Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2009 Δεν μπορώ να εγκαταστησω κανεναν driver. Κρασάρει συνέχεια ο installer. Τι να κανω ;Windows 7 64άρια έχω.=====> ΚΑΝΤΕ CLICK ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ <=====This is Sparta Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazielGR Δεκέμβριος 15, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2009 Δοκίμασες τον 9.9? Δούλεψε για μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Δεκέμβριος 15, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2009 κανένας installer δεν τρέχει. Ολοι μου κρασάρουν. Το έκανα με πλάγιο τρόπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazielGR Δεκέμβριος 15, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2009 κανένας installer δεν τρέχει. Ολοι μου κρασάρουν. Το έκανα με πλάγιο τρόπο. Κλασικός Έλληνας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιανουάριος 1, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2010 Επειδή το πρόβλημα αυτό έχει συμβεί σε πάρα πολύ κόσμο. Θα σας γράψω την λύση: Αρχικά ας ξεκαθαρίσω ότι μιλάω για 64bit Windows 7. Χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να υφίσταται το ίδιο πρόβλημα για Windows με 32bit. Κατεβάζουμε το setup με τους Catalyst και όλα τα σχετικά απο το internet. Μη ρωτάτε απο που, τα παλικάρια μας εδώ στο καράβι δίνει link στα sticky threads. Θα τα βρείτε και θα κατεβασετε τους πιο πρόσφατους ( μτφ. latest) drivers για την ATI Radeon κάρτα γραφικών σας. Εγώ είμαι κάτοχος μίας 4890. This is Sparta Το πρόβλημα: Κρασάρει ο Installer. Αφού κάνει Extract τα αρχεία στο C:/ATI ή C:/AMD μετά δεν μπορεί να τρέξει τον 64bit installer. Το πρόβλημα αυτό οφείλεται στην μ@λ@κινση των Windows 7 και Vista που έχουν να κάνουν με το Mfc80.dll module ή Mfc80u.dll . Εγω ως προγραμματιστής από την στιγμή που εγκατέστησα το Visual Studio 2005 Express πέρασε τα δικά του module στο SQL Express 2005 Restributable Package. Τι γίνετε όμως εδώ ; Οι 64bit drivers της ATI χρησιμοποιούν τα αρχεία αυτά, και γίνεται ένα μπέρδεμα, με αποτέλεσμα να crash-αρει ο Installer. Λύσεις όπως απεγκατάσταση των Drivers με Unistaller Pro, Safe Mode κλπ δεν παίζουν. Τις δοκίμασα όλες. Η λύση είναι μόνο μία::pThis is Sparta Αρχικά για να διαπιστώσετε ότι έχετε το πρόβλημα, μία διαδικασία είναι η ακόλουθη:: Δηλαδη Install σε command line. Ειναι πολύ απλό. Ο τρόπος:bananabananabananabanana Εκτελεση και δίνετε: cmd cd C:/ Το prompt γίνεται C:> cd ati Πηγαίνετε στον φακελο ATI μετα "cd DRIVERFOLDERNAME" όπου αντικαθαστείτε το driverfoldername με το όνομα του φακέλου που κάνατε extract τους drivers. Μετά στον φάκελο Bin64 cd Bin64 Και δώστε για ΑΠεγκατάσταση: "atisetup -uninstall -output screen" και στο καπάκι, δώστε για εγκατάστταση: "atisetup -install -output screen" Τι πετυχαίνετε έτσι: 1) Κάνετε install τον Driver. 2)Επαληθεύετε ότι ο Catalyst "τον πίνει". !WARNING:=25 Package Manager package unistall failed[ATTACH]6748[/ATTACH]Η ΛΥΣΗ /chucknorris http://support.microsoft.com/kb/961894 (για να διαβάσετε για το πρόβλημα) Και κατεβάστε: http://code.msdn.microsoft.com/KB961894/Release/ProjectReleases.aspx?ReleaseId=2067 Το ENU (vcredist_x64.exe) δηλαδή το X64 και ΟΧΙ ΤΟ Χ86 Μετά τρέξτε τον Installer σε γραφικό περιβάλλον και όλα ΟΚ ::D Μετά την εγκατάσταση των Drivers κάντε επανεκκίνηση και δοκιμάστε να τρέξετε το αναθεματισμένο που φωτια να το κάψει CCC ( aka Catalyst Control Center ). Voila [ATTACH]6749[/ATTACH] Ουφ... με παίδεψε ρε φίλε...αλλά τελος καλό όλα καλά:huepfend002::huepfend010::huepfend009:banana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.