tolis861416003225 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2006 http://www.trackir.se/index.php?page=frontpage0απιστευτο....ααλλη τελειως διασταση θα πρεπει να δινει....:banging: και στα παιχνιδια αυτοκινητου τα ινκαρ θα ειναι.......και στα φπς.....και στους εξομοιωτες πτησης....αλλα το κατοσταυρο του το θελει....:devil:
bezdim Σεπτέμβριος 19, 2006 #2 Σεπτέμβριος 19, 2006 Nα σου πώ την αλήθεια είχα δει παλαιότερα μια webcam της philips που μέσω software έκανε παρόμοια πράγματα, και αργότερα είδα και το eyetoy του playstasion2. Πιστεύω και ότι μέσα από software μια απλή webcam μπορεί να λειτουργήσει ανάλογα. Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος...
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 19, 2006 #3 Σεπτέμβριος 19, 2006 ναι αλλα θα στιβω το κεφαλι μου δεξια και θα εχω τα ματια μου ευθεια ωστε να δω την οθονη?Θα παθω κραμπα λαιμου !
tolis861416003225 Σεπτέμβριος 19, 2006 Author #4 Σεπτέμβριος 19, 2006 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- ναι αλλα θα στιβω το κεφαλι μου δεξια και θα εχω τα ματια μου ευθεια ωστε να δω την οθονη?Θα παθω κραμπα λαιμου ! ωχ ναι.... σωστα! δε το ειχα σκευτει αυτο.... λαλακια....παντως κατι κρανη που τα φορας και εχει μεσα προτζεκτορα και βλεπεις απο εκει πρεπει να ειναι κολαση...δε νομιζω/ξερω αν υπαρχουν εμπορικα τα εχω δει σε ταινιες και κατι ντοκιμαντερ...
Tsunami Σεπτέμβριος 19, 2006 #5 Σεπτέμβριος 19, 2006 Υπήρχαν παλιά....Cyber MAXX,Virtual i-o Glasses...Δεν πιάσανε και τα έφαγε η λήθη...
axlvaled Σεπτέμβριος 22, 2006 #6 Σεπτέμβριος 22, 2006 Ναι όντως είχαν βγεί κάτι γυαλιά με οθόνες μέσα (τα δοκίμασα στο μαγαζί που δουλεύω) αλλα δεν νομίζω να αξιζει να ανεβάσεις 10 βαθμούς μυωπία για να παίξεις ενα game και να γυρίζεις το κεφάλι σου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.