Jump to content

X³ Reunion

amgamer

Recommended Posts

εχει πολυ ωραιο περιβαλλον..αλλα ακομα δυσκολο στο σεναριο..

πρεπει να κοιτας στον πιλοτο τα μυνηματα κ σου λεει τι να κανεις,αλλα παρολο που τα κανω :wassat: δεν εχει αλλη αποστολη! :X:

το χειροτερο ειναι οτι δεν μπορεις να δεις ευκολα αυτους που σου λεει να εξοντωσεις.ο χαρτης ειναι δυσνοητος...

και για να βγουμε κ λιγο off-topic!

:OT:

βλεπω εισαι κ συ σεατακιας!! :worship: :worship: :worship:

εχω το topgunιδι!...εδω κ 5 μηνες κ ειμαι υπερευχαριστημενος...

εσυ με το κουπρα θα γαζωνεις... :upside: :upside:

τελος :OT:

Λοιπόν...κάθε αρχή και δύσκολη.Ξεκίνησα πρίν κάτι μήνες......έπαιζα με το μάνουαλ δίπλα μου τις πρώτες 4-5 ώρες.Ήτανε δύσκολα.Αλλά με το που έμαθα τουλάχιστον πώς να εξερευνώ και πώς να πηγαίνω εκεί που θέλω, απλά έφαγα15 συνεχόμενες ώρες ατελείωτης πόρωσης. απλά τέλειο. Μάχες, ταξίδια και εξερεύνηση, εμπόριο....απλά εθιστικότατο. Συχνά άρχισα να μπαίνω στα Official FOrums του παιχνιδιού και να διαβάζω μερικά πραγματάκια τα οποία βοήθησαν πολύ. Είναι απλά ένας καιούργιος κόσμος. Θέλει να μάθεις πώς να κινήσε κ να επιβιώνεις μέσα σαυτόν. Καλή τύχη :p

Αρχική απάντηση από Jonathan

Λοιπόν...κάθε αρχή και δύσκολη.Ξεκίνησα πρίν κάτι μήνες......έπαιζα με το μάνουαλ δίπλα μου τις πρώτες 4-5 ώρες.Ήτανε δύσκολα.Αλλά με το που έμαθα τουλάχιστον πώς να εξερευνώ και πώς να πηγαίνω εκεί που θέλω, απλά έφαγα15 συνεχόμενες ώρες ατελείωτης πόρωσης. απλά τέλειο. Μάχες, ταξίδια και εξερεύνηση, εμπόριο....απλά εθιστικότατο. Συχνά άρχισα να μπαίνω στα Official FOrums του παιχνιδιού και να διαβάζω μερικά πραγματάκια τα οποία βοήθησαν πολύ. Είναι απλά ένας καιούργιος κόσμος. Θέλει να μάθεις πώς να κινήσε κ να επιβιώνεις μέσα σαυτόν. Καλή τύχη :p

Συμφωνώ πως το περιβάλλον είναι εκπληκτικό.Καθώς επίσης και οι μάχες ( στο training mode)...Αλλά αρκετά περίπλοκο.. Μου δίνεις τα sites που κατεβάζεις τα updates?

τζωρτης??ειμαι ηδη και εκει και εδω..

seatclub.gr

jonathan??..για πες μας μερικες οδηγιες....

Σόρρυ, έλειψα απο τα forums.....εξεταστικές να πάρει ευχή.... :(

Οφίσιαλ www.x3reunion.com απο εκεί έχει να επιλέξεις ποιό game της σειράς σε ενδιαφέρει, και να μπείς στα Downloads και τα Forums του παιχνιδιού.Εκει μέσα έιχει τα πάντα. info, mods και scripts και πάρα πολλά πράγματα που μπορούνε να βοηθήσουνε. Επίσης να φροντίσετε να διαβάσετε το Manual....για αυτούς που το "έχασαν" προσπαθήστε να το κατεβάσετε απο κάπου.

Ορίστε και μερικά sites με καλές συμβουλές...

http://www.respawn.co.uk/content/view/314/70/

http://www.neoseeker.com/Games/Products/PC/x3_reunion/faqs.html

http://www.gamershell.com/faqs/490.txt

Και άν ψάξετε λίγο ακόμη, έχει πολλά !!!

Take Care...Fly Safe !!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.