helloween Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2006 Ρε παιδιά αν έχει τύχει σε κάποιον κάτι τέτοιο ας βοηθήσει. Έχω κατεβάσειμια ταινία και την κάνω αναπαραγωγή με το nero και κάνω εισαγωγή υποτίτλων από το μενού του και τελικά μου τους δείχνει τους υπότιτλους ακαταλαβίστικούς (δεν ξέρω αν γράφεται έτσι) και τελικά δεν μπορώ να βρά τι φταίει. Έχει κάποιος καμιά ιδέα τι να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Σεπτέμβριος 18, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2006 Ειχα προσπαθήσει με το nero να δώ ταινία με υπότιτλους πιο παλία αλλά δεν τα κατάφερα...Γιατί δεν προσπαθείς κλασικά με wmp + vobsub? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Σεπτέμβριος 18, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2006 Δεν εχω δει με Nero αλλα σε ολα τα αλλα players και φιλτρα πρεπει να αλλαξεις την κωδικοποιηση της γραμματοσειρας σε ελληνικη απο δυτικη. Ψαξε καπου θα εχει options. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Σεπτέμβριος 18, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από helloween [Σήμερα, στις 16:04] Ρε παιδιά αν έχει τύχει σε κάποιον κάτι τέτοιο ας βοηθήσει. Έχω κατεβάσειμια ταινία και την κάνω αναπαραγωγή με το nero και κάνω εισαγωγή υποτίτλων από το μενού του και τελικά μου τους δείχνει τους υπότιτλους ακαταλαβίστικούς (δεν ξέρω αν γράφεται έτσι) και τελικά δεν μπορώ να βρά τι φταίει. Έχει κάποιος καμιά ιδέα τι να κάνω? Πρεπει να αλλαξεις την γλωσσα unicode στα ελληνικα START->CONTROL PANEL-> REGIONAL AND LANGUAGE OPTIONS-> ADVANCED-> LANGUAGE FOR NON-UNICODE PROGRAMS:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Σεπτέμβριος 18, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2006 δυστυχώς και πάλι τίποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Σεπτέμβριος 18, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2006 δοκιμασε να την δεις με το BsPlayer Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Σεπτέμβριος 18, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2006 κάποιο πρόγραμμα για να τους ενσωματώσω και να την περάσω μετά σε dvd Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Σεπτέμβριος 18, 2006 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2006 Κοιτα Εδω και διαλεξε αυτο που σε βολευει. Εγω πιο πολυ χρησιμοποιω το AVISubtitler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Σεπτέμβριος 19, 2006 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Ρε βαλε το Media Player Classic και ανοιξε τους υποτιτλους απο κει να τελειωνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Σεπτέμβριος 19, 2006 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Helloween για τη μετατροπή ρίξε ένα βλέφαρο σε αυτό το thread. Κατα τα άλλα, όπως λένε οι υπόλοιποι, με Media Player Classic ή BSPlayer + VobSub πρέπει να κάνεις δουλειά, δεν εξηγείται... Αν τώρα οι υπότιτλοι είναι .srt (δε φορτώνει το VobSub με τέτοιους), στον Classic πας Options > Playback > Output και το βάζεις στο VMR9 και καθάρισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Σεπτέμβριος 19, 2006 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Φανταζομαι οτι για να θελει να τους ενσωματωσει το θελει για χρηση με επιτραπεζιο dvd, για χρηση με pc σχεδον κανεις δεν ασχολειται πλεον. Btw inertiacreep το vobsub ανοιγει μια χαρα και με srt, μαλλον θα αφησες κανα κενο στο ονομα των υποτιτλων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Σεπτέμβριος 19, 2006 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Εκ παραδρομής το λάθος, έχεις δίκιο. Πάντως και χωρίς το VobSub φορτώνει υπότιτλους ο Classic αν τον ρυθμίσεις έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$pIdy_mc Σεπτέμβριος 19, 2006 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Αρχική απάντηση από o polonos δοκιμασε να την δεις με το BsPlayer BsPlayer FTW !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 19, 2006 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 και εγω ειχα το ιδιο προβλημα με μια ταινια και λυθηκε με αλλαγη του unicode. μηπως θελει codec? :tomato: (λεω τωρα..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Σεπτέμβριος 19, 2006 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 20:43] και εγω ειχα το ιδιο προβλημα με μια ταινια και λυθηκε με αλλαγη του unicode. μηπως θελει codec? :tomato: (λεω τωρα..) θελει και τα δυο Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Σεπτέμβριος 19, 2006 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 AVISubtitler 0.25 παιδιά θεεικό κάνει την δουλειά με δύο κλικ.Σας ευχαριστώ όλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Σεπτέμβριος 21, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2006 @tasosmos ξέρεις γιατί όταν περνάει τους υπότιτλους μου τρώει τον ήχο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Σεπτέμβριος 21, 2006 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2006 Στο κανει με ολες τις ταινιες? Μερικες φορες, ιδιαιτερα οι παλιοτερες ταινιες δεν παιρνουν μονιμους υποτιτλους χωρις να χαλασει κατι αλλα δεν ξερω γιατι, ισως οφειλεται στο προγραμμα που χρησιμοποιουν για το ripping. Αν στο κανει με ολες μαλλον υπαρχει καποια ασυμβατοτητα με το συστημα σου, δοκιμασε να βρεις μια παλιοτερη εκδοση ή να ξηλωσεις ολους τους codecs και να τους ξαναπερασεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Σεπτέμβριος 21, 2006 Author #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2006 ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.