Vadergr Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2006 Ξερει κανεις?Μεχρι στιγμης εχω βρει μονο ατομικα η πενταδες με το κουτακι τους.Καμμια "μπομπα" με 25αδες/50αδες κυκλοφορει πουθενα στην χωρα μας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 18, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2006 ρωτησες DISK IMPEX? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 18, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka ρωτησες DISK IMPEX? Δεν έχει (εδώ ακόμα αυτοί δεν έχουν DL....).Αρχική απάντηση από Vadergr Ξερει κανεις?Μεχρι στιγμης εχω βρει μονο ατομικα η πενταδες με το κουτακι τους.Καμμια "μπομπα" με 25αδες/50αδες κυκλοφορει πουθενα στην χωρα μας? Υπάρχει 25αδα Verbatim (~1 το δισκάκι). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 18, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από spc Δεν έχει (εδώ ακόμα αυτοί δεν έχουν DL....). εχουν ομως ωραιες παρουσιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 18, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από spcΥπάρχει 25αδα Verbatim (~1 το δισκάκι). Τοσο εχουν και με το κουτακι.Αν ειναι να πληρωσω τα ιδια ποιος ο λογος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 18, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr Τοσο εχουν και με το κουτακι.Αν ειναι να πληρωσω τα ιδια ποιος ο λογος? Ήμουν σίγουρος ότι εκεί θα κατέληγε η συζήτηση. Συγνώμη που σε ενημέρωσα, δεν θα επαναληφθεί. Τι να κάνουμε δλδ ρε φίλε, τόσο τα πουλάνε, εμείς φταίμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 18, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2006 Μα ξερεις εσυ να υπαρχει αλλος λογος για καποιον που αγοραζει "μπομπες" ?Δεν ειπε κανεις οτι φταις εσυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 18, 2006 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από VadergrΔεν ειπε κανεις οτι φταις εσυ. Apology accepted (ακύρωσα την αλλαγή της υπογραφής μου) Αρχική απάντηση από Vadergr Μα ξερεις εσυ να υπαρχει αλλος λογος για καποιον που αγοραζει "μπομπες" ? Ίσως ο μειωμένος όγκος. Εγώ πχ δεν αγοράζω πλέον JC και να μου τα χαρίζουν γιατί έχω πήξει στα κουτιά. Καταλαβαίνω αυτό που λες για την τιμή. Δεν θυμάμαι σίγουρα αλλά νομίζω ότι είναι 16αρια και σε JC είναι λίγο (0,10-0,20 ) πιο ακριβά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guard1an Σεπτέμβριος 18, 2006 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2006 10άδα 8,5 αν σε ενδιαφέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 18, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από spc Apology accepted (ακύρωσα την αλλαγή της υπογραφής μου) Ποιος απολογηθηκε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.