esdee Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2006 Νεο rev gorilla-pot solid! πιο πολυ μαζα, ιδια σχεδιαση πατου και γενικοτερα ιδια φιλοσοφια με το rev1! μεγαλυτερη (οριακη για τις τρυπες των socket) διαμετρος :devil: 3xCu + 2xAlu in da house . τα Alu θα βοηθησουν τα cold bug που εχουν πλεον και οι 2 εταιριες :whistling enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 19, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 microsoft = evil! γυαλιστερο ωραιο , κουκλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Σεπτέμβριος 19, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 πούντο και δεν βλέπω τπτ? :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Σεπτέμβριος 19, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 15:30] πούντο και δεν βλέπω τπτ? :S το φάγανε μάλλον και δεν το πρόλαβε να το βγάλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 19, 2006 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 απο τον τιτλο αλλο καταλαβα... Δεν ξερω βεβαια αν το εννοει ... αναμενουμε να τα δουμε σε λειτουργια...(οχι της εκκλησιας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 19, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Με τέτοιο keyb μην περιμένετε νούμερα της προκοπής! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Σεπτέμβριος 19, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Αρχική απάντηση από NoDsl το φάγανε μάλλον και δεν το πρόλαβε να το βγάλει. Βασικα στην δευτερη photo φενεται το alu να εχει φαει το μισο mouse και να εχει μεινει η μιση ουρα απ'εξω! Αρχική απάντηση από ΝTG απο τον τιτλο αλλο καταλαβα... Δεν ξερω βεβαια αν το εννοει ... αναμενουμε να τα δουμε σε λειτουργια...(οχι της εκκλησιας) τι καταλαβες ? :...: Η μανα μου για μια ακομη φορα με διαβασε "Τι ειναι παλι αυτα παιδι μου..." (θελω να δω αν θα χαρει να ξαναδει cascade στο δωματιο μου) Αρχική απάντηση από spc Με τέτοιο keyb μην περιμένετε νούμερα της προκοπής! εεεελα μωρε μια χαρα keyb ειναι, λιτο απλο μικρο και αναλωσιμο Επειδη ακριβως μετα ειδα το παλιο rev η διαφορα στην μαζα του πατου ειναι τρομακτικη! Enclosure gorillakου θελωντος by the end of the week, και ετοιμοι για τις πρωτες δοκιμες! Προσωπικα θελω να δω το alu @ Χ6800 ES γνωστου intelα Stay tuned @ xtreme cooling and Benchmarking γιατι ολοκληρωνω και το 3ο (ναι τριτο...) cascade μου και παμε για WRs again ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Σεπτέμβριος 19, 2006 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Εσυ θα κανεις τιποτα με κανα amd να δει κι εμας το ματακι μας λιγο amd action? Βαρεθηκαμε τα wr απο intel Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Σεπτέμβριος 19, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Αρχική απάντηση από gregorisvas Εσυ θα κανεις τιποτα με κανα amd να δει κι εμας το ματακι μας λιγο amd action? Βαρεθηκαμε τα wr απο intel κακα τα ψεματα... αυτο το καιρο το παιζω cooling guy του Hellas Overclocking Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Σεπτέμβριος 19, 2006 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 20:24] κακα τα ψεματα... αυτο το καιρο το παιζω cooling guy του Hellas Overclocking Team Βαγγελη μαλον θα εισαι ο μονος που θα μεινει πιστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Σεπτέμβριος 19, 2006 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Κουκλια !!!!!!Τι διαστασεις εχουν??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Σεπτέμβριος 19, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 εσωτερικα η διαμετρος ειναι 66mm, παχος τοιχωματος 5mm, (αρα παμε συνολικα στα 76mm) μεχρι το holddown οπου εκει για να παταει το enclosure εχω πατουρα 2mm που εξεχει μεχρι τον πατο 2mm, ραβδος 80mm διαμετρος, υψος 20cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 19, 2006 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Αρχική απάντηση από phil Βαγγελη μαλον θα εισαι ο μονος που θα μεινει πιστος Ναι..αλλα αμα του κανω δωρο(εστω δανεικο) κανεναν X6800 και τιποτα καλες μνημουλες δεν νομιζω να μεινει πιστος... Thanks esdee για την μινι παρουσιαση αλλα περιμενα να τα δειξω εγω.....περιμενα... Αρχική απάντηση από esdee εσωτερικα η διαμετρος ειναι 66mm, παχος τοιχωματος 5mm, (αρα παμε συνολικα στα 76mm) μεχρι το holddown οπου εκει για να παταει το enclosure εχω πατουρα 2mm που εξεχει μεχρι τον πατο 2mm, ραβδος 80mm διαμετρος, υψος 20cm Ωραια..τα ειπες ολα.. Thanks guys για τα καλα σας λογια...και επισης το μεγαλυτερο ευχαριστω παει στον esdee που με κουβαλαει με το αμαξι του παντου και βοηθαει παντα σε μεγιστο βαθμο... Tip:εβαλε και αυτος το χερι του στον σχεδιασμο των κανιστρων...και μαλιστα σε μεγαλο μερος.. Thanks again! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz250 Σεπτέμβριος 19, 2006 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Μπραβο σας BiLL και Vag πολυ καλη δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Σεπτέμβριος 19, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Ναι..αλλα αμα του κανω δωρο(εστω δανεικο) κανεναν X6800 και τιποτα καλες μνημουλες δεν νομιζω να μεινει πιστος... Thanks esdee για την μινι παρουσιαση αλλα περιμενα να τα δειξω εγω.....περιμενα... Ωραια..τα ειπες ολα.. Thanks guys για τα καλα σας λογια...και επισης το μεγαλυτερο ευχαριστω παει στον esdee που με κουβαλαει με το αμαξι του παντου και βοηθαει παντα σε μεγιστο βαθμο... Αρχική απάντηση από GoriLLakoSTip:εβαλε και αυτος το χερι του στον σχεδιασμο των κανιστρων...και μαλιστα σε μεγαλο μερος.. Thanks again! και οι δυο εργαζομαστε ακαταπαυστα, για τον βασιλη υπαρχουν και αποδειξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Σεπτέμβριος 20, 2006 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Χθες, στις 22:13] Ναι..αλλα αμα του κανω δωρο(εστω δανεικο) κανεναν X6800 και τιποτα καλες μνημουλες δεν νομιζω να μεινει πιστος... Ε με μία φορά δεν γίνεσαι λούστης απότι λένε...(δεν ξέρω παιδιά δεν έχω δοκιμάσει LOL) οπότε πιστέυω ισχύει και για τη δοκιμή ιντελ cpu απο τον esdee. ασε που μελετώντας τον αντίπαλο ξέρεις με τι έχεις να κάνεις Αρχική απάντηση από esdee [Χθες, στις 23:13] και οι δυο εργαζομαστε ακαταπαυστα, για τον βασιλη υπαρχουν και αποδειξεις And the oskar goes to........esdee for his photo theme: "Εχω λιώσει στο PI" Το οskar πρώτου αντρικού ρόλου πάει στον gorilako για την ερμηνία του στον ύπνο:clap: Gj m8s:turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Σεπτέμβριος 20, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από NoDsl [Σήμερα, στις 03:20] Ε με μία φορά δεν γίνεσαι λούστης απότι λένε...(δεν ξέρω παιδιά δεν έχω δοκιμάσει LOL) οπότε πιστέυω ισχύει και για τη δοκιμή ιντελ cpu απο τον esdee. ασε που μελετώντας τον αντίπαλο ξέρεις με τι έχεις να κάνεις And the oskar goes to........esdee for his photo theme: "Εχω λιώσει στο PI" Το οskar πρώτου αντρικού ρόλου πάει στον gorilako για την ερμηνία του στον ύπνο:clap: Gj m8s:turn: ναι... ηταν απιστευτο σκηνικο αυτο, ενω ο βασιλης μιλαει συνεχεια και πολλες φορες δεν λεει και σοβαρα πραγματα παρατηρησα οτι καποια στιγμη σταματησε γιατι τον ειχε παρει ο υπνος (μπορει να ηταν και 01:00 εκεινη την ωρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 20, 2006 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2006 Αυτό είναι που λέμε κοιμάμαι και η τύχη μου δουλευει Πολύ όμορφα τα Pot Βάγγο , μακάρι να αποδίδουν αντίστοιχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 20, 2006 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2006 Η φωτο ειναι παλια...τοτε που τρεχανε σε ΑΜΔ..Μεσα σε 20-22λεπτα κοιμοσουν ανετα...Τωρα μεσα σε 10λεπτα τι να πρωτοπρολαβεις???(Απορω που αρκεο καιρο μετα δεν εχει απαντησει με αντιστοιχες φωτο...-ο gorillakos) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 20, 2006 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2006 Kαλα θα τον φτιαξω τον esdee...θεμα χρονου ειναι... Τωρα τα κανιστρα να δουμε τι κανουν..μιας και η Ιντελ εχει coldbug στους -127 με -130...ισως να πρεπει να τυλιξουμε κανενα με αντισταση αποχετευσης να το ζεστενει ωστε να κοντρολλαρουμε το LN2...αλλα εκει κατω στους -130 θα κανει δουλεια? Τι λες ρε esdee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.