Jump to content

Pro Evolution 5 Superpatch 4

Vadergr

Recommended Posts

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 14:18]

Τι κανει ακριβως αυτο?

Features of Superpatch 2.0 & 3.0:

- Correct team/player/league names

- Full official player kits

- Latest transfers until 9 februari 2006

- New balls (Nike Aerow, new World Cup ball, etc.)

- New official stadiums with banners

- New adboards

- New team flags

- New team chants

- New turfs

- New boots

- New chants, menu screens and music

- New 2D minikits

- New more realistic faces

- New referee kits

... MUCH MORE!

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 14:37]

το ενα ειναι 200mb και το αλλο 2gb.Προφανως το μεγαλο ειναι το "καλο" αλλα δεν εχει seeders.

To μικρό περιέχεται στο μεγάλο. Το torrent έχει πολλούς leechers και οι πιο πολλοί έχουν σταματήσει στο 99.2%. Μπορεί να είναι φρέσκο και να έχει μικρό upload o αρχικός uploader ή να μην πρόλαβε να το δώσει ολόκληρο.

EDIT: Τελικά είναι φρέσκο το torrent. Κατέβασε το άφοβα. Το thread απ' όπου το βρήκα...

Αρχική απάντηση από downfoot

Εγώ το έχω...

Χέρι με χέρι το βρήκα, δεν το χω ψάξει στο νετ...

Θα μπορούσες να το μοιραστείς μαζί μας το ελληνικο patch?

ας κατεβάσουμε και το Superpatch 4 μέχρι νάρθει το pes6, λογικά κατά τον οκτώμβρη θα βγει ελπίζω

Αρχική απάντηση από downfoot

Γιατί δεν ψάχνεις για το ελληνικό που ακούγονται κι ελληνικά μπινελικοσυνθήματα στο Καραϊσκάκη, στο ΟΑΚΑ κλπ;

ΥΓ: Το 6 ξέρουμε πότε βγαίνει;

Λενε αρχες 2007....θα αργησει σε σχεση με συνηθως.

Ευχαρίστως παιδιά, αλλά δυστυχώς έχω μείνει χωρίς dsl και περιμένω να μου ενεργοποιηθεί η γραμμή μέσω δίοδος. Σε καμιά βδομάδα που περιμένω την ενεργοποίηση θα μπορούσα να σας το δώσω μέσω DC++ που χρησιμοποιώ...

Αρχική απάντηση από xkandreas

Θα μπορούσες να το μοιραστείς μαζί μας?

ας κατεβάσουμε και το Superpatch 4 μέχρι νάρθει το pes6, λογικά κατά τον οκτώμβρη θα βγει ελπίζω

οκτωβρη?

εγω στο wehellas (και νομιζω και εδω) ειδα οτι θα βγει με τον καινουριο χρονο...και πριν απο αυτο θα κυκλοφορησει πρωτα για το 360

κριμα ρε γμτ γιατι με το που τελειωσει η εξεταστικη αρχιζουν παλι τα πρωταθληματακια και θελω sheva στην τσελσι... :hehe:

Αρχική απάντηση από haris1984 [Σήμερα, στις 15:50]

οκτωβρη?

εγω στο wehellas (και νομιζω και εδω) ειδα οτι θα βγει με τον καινουριο χρονο...και πριν απο αυτο θα κυκλοφορησει πρωτα για το 360

κριμα ρε γμτ γιατι με το που τελειωσει η εξεταστικη αρχιζουν παλι τα πρωταθληματακια...

άκυρο τότε για οκτώμβρη, δεν το έχω ψάξει και έλπιζα να βγει περίπου την ίδια ημερομηνία με το pes5

http://www.wehellas.gr/

Xμμ.Τωρα εβαλαν το site τους την ανακοινωση.Λετε να κοιτανε το lab? :p

Εκτος αν εκανα εγω λαθος βλεποντας μονο το κομματι στο οποιο δινεται με αντικαταβολη το cd προς 6ε +μεταφορικα χωρις να προλαβω να δω οτι διατιθεται δωρεαν σε download μορφη.Aν εγινε ετσι my bad...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.