Jump to content

Μερικές ερωτήσεις για νέα σύνθεση με Conroe

n1ck0s

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα έχετε βαρεθέι πλέον να βλέπετε τέτοια threads αλλά αν έχετε χρόνο δώστε μου λίγο τα φώτα σας. Η σύνθεση που έχω καταλήξει είναι:

Conroe E6600

Tuniq Tower

Asus P5B Deluxe

2 x 1GB Super Talent

Western Digital RAPTOR 74GB

SEAGATE Barracuda 7200.10 - 320 GB

VGA ???

Stacker

PSU Hiper 580

Ερωτησούλες:

1) Βλέπω ότι tuniq tower δεν παίζει να βρω. Τι εναλλακτικές έχω;

2) H P5B Deluxe είναι αυτή εδώ μόνο ή υπάρχουν και άλλες εκδόσεις;

3) Η μνήμες είναι οι μόνες που φοβάμαι... υπάρχει καμμιά αντιπρόταση για αγορά από Ελλάδα (για την συγκεκριμένη μητρική);

4) Διάσαζα για τον raptor ότι παίζουν δύο εκδόσεις. Μιά μέ ένα platter και μία με δύο. Τι αγοράζω από τα δύο, πως τα ξεχωρίζω και σε πιο μαγαζί θα βρώ;

5) Για VGA δεν έχω ιδέα. 300 δίνω...

6) Αυτό το stacker από αυτό τι διαφορά έχει;

Αυτά τα λίγα :tomato:, εκτιμώ κάθε απάντηση ή γενική παρατήρηση πάνω στη σύνθεση. TIA.

</n00b>

εχεις κανει μια παρα πολυ καλη επιλογη τωρα για vga τωρα που πεσαν οι τιμες σου προτεινω μια

1900xt,η 1900xtx

Με 300 χτυπάς μια 7900GT. Αυτη ας πόυμε Leadtek

Για την Μητρική υπάρχει μια P5B Deluxe με Wifi και μία χωρίς Όπως επίσης και 2 απλές.

Αυτο μπορείς να το δεις στην σελίδα της Asus

Εκτός από το WiFi υπάρχει καμμιά άλλη διαφορά σημαντική; Ειδικά για overclockability...

αν βρεις Χ1900ΧΤ στα 299€ την τσιμπας και τρεχεις γρηγορα σπιτι χωρις να αγορασεις κατι αλλο!

Αν δεν βρεις πηγαινε για καμμια 7900Gt..μετα για καμμια Χ1800ΧΤ και μετα για καμμια Χ1900GT

Κάτι ακόμη... η Thermalright Ultra 120 που κοιτάω υπάρχει κάπου αλλού εκτός από HacShop;

Αρχική απάντηση από n1ck0s

Κάτι ακόμη... η Thermalright Ultra 120 που κοιτάω υπάρχει κάπου αλλού εκτός από HacShop;

multirama-checkmate

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.