unseen Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2009 Χρειαζομαστε ακομα εναν newsposter για το site μας. Οποιος ενδιαφερεται μπορει να μου στειλει πμ. This is Sparta Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Δεκέμβριος 15, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2009 χρηστο.....οταν μου το επιτρεψει ο Ο.Τ.Ε. ..... θα επιστρεψω εγω !αλλα δεν μπορω να υπολογιζω ποτε θα τελειωσει τα εργα.... ελπιζω συντομα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 16, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2010 Να κανω ενα update μιας και εχουμε αλλαγες Ο χρηστης GeorgeVasil εγινε Administrator και ο χρηστης Antonis ειναι απο σημερα ο νεος newsposter. Ευχαριστουμε ολα τα παιδια που επικοινωνησαν. Υγ. Αντωνη εσενα θα σε πληρωνει ο Gv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Φεβρουάριος 16, 2010 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2010 Να κανω ενα update μιας και εχουμε αλλαγες Ο χρηστης GeorgeVasil εγινε Administrator και ο χρηστης Antonis ειναι απο σημερα ο νεος newsposter. Ευχαριστουμε ολα τα παιδια που επικοινωνησαν. Υγ. Αντωνη εσενα θα σε πληρωνει ο Gv. χεχεχε ευχαριστώ Χρήστο θα βάλω τα δυνατά μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
stackeras Φεβρουάριος 16, 2010 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2010 Well Done!!! Καλή αρχή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Φεβρουάριος 16, 2010 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2010 καλη αρχη και απο εμενα παιδια.keep working;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.