gregorisvas Σεπτέμβριος 19, 2006 Author #21 Σεπτέμβριος 19, 2006 Απ'οτι βλεπω εχει 4 12αρες με 18A η καθε μια..Θεωρητικα αυτα..Στην πραξη περιμενουμε να μαθουμε
gregorisvas Σεπτέμβριος 21, 2006 Author #22 Σεπτέμβριος 21, 2006 Μολις το παρελαβα Θα το φτιαξω αυριο απογευμα οποτε κανω υπομονη μεχρι τοτε Πρωτες εντυπωσεις: ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Μολις το δα σκεφτηκα "Γιατι δεν πηρα modular? Δευτερη εντυπωση..Πολυ βαρυ.. Μεσα στο κουτι του ειναι περι τα 3,5-4kg.. Μεγαλο οχι..Σαν το HEC WinPower 550W που ειχα ειναι,νορμαλ δηλαδη. Βαφη αψογη πραγματικα..Γενικα ειναι επιβλητικο psu Δεν ειναι σαν το enermax galaxy Αλλα ειναι ωραιο Περισσοτερα αυριο edit: για ψυξη του εχει 2 8αριδες
magicman Σεπτέμβριος 21, 2006 #23 Σεπτέμβριος 21, 2006 καλοριζικο! ποσταρε και καμια φοτο οταν το περασεις.
gregorisvas Σεπτέμβριος 21, 2006 Author #24 Σεπτέμβριος 21, 2006 Ευχαριστω πολυ Εχω βγαλει καποιες φωτο (απο το κινητο δυστυχως αλλα αυτο ειχα προχειρο) Προσορινα το internet μου εχει σπασει τ' @@ :rant: Οποτε παρτε αυτη και μολις μπορεσω θα βαλω και τις υπολοιπες edit: :D http://img162.imageshack.us/img162/5371/21092006002he5.jpg
Maximus Σεπτέμβριος 21, 2006 #25 Σεπτέμβριος 21, 2006 Με γεια το PSU man, εγώ πήρα το 750 και μου έχει αφήσει αρκετά καλές εντυπώσεις
gregorisvas Σεπτέμβριος 21, 2006 Author #26 Σεπτέμβριος 21, 2006 Το μεγαλυτερο λαθος μου ηταν που πηρα το armor..Δεν μπορω να βαλω το psu..Δεν χωραει..Μπαινει καθετα στο κουτι και οχι οριζοντια και δεν μπορω να το στριψω χωρις να βγαλω τα παντα απο μεσα...Καμια ιδεα? :S Edit: οκ μπηκε..Αφου ψιλογδαρθηκε σε καποια μερη και αφου χρειαστηκε να αφαιρεσω τις usb/firewire απο την οροφη... Τελοσπαντων δουλευει οκ και ειναι αθορυβο so far Αυριο θα δω για τις τασεις μεσω software γιατι πολυμετρο δεν παιζει..Παντως λιγο που ειδα απο το smartguardian τη 12αρα τη βγαζει 11,64..Ειναι λογικο?Σε idle μιλαω Ενταξει θα μου πεις οτι ειναι προγραμμα απλο μπορει να διαβαζει οτι θελει...
gregorisvas Σεπτέμβριος 21, 2006 Author #27 Σεπτέμβριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 20:57] Με γεια το PSU man, εγώ πήρα το 750 και μου έχει αφήσει αρκετά καλές εντυπώσεις Απο θορυβο πως παει? Ειναι μεγαλο?Βαρυ?Απο τασεις?
Mainframe Σεπτέμβριος 22, 2006 #28 Σεπτέμβριος 22, 2006 Ένα πράγμα έχω να πω.......Το HEC 550 το έχω αλλάξει 2 φορές μέσα σε 1 χρόνο!!!! (ευτυχώς παίζει η εγγύηση) Αν ξανακαεί θα πάω σίγουρα για Enermax.
magicman Σεπτέμβριος 22, 2006 #29 Σεπτέμβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από gregorisvas [Χθες, στις 21:22] Το μεγαλυτερο λαθος μου ηταν που πηρα το armor..Δεν μπορω να βαλω το psu..Δεν χωραει..Μπαινει καθετα στο κουτι και οχι οριζοντια και δεν μπορω να το στριψω χωρις να βγαλω τα παντα απο μεσα...Καμια ιδεα? :S Edit: οκ μπηκε..Αφου ψιλογδαρθηκε σε καποια μερη και αφου χρειαστηκε να αφαιρεσω τις usb/firewire απο την οροφη... Τελοσπαντων δουλευει οκ και ειναι αθορυβο so far Αυριο θα δω για τις τασεις μεσω software γιατι πολυμετρο δεν παιζει..Παντως λιγο που ειδα απο το smartguardian τη 12αρα τη βγαζει 11,64..Ειναι λογικο?Σε idle μιλαω Ενταξει θα μου πεις οτι ειναι προγραμμα απλο μπορει να διαβαζει οτι θελει... για αυτο επρεπε να παρεις στακερ! :P :P
gregorisvas Σεπτέμβριος 22, 2006 Author #30 Σεπτέμβριος 22, 2006 Οντως αυτο σκεφτηκα κι εγω MaGiCMaN Stacker ftw!
Maximus Σεπτέμβριος 22, 2006 #31 Σεπτέμβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από gregorisvas Απο θορυβο πως παει? Ειναι μεγαλο?Βαρυ?Απο τασεις? Εντελώς αθόρυβο, π-α-ν-α-λ-α-φ-ρ-ο (έτσι μου φάνηκε ), σχετικά κλασικού μεγέθους (παρ'όλο που έχει 14άρη ανεμιστήρα), αρκετά εύκολο στο να μαζέψεις τα καλώδια (Stacker here) και από τάσεις (software πάντα) όλα rock solid (αν και το να κοιτάς τις τάσεις μέσω software είναι σα να ψάχνεις κύτταρα με το μεγενθυτικό φακό )
gregorisvas Σεπτέμβριος 22, 2006 Author #32 Σεπτέμβριος 22, 2006 Ωραιοοος Εμενα τωρα δεν κανει post ο υπολογιστης... :X: Δεν ξερω τι γινεται λαθος..Χθες αν και εκανε παλι τα ιδια,μετα το βραδυ αναψε κανονικα..Τωρα δεν μπορω να καταλαβω τι επαθε Το αναβω και απλα ολα τα φωτακια στη dfi,κοκκινα και μη μενουν ανοιχτα οπως και στην καρτα γραφικων (εχει κι αυτη κατι κοκκινα φωτακια ).Μενει εκει..Παραξενα πραγματα..
gregorisvas Σεπτέμβριος 22, 2006 Author #34 Σεπτέμβριος 22, 2006 :hehe: :hehe: Προτιμω να μη δουλεψει παρα να το γδαρω παλι ολο για να το βγαλω Θα δω μηπως κανει καμια βλακεια κανα καλωδιακι (αμα δεν γινει τπτ ε αναγκαστηκα θα το βγαλω..:cry: )
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.