Jump to content

oh my god!Τα κανιστρα μου τρωνε το mouse!

esdee

Recommended Posts

Νεο rev gorilla-pot solid!

πιο πολυ μαζα, ιδια σχεδιαση πατου και γενικοτερα ιδια φιλοσοφια με το rev1! μεγαλυτερη (οριακη για τις τρυπες των socket) διαμετρος :devil:

3xCu + 2xAlu in da house ;).

τα Alu θα βοηθησουν τα cold bug που εχουν πλεον και οι 2 εταιριες :whistling

enjoy

dsc0043wn5.th.jpg

dsc0045ii0.th.jpg

dsc0048mh8.th.jpg

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από NoDsl

το φάγανε μάλλον και δεν το πρόλαβε να το βγάλει.

Βασικα στην δευτερη photo φενεται το alu να εχει φαει το μισο mouse και να εχει μεινει η μιση ουρα απ'εξω! :D

Αρχική απάντηση από ΝTG

απο τον τιτλο αλλο καταλαβα...

Δεν ξερω βεβαια αν το εννοει ...

αναμενουμε να τα δουμε σε λειτουργια...(οχι της εκκλησιας):p

τι καταλαβες ? :...:

Η μανα μου για μια ακομη φορα με διαβασε :D

"Τι ειναι παλι αυτα παιδι μου..."

(θελω να δω αν θα χαρει να ξαναδει cascade στο δωματιο μου)

Αρχική απάντηση από spc

Με τέτοιο keyb μην περιμένετε νούμερα της προκοπής! :p

εεεελα μωρε μια χαρα keyb ειναι, λιτο απλο μικρο και αναλωσιμο :D

Επειδη ακριβως μετα ειδα το παλιο rev η διαφορα στην μαζα του πατου ειναι τρομακτικη!

Enclosure gorillakου θελωντος by the end of the week, και ετοιμοι για τις πρωτες δοκιμες!

Προσωπικα θελω να δω το alu @ Χ6800 ES γνωστου intelα

Stay tuned @ xtreme cooling and Benchmarking γιατι ολοκληρωνω και το 3ο (ναι τριτο...) cascade μου και παμε για WRs again ... ;)

1077fr7.th.jpg

Αρχική απάντηση από gregorisvas

Εσυ θα κανεις τιποτα με κανα amd να δει κι εμας το ματακι μας λιγο amd action?:p Βαρεθηκαμε τα wr απο intel :hehe:

κακα τα ψεματα... αυτο το καιρο το παιζω cooling guy του Hellas Overclocking Team :hehe:

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 20:24]

κακα τα ψεματα... αυτο το καιρο το παιζω cooling guy του Hellas Overclocking Team :hehe:

Βαγγελη μαλον θα εισαι ο μονος που θα μεινει πιστος:rolleyes:

εσωτερικα η διαμετρος ειναι 66mm, παχος τοιχωματος 5mm, (αρα παμε συνολικα στα 76mm) μεχρι το holddown οπου εκει για να παταει το enclosure εχω πατουρα 2mm που εξεχει μεχρι τον πατο 2mm, ραβδος 80mm διαμετρος, υψος 20cm ;)

Αρχική απάντηση από phil

Βαγγελη μαλον θα εισαι ο μονος που θα μεινει πιστος:rolleyes:

Ναι..αλλα αμα του κανω δωρο(εστω δανεικο) κανεναν X6800 και τιποτα καλες μνημουλες δεν νομιζω να μεινει πιστος...:D

Thanks esdee για την μινι παρουσιαση αλλα περιμενα να τα δειξω εγω...:p..περιμενα...:p

Αρχική απάντηση από esdee

εσωτερικα η διαμετρος ειναι 66mm, παχος τοιχωματος 5mm, (αρα παμε συνολικα στα 76mm) μεχρι το holddown οπου εκει για να παταει το enclosure εχω πατουρα 2mm που εξεχει μεχρι τον πατο 2mm, ραβδος 80mm διαμετρος, υψος 20cm ;)

Ωραια..τα ειπες ολα..:p

Thanks guys για τα καλα σας λογια...και επισης το μεγαλυτερο ευχαριστω παει στον esdee που με κουβαλαει με το αμαξι του παντου και βοηθαει παντα σε μεγιστο βαθμο...:T:

Tip:εβαλε και αυτος το χερι του στον σχεδιασμο των κανιστρων...και μαλιστα σε μεγαλο μερος..:D Thanks again!

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Ναι..αλλα αμα του κανω δωρο(εστω δανεικο) κανεναν X6800 και τιποτα καλες μνημουλες δεν νομιζω να μεινει πιστος...:D

Thanks esdee για την μινι παρουσιαση αλλα περιμενα να τα δειξω εγω...:p..περιμενα...:p

Ωραια..τα ειπες ολα..:p

Thanks guys για τα καλα σας λογια...και επισης το μεγαλυτερο ευχαριστω παει στον esdee που με κουβαλαει με το αμαξι του παντου και βοηθαει παντα σε μεγιστο βαθμο...:T:

slap.gif

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Tip:εβαλε και αυτος το χερι του στον σχεδιασμο των κανιστρων...και μαλιστα σε μεγαλο μερος..:D Thanks again!

και οι δυο εργαζομαστε ακαταπαυστα, για τον βασιλη υπαρχουν και αποδειξεις :p

gorilasleep.jpg

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Χθες, στις 22:13]

Ε με μία φορά δεν γίνεσαι λούστης απότι λένε...(δεν ξέρω παιδιά δεν έχω δοκιμάσει LOL)

οπότε πιστέυω ισχύει και για τη δοκιμή ιντελ cpu απο τον esdee. ασε που μελετώντας τον αντίπαλο ξέρεις με τι έχεις να κάνεις:T:

Αρχική απάντηση από esdee [Χθες, στις 23:13]

και οι δυο εργαζομαστε ακαταπαυστα, για τον βασιλη υπαρχουν και αποδειξεις :p

gorilasleep.jpg

And the oskar goes to........esdee for his photo theme: "Εχω λιώσει στο PI"

Το οskar πρώτου αντρικού ρόλου πάει στον gorilako για την ερμηνία του στον ύπνο:clap: :flex:

Gj m8s:turn:

Αρχική απάντηση από NoDsl [Σήμερα, στις 03:20]

Ε με μία φορά δεν γίνεσαι λούστης απότι λένε...(δεν ξέρω παιδιά δεν έχω δοκιμάσει LOL)

οπότε πιστέυω ισχύει και για τη δοκιμή ιντελ cpu απο τον esdee. ασε που μελετώντας τον αντίπαλο ξέρεις με τι έχεις να κάνεις:T:

And the oskar goes to........esdee for his photo theme: "Εχω λιώσει στο PI"

Το οskar πρώτου αντρικού ρόλου πάει στον gorilako για την ερμηνία του στον ύπνο:clap: :flex:

Gj m8s:turn:

ναι... ηταν απιστευτο σκηνικο αυτο, ενω ο βασιλης μιλαει συνεχεια και πολλες φορες δεν λεει και σοβαρα πραγματα :p παρατηρησα οτι καποια στιγμη σταματησε γιατι τον ειχε παρει ο υπνος (μπορει να ηταν και 01:00 εκεινη την ωρα)

Η φωτο ειναι παλια...τοτε που τρεχανε σε ΑΜΔ..

Μεσα σε 20-22λεπτα κοιμοσουν ανετα...

Τωρα μεσα σε 10λεπτα τι να πρωτοπρολαβεις???

(Απορω που αρκεο καιρο μετα δεν εχει απαντησει με αντιστοιχες φωτο...-ο gorillakos)

Kαλα θα τον φτιαξω τον esdee...θεμα χρονου ειναι...:hehe:

Τωρα τα κανιστρα να δουμε τι κανουν..μιας και η Ιντελ εχει coldbug στους -127 με -130...ισως να πρεπει να τυλιξουμε κανενα με αντισταση αποχετευσης να το ζεστενει ωστε να κοντρολλαρουμε το LN2...αλλα εκει κατω στους -130 θα κανει δουλεια?

Τι λες ρε esdee?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.