sfakattack Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2006 Παιδιά έχω πάρει το 3μηνο dslcube της vivodi με ημερομηνία εναρξης της σύνδεσης στις 6/7/2006. Όπως καταλαβαίνεται τελειώνει.Ξέρετε τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω τώρα;Θα κοπεί μόνο του ή χρειάζεται να κάνς κάτι.Χρειάζεται να το κόψω και απο vivodi και απο ΟΤΕ;Ας μου πουν παιδιά πο υο έχουν κάνει ήδη αυτό.Ευχαριστώ
angelos Σεπτέμβριος 18, 2006 #2 Σεπτέμβριος 18, 2006 Μετα το τριμηνό θα αρχίσει μηνιαια χρέωση,οπότε αν θελήσεις να το κοψεις θα πρεπει να επεικοινωνήσεις με vivodi!δεν ψρειάζεται να επεικοινωνήσεις με πΟΤΕ,,, Δεν πιστέυω να κόψεις την adsl...?
sfakattack Σεπτέμβριος 18, 2006 Author #3 Σεπτέμβριος 18, 2006 οχι βρες αλλά θα βάλω κάτι άλλο...τρελός είσαι;ευχαριστώ
angelos Σεπτέμβριος 18, 2006 #4 Σεπτέμβριος 18, 2006 Κοίτα..έχω vivodi και πιστέυω πως είναι η καλύτερη απο θέμα ποιότητας ταχύτητας και ας ψιλοτσιμπαεί απο τιμές...οπότε θα σου πρότεινα να κάνεις μια μεταφορα του λογαριασμόυ σου σε προπληρωμενά πακέτα 6 Μήνες η΄ 12 Μήνες 1024/256.Είναι πολύ καλές τιμές μέσω πΟΤΕ.Αλλιώς θα μπορεσείς να μείνεις στην σύνδεση που έχεις γιατί λέγεται οτι εντός ολίγων ημερών θα πέσουν οι τιμόυλες....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.