Warlord Σεπτέμβριος 19, 2006 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 κ γω εβαλα να κατεβαινει απο τορρεντ κ εχω κολλησει στο 99.8% λογω 0 seeders κριμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 19, 2006 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 me too! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 20, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2006 και εγω!Το αφηνω ανοιχτο με την ελπιδα τις επομενες μερες να μπει καποιος να το τελειωσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Σεπτέμβριος 20, 2006 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από Warlord κ γω εβαλα να κατεβαινει απο τορρεντ κ εχω κολλησει στο 99.8% λογω 0 seeders κριμα... Αρχική απάντηση από Vadergr και εγω!Το αφηνω ανοιχτο με την ελπιδα τις επομενες μερες να μπει καποιος να το τελειωσουμε. Ρε παιδιά δείτε πιο αρχείο δεν έχει κατέβει και κατεβάστε το από εδώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akal Σεπτέμβριος 20, 2006 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2006 παιδιά έχω την εντύπωση ότι τα updates του greek patch είναι τσάμπα. άρα θα πρέπει να έχεις αγοράσει το κανονικό και μετά κάνεις τα update τσάμπα. πάντως είναι καλό αξίζει τον κόπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 20, 2006 Author #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από vdeseris Ρε παιδιά δείτε πιο αρχείο δεν έχει κατέβει και κατεβάστε το από εδώ... Δυστυχως το αρχειο που μας λειπει ειναι το pes5_nocd.exe το οποιο δεν υπαρχει στο λινκ σου.Γκαντεμια ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Σεπτέμβριος 21, 2006 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr Δυστυχως το αρχειο που μας λειπει ειναι το pes5_nocd.exe το οποιο δεν υπαρχει στο λινκ σου.Γκαντεμια ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 21, 2006 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από Ilias83 Βρηκες τπτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Σεπτέμβριος 21, 2006 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2006 Σου έρχεται π.μ.Δεν έχω το ποδοσφαιράκι και δεν ξέρω αν σας κάνει...Μια δοκιμή πάντως αξίζει τον κόπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeirdAL Σεπτέμβριος 21, 2006 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2006 Παντως οσοι επιμενουν τορρεντικα υπαρχει και αυτο το οποιο μπορειτε να προσθεσετε τους "ιχνηλατες" στο αρχειο που δωθηκε πριν... εχει 25 seeders... :banging: :banging: :banging: edit: Καλα ρε γμτο μολις παμε να το κατεβασουμε ολοι φευγουν; Τι στο διαολο παιζει; :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 21, 2006 Author #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2006 Ρε εισαι καλος εσυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 21, 2006 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από WeirdAL Παντως οσοι επιμενουν τορρεντικα υπαρχει και αυτο το οποιο μπορειτε να προσθεσετε τους "ιχνηλατες" στο αρχειο που δωθηκε πριν...εχει 25 seeders...:banging: :banging: :banging: :worship:edit:εχω κολλησει στο 99.9 !!vadergr το κατεβασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 21, 2006 Author #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2006 Σκατουλιτσες. 0 seeders και εκει... 99.9 και εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 21, 2006 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2006 δλδ τωρα ή καποιος μας κανει πλακα....ή γ@μιεται το συμπαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 21, 2006 Author #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2006 Προς το πρωτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeirdAL Σεπτέμβριος 21, 2006 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2006 ΗΜΑΡΤΟΝ! Ακομη 0 seeders... Τεσπα το εχει βαλει κανεις να ξερουμε τι παιζει;Δηλαδη εχει νεες ομαδες, μεταγραφες, γηπεδα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 22, 2006 Author #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2006 Καλα παρατειστε το ολοι το superpatch 4 και βαλτε το hellas patch ΤΩΡΑ!Ολη η πρωτη εθνικη ,δυστυχως με περσινα ροστερ, και το κυριοτερο... ΜΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ !!!Ειναι must.Ακουγονται ολα τα μπινελικια κανονικοτατα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akal Σεπτέμβριος 22, 2006 #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2006 κατέβασε τα updates tou patch απο το wehellas.gr και έχει όλες τις τελευταίες μεταγραφές μέχρι και ζιοβάνι στον εθνικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Σεπτέμβριος 22, 2006 #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2006 Πάντως δεν βρίσκω τον λόγο να το "κατεβάσεις" όταν μπορείς να το έχεις αυθεντικό με 15.99Μακάρι να είχαν όλα τόσο...http://www.play.com/Games/PC/6-/Search.html?searchstring=Pro+Evolution+Soccer+&searchtype=PC&searchsource=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 22, 2006 Author #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από akal κατέβασε τα updates tou patch απο το wehellas.gr και έχει όλες τις τελευταίες μεταγραφές μέχρι και ζιοβάνι στον εθνικό. Δωσε το λινκ ρε γαμωτο γιατι το ψαχνω το ρημαδι το update.Χαμος γινεται στο φορουμ τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.