναβαθμίσουν τον εξοπλισμό τους. Υπομονή. 'Ερχονται καλύτερες μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Σεπτέμβριος 22, 2006 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN συμφωνω με αυτο ,το ειχα διαβασει καπου. στην γαλλια ηταν νομιζω..? [me victim]Δε ξερω τι γινεται στην Γαλλια, αλλα στην Βρετανια παιζουν πολυ τετοιοι.[/me victim] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Σεπτέμβριος 22, 2006 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από SlotKiller [me victim]Δε ξερω τι γινεται στην Γαλλια, αλλα στην Βρετανια παιζουν πολυ τετοιοι.[/me victim] +1 από δω. Σφαγή από 200+ στα 20Κbytes ελάχιστες φορές λίγο πιο παλιά, τα μεσημέρια. Με encryption από το azureus ξαναέφτανε τα 100k όμως. όποιον τον ενδιαφέρει:http://www.azureuswiki.com/index.php/Avoid_traffic_shaping Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.