deceptive_d Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2006 Εχω καταληξει σε αυτο το heatsinkκαι ανεμιστηρες για την αναβαθμιση μου.Ξερει κανεις εαν διατιθενται στην Ελλαδα γιατι μετα απο μια ψακτικη δεν βρηκα τιποτα...Για αγορα απο εξω ειναι καλυτερα απο Αγγλια ή Γερμανια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 18, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2006 αγγλια εχει απο οσο εχω δει , παλια υπηρχαν και εδω αλλα μαλλον εκλεισε το μαγαζι δες www.overclockers.co.uk Link to comment Share on other sites More sharing options...
deceptive_d Σεπτέμβριος 18, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2006 To εχω το τσεκαρει αυτο το σιτε αλλα δεν εχει Νexus και ειναι out of stock για Scythe Ninja:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
deceptive_d Σεπτέμβριος 20, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2006 Παιδες επικοινωνησε με Checkmate και μου ειπανε οτι θα φερουνε Scythe Ninja μεχρι τελος του μηνα!! Οσο για τα φανς μου ειπανε οτι θα το κοιταξουν και υπαρχει πιθανοτητα να φερουν και απο αυτα, οποτε οσοι πιστοι προσελθετε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Σεπτέμβριος 20, 2006 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2006 Εγώ άκουσα από γνωστό-άγνωστο "φαρμακοποιό" της Θεσ/νίκης ότι θα έχει στην έκθεση μια καινούρια Scythe Ninja, πάω να κάνω μερικά searches και θα σας πω περισσότερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 20, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2006 Κοίτα σε δίαφορα μαγαζία στην Αθήνα. Πάτρα αν ήσουν θα σου έλεγα που να πας να την βρείς σιγουρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fremen Σεπτέμβριος 20, 2006 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2006 Ninja Scythe πολύ καλή επιλογή από κάθε άποψη.Στην Θεσσαλονίκη την αγόρασα περιπου το Πάσχα από "Τεχνόραση" στην Αγγελάκη, όπου έχει και ποικιλία ανεμιστηρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deceptive_d Σεπτέμβριος 22, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2006 Αθηνα δεν παιζει πουθενα.Εψαξα σχεδον παντου.Μιλησα παλι σημερα με Checkmate και μου ειπαν οτι την περιμενουν απο μερα σε μερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jpp Οκτώβριος 11, 2006 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από deceptive_d Αθηνα δεν παιζει πουθενα.Εψαξα σχεδον παντου.Μιλησα παλι σημερα με Checkmate και μου ειπαν οτι την περιμενουν απο μερα σε μερα... Αυτο μου θυμιζει οταν ζητουσα απο ολα τα eshops το ZALMAN ZM-VHS1 και ολη το εφερναν απο μερα σε μερα. Περασαν 2 μηνες πουλησα τη καρτα κα το εφεραν 3-4 shops. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deceptive_d Οκτώβριος 16, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 Τελευταια ενημερωση παντως που ειχα απο checkmate και μετα απο αναμονη περιπου ενος μηνα ειναι οτι τα περιμενουν τελος εβδομαδας...Ειδωμεν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deceptive_d Οκτώβριος 21, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2006 Εαν δεν τρελαθω εδω (βλ. Ελλαδισταν) δεν νομιζω να μου συμβει πουθενα αλλου στον πλανητη.. Τελικα παιζει χοντρο δουλεμα και πουλανε λαγους και πετραχηλια μαζι με υποσχεσεις. Και αλλη παραταση μου αναφερθηκε οποτε τα παραγγειλα απο UK και τα περιμενω μεσα στην εβδομαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
deceptive_d Οκτώβριος 21, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2006 Α. και κατι αλλο. Η OK Technologies που ειναι official retailer των Scythe προιοντων μου ειπε οτι δεν εχουν καθολου Ninja και δεν ξερουν καν εαν θα φερουν....Καλα τι official retailer και @#$$@#$ ειναι αυτοι? Μονο εαν ξερανε τα κεντρικα τι παιζει εδω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 21, 2006 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2006 Η infinity ή η mine δεν σου κανουν?Δεν υπαρχουν πια official retailers κτλ..ο καθενας φερνει οτι θελει και απλα η σελιδα της εκαστοτε εταιριας τον βαζει στους resselers.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deceptive_d Οκτώβριος 23, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Aπο οτι εχω διαβασει Βασιλη δεν πιανουν μια σε συγκριση με την Ninja. Αυτο που με εχει μπερδεψει τελειως ειναι παντως ειναι και οτι η παραγγελια που εκανα απο Αγγλια μου ειπανε οτι ειναι out of stock ενω την εδειχναν κανονικα στο σαιτ. Και ενω μερικοι λενε οτι δεν παιζει availability σε ενα σαιτ διαβασα οτι ανικατασταθηκε απο την Infinity. Σε ενα αλλο ειδα χθες οτι περιμενουν το revision B ΣΕ 40 ΜΕΡΕΣ!!! Μαλλον παω για ultra 120 και ο ninjakos θα παραμεινει ονειρο θερινης νυκτος:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 23, 2006 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 H ninja δεν θα ξαναβγει...την θεση της πηρε η ninja plus rev.BNote: The difference from the Ninja PLUS CPU Cooler (Model Number: SCNJ-1000P) to the new Ninja PLUS Rev.B CPU Cooler (Model Number: SCNJ-1100P) is the socket compatibility (addition of AM2 socket) and the fan specification changes (20.94dBA & 49.58CFM). Lower noise dBA and higher airflow! The installation got more simple that no need to remove the motherboard anymore! http://www.scythe-eu.com/products/cpu/ninja_plus-revb/scnj-1100P.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
deceptive_d Οκτώβριος 23, 2006 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Ξερεις ποτε βγαινει πιο συγκεκριμμενα ? ή ισχυει αυτο το 40ημερο που ειδα? Πριν απο λιγο τελικα μιλησα με γνωστο μαγαζι απο Σαλονικα και τους βρηκα τους 2 Ninja που θελω!!! Απιστευτο αλλα δεν τους εβρισκα σε ολη την Ευρωπη και ηταν στα ποδια μου :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deceptive_d Οκτώβριος 23, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Απο οτι διαβασα στο λινκ η μονη διαφορα ειναι οτι θα παιζει και σε AMD και ο πιο ησυχος ανεμιστηρας πραγμα που δεν με αφορα μια και θα εβαζα δικο μου Nexus120mm 5-7V Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Οκτώβριος 23, 2006 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από deceptive_d Α. και κατι αλλο. Η OK Technologies που ειναι official retailer των Scythe προιοντων μου ειπε οτι δεν εχουν καθολου Ninja και δεν ξερουν καν εαν θα φερουν....Καλα τι official retailer και @#$$@#$ ειναι αυτοι? Μονο εαν ξερανε τα κεντρικα τι παιζει εδω... Η OK-Technologies κλείνει εντός της εβδομάδας....Ο υποφαινόμενος ιδιοκτήτης της ξεκινά νέα επιχειρηματική κίνηση ώς συνεργάτης σε άλλη εταιρεία και πάντως όχι με δικά του κεφάλαια....Όταν έφερα την Scythe στην αγορά, όπως και πολλά άλλα προϊόντα, πίστευα ότι έχω ένα καλό προϊόν στα χέρια μου με καλή τιμή και περίμενα ανάλογη πορεία... τόσο στην Scythe, όσο και σε όλα τα άλλα προϊόντα που πρώτος έφερα στην Ελλάδα, οι τιμές μου ήταν όσο το δυνατόν πλησιέστερα στον ανταγωνισμό - τον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό - .Παρ'όλα αυτά, με διαφήμιση επί 6 μήνες στο TheLab και αντίστοιχη στο CHIP η ανταπόκριση ήταν απογοητευτική.... από τα 10-50 κομμάτια συνολικά σε κάθε μοντέλο ψύκτρας που φέραμε, ακόμη μετά από 1 χρόνο έχουμε υπόλοιπα.... 1.Εσύ τώρα ζήτησες Scythe, τώρα την έμαθες και τώρα την θέλεις... 2.Για την Scythe είμαστε ακόμη και τώρα επίσημοι συνεργάτες, απλά δεν υπάρχει λόγος να επενδύουμε χιλιάδες ευρώ σε διαφήμιση για να κάνουμε άλλους μάγκες με ανεξάρτητες εισαγωγές και συνήθως ακριβότερους από εμάς.... 3. Σαν επίσημοι συνεργάτες της Scythe, έχουμε ενημερώσει για τις εξελίξεις και σύντομα θα διαγραφεί η OK-Technologies από την σχετική σελίδα της εταιρείας.4. Ελπίζουμε σύντομα να φέρουμε ξανά Scythe και άλλα ενδιαφέροντα προϊόντα με πώληση αυστηρά λιανική μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος και σε όσο το δυνατό χαμηλότερες τιμές.ΧΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deceptive_d Οκτώβριος 23, 2006 Author #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Το ζητουμενο ειναι ομως αγαπητε οτι οσα τηλεφωνα και να πηρα κανενας μα κανενας δεν μου ειπε οτι η OK-Technologies κλεινει ή εστω οτι δεν θα ξαναφερει εμπορευμα παρα περιμενα περιπου 2.5 μηνες. Και ενημερωση τετοια δεν υπηρξε ουτε απο τη Scythe που επικοινωνησα με μειλ. Και εν πασει περιπτωση δεν γνωριζω απο ποτε θα πρεπει ενας ιδιωτης να μπαινει σε τετοιες διαδικασιες αναμονης που οφειλονται σε παραγοντες που θα πρεπει να αναλογιστεις καλυτερα οταν η ειλικρινεια και μονο αυτη στα πλαισια μιας σωστης αντιμετωπισης πελατη θα ειχε λυσει ολες τις αποριες και τα οποια προβληματα δημιουργουνται σε αναλογες περιπτωσεις. Ουτε επισης γνωριζω εαν θα πρεπει να εχω υποψιν μου ενα προιον συγκεκριμμενο χρονικο διαστημα για να αιτουμαι σε καταστημα την αγορα του...Τονιζω ολα τα παραπανω χωρις νομιζω να γινομαι παραλογος και χωρις να ειναι η πρωτη φορα που αντιμετωπιζω αναλογες καταστασεις. Η θεση μου, οπως και η δικη σου φανταζομαι, ειναι ανοικτη σε κριτικη απο ολους και πιστευω οτι θα πρεπει να ειναι καλοδεχουμενη..ΒΔ Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Οκτώβριος 23, 2006 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από deceptive_d Το ζητουμενο ειναι ομως αγαπητε οτι οσα τηλεφωνα και να πηρα κανενας μα κανενας δεν μου ειπε οτι η OK-Technologies κλεινει ή εστω οτι δεν θα ξαναφερει εμπορευμα παρα περιμενα περιπου 2.5 μηνες. Και ενημερωση τετοια δεν υπηρξε ουτε απο τη Scythe που επικοινωνησα με μειλ. Και εν πασει περιπτωση δεν γνωριζω απο ποτε θα πρεπει ενας ιδιωτης να μπαινει σε τετοιες διαδικασιες αναμονης που οφειλονται σε παραγοντες που θα πρεπει να αναλογιστεις καλυτερα οταν η ειλικρινεια και μονο αυτη στα πλαισια μιας σωστης αντιμετωπισης πελατη θα ειχε λυσει ολες τις αποριες και τα οποια προβληματα δημιουργουνται σε αναλογες περιπτωσεις. Ουτε επισης γνωριζω εαν θα πρεπει να εχω υποψιν μου ενα προιον συγκεκριμμενο χρονικο διαστημα για να αιτουμαι σε καταστημα την αγορα του...Τονιζω ολα τα παραπανω χωρις νομιζω να γινομαι παραλογος και χωρις να ειναι η πρωτη φορα που αντιμετωπιζω αναλογες καταστασεις. Η θεση μου, οπως και η δικη σου φανταζομαι, ειναι ανοικτη σε κριτικη απο ολους και πιστευω οτι θα πρεπει να ειναι καλοδεχουμενη..ΒΔ Η απόφαση να κλείσει η OK-Technologies πάρθηκε πριν 15 μέρες περίπου.. εάν είσαι κάποιος από αυτούς που ζητήσαν κατά καιρούς αποκλειστικά Ninja, απλά σου είπα ότι δεν έχουμε ετοιμοπαράδοτη και δεν ξέρω άν και πότε θα φέρουμε.... εγώ τουλάχιστον αλλά και όποιος από την εταιρεία μπορεί να έχεις μιλήσει, αποκλείετε να σου είπαμε "περίμενε να δείς τί θα κάνουμε"... τεσπα, το πρόβλημα δεν είναι μαζί σου... δεν περιμένω για να είμαι ειλικρινείς να καταλάβεις το παρασκήνιο... απλά χρησιμοποίησες κάπως βαριές κουβέντες και αυτό είναι όλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.