Jump to content

Προβλημα με PSU/Αγορα νεου

gregorisvas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα :) Σημερα το πρωι που ξυπνησα ακουγα ενα σφυριγματακι αλλα δεν εδωσα βαση..Πριν λιγο που πηγα στο pc μου το ξανακουγα.Το pc ειναι σβηστο ΑΛΛΑ ακουγεται ενα σφυριγμα..Εκλεισα το τροφοδοτικο απο το διακοπτη πισω και σταματησε το σφυριγμα..Το αναψα απο το διακοπτη ξαναρχισε το σφυριγμα :confused: Κανεις καμια ιδεα?Το Pc ακομα δεν το εχω αναψει μην κανει κανα μπραφ :hehe:

Την τελευταία φορά που σφύραγε τροφοδοτικό το άλλαξα μαζί με σκληρό και dvd-rom... :rip: Αλλά ο τυπάς είχε βάλει ηλεκτροκόληση στη δίπλα πρίζα...

:crazy::o ο mi tzi!Δε νομιζω να παθω τπτ τετοιο :p Τωρα που ειδα δεν σφυριζει..Αλλα φοβουμαι :p Δεν ξερω αν ηταν κατι της στιγμης και τελειωσε ή κατι πιο..σοβαρο..

H άλλη λύση είναι να ρίξεις μια (1) λεκάνη νερό πάνω στο τροφοδοτικό να δεις αν κάνει μπουρμπουλήθρες... :tomato:

Εναλλακτικά, μπορείς να βουτήξεις το τροφοδοτικό μες στη λεκάνη, αλλά δε στο συνιστώ γιατί ΜΠΟΡΕΙ να μπει νερό στα καλώδια και να μην παίρνει μπρος μετά!!!

Αν κάνει μπουρμπουλήθρες, τότε πράγματι σφυρίζει... οπότε ...:rip: :bye: αλλιώς :clap: κάτι γίνεται...

Να ρωτησω..Μεχρι 170 τι psu προτεινετε?Εχω υπ'οψιν το Enermax Liberty 620W..Ειδα και ενα Fortron 700W στο Πλαισιο με 170.Ειναι καλο?Μεσα σε αυτα τα χρηματα τι προτεινετε?

υπαρχει και το tagan το 600αρι. εγω θα επερνα enermax ή tagan...

και τα δυο πολυ καλα ειναι.

Το εν λογω σφυριγμα πολλες φορες ειναι και επειδη το βυσμα δεν κανει καλη επεφη. Δοκιμασε να το βγαλεις και ξαναβαλεις.

με 170 παίρνεις από αγγλία (απ'ότι είδα) το OCZ το 700άρι, αν και απ'ότι είδα φτιάχνεται από την Fortron (FSP Group). Συμπεριλαμβάνονται φόροι και μεταφορικά

Το τροφοδοτικο και εσταλη :) (στις 21:50 :S υπαρχουν ατομα τετοια ωρα?:S ) Περισσοτερα μεχρι την Παρασκευη που λογικα θα εχω προλαβει να το παρω/φτιαξω :)

Aς ελπισουμε οτι εκανα καλη επιλογη και το προτιμησα αντι του Liberty 620 :...:

Βασικά έδωσαν μια ακόμα διεύθυνση στο "Τι-Που-Πόσο" (ή κάπως έτσι) στο ποστ του gnzp (μανία με τα δυσκολοδιάβαστα Nicks εδώ μέσα :p ) από ένα άλλο κατάστημα, που στέλνει Ελλάδα :-D Από τη στιγμή που παρήγγηλες όμως, δεν έχει καμία σημασία πλέον. Θέλουμε(-ω) και άποψη/review για το τροφοδοτικό, ε! :p

Αρχική απάντηση από deninho

...στο ποστ του gnzp (μανία με τα δυσκολοδιάβαστα Nicks εδώ μέσα :p )...

:p Κανονικά άλλο nick θα είχα αλλά είναι ΜΕΓΑΛΗ ιστορία :D

Εγώ πάντως μετά από τα reviews του jonnyguru απογοητεύτηκα με το OCZ και τσίμπησα από το e-shop το ΤΤ Τοughpower 750, μακάρι να βγει όσο καλό όσο λένε ότι είναι :)

Μα καλα..Το Tagan ποσο καιρο εχει που εχει βγει? :S Το εχει παρει κανεις?Προσπαθω να βρω ενα review να μου λυσει καποιες αποριες πριν το παρω..να δω καποια πραγματα..και δεν υπαρχει τιποτα πουθενα...Εχει βρει κανεις κατι?

gznp ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ :D Περιμενω εντυπωσεις :p

Αρχική απάντηση από gznp

:p Κανονικά άλλο nick θα είχα αλλά είναι ΜΕΓΑΛΗ ιστορία :D

Εγώ πάντως μετά από τα reviews του jonnyguru απογοητεύτηκα με το OCZ και τσίμπησα από το e-shop το ΤΤ Τοughpower 750, μακάρι να βγει όσο καλό όσο λένε ότι είναι :)

το thermaltake απο τασεις τι λεει????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.