jpcupra Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2006 δεν μπορω να καταλαβω τι επαθε....στο laptop μπαινω κανονικα ενω στο σταθερο τιποτα.... το απεγκατεστησα και το ξαναπερασα και παλι τα ιδια... κοιταξα και τα ports και ειναι οκ... καμμια ιδεα?? :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Σεπτέμβριος 19, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 κανεις???? αυτο που δοκιμασα πριν λιγο ηταν να απενεργοποιησω το firewall και να προσπαθησω να ξαναμπω.το αποτελεσμα ηταν να μου βγαλει παλι το γνωστο troubleshot το οποιο ομως κολλαγε οταν πηγαινε στο "default gateway", ενω πριν τα περναγε ολα κανονικα(και δεν εμπαινε ).. any ideas? firewall=zonealarm pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trackman Σεπτέμβριος 23, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2006 και εμένα μου έκανε νούμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGM Σεπτέμβριος 25, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 Μαλλον φταει ο επεξεργαστής σου. Πετα τον και βαλε παλι τον prescott. :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Σεπτέμβριος 25, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 Αρχική απάντηση από aijaki Μαλλον φταει ο επεξεργαστής σου. Πετα τον και βαλε παλι τον prescott. :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: πολυ καλο + συναμα εξυπνο...καποιος να τον κανει ban παρακαλω....:tongue: :tongue: :tongue: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGM Σεπτέμβριος 25, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 Γιατι ρε φιλε? Επειδη πηραμε και μεις 930??:whistling :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Σεπτέμβριος 25, 2006 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 Και εμένα μου κάνει κάτι τέτοια περίεργα και πιστεύω ότι οφείλεται στο ότι πέφτει η γραμμή μου λόγω του πΟ.Τ.Ε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trackman Σεπτέμβριος 27, 2006 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2006 η τελευταία εκδόση δεν είναι σταθερή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.