Jump to content

Ερώτηση για dslcube

sfakattack

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά έχω πάρει το 3μηνο dslcube της vivodi με ημερομηνία εναρξης της σύνδεσης στις 6/7/2006. Όπως καταλαβαίνεται τελειώνει.Ξέρετε τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω τώρα;Θα κοπεί μόνο του ή χρειάζεται να κάνς κάτι.Χρειάζεται να το κόψω και απο vivodi και απο ΟΤΕ;Ας μου πουν παιδιά πο υο έχουν κάνει ήδη αυτό.Ευχαριστώ

Μετα το τριμηνό θα αρχίσει μηνιαια χρέωση,οπότε αν θελήσεις να το κοψεις θα πρεπει να επεικοινωνήσεις με vivodi!δεν ψρειάζεται να επεικοινωνήσεις με πΟΤΕ,,,

Δεν πιστέυω να κόψεις την adsl...?:(

Κοίτα..έχω vivodi και πιστέυω πως είναι η καλύτερη απο θέμα ποιότητας ταχύτητας και ας ψιλοτσιμπαεί απο τιμές...οπότε θα σου πρότεινα να κάνεις μια μεταφορα του λογαριασμόυ σου σε προπληρωμενά πακέτα 6 Μήνες η΄ 12 Μήνες 1024/256.Είναι πολύ καλές τιμές μέσω

πΟΤΕ.Αλλιώς θα μπορεσείς να μείνεις στην σύνδεση που έχεις γιατί λέγεται οτι εντός ολίγων ημερών θα πέσουν οι τιμόυλες....;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.