Jump to content

Test Drive Unlimited

BILL5

Recommended Posts

Εμένα με το patch αν και όταν ξεκινάει το παιχνίδι στην εισαγωγή έχει ήχο κανονικά αλλά μέσα στο παιχνίδι δεν παίζει καθόλου ο ήχος!

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Κάπου πηρε το μάτι μου ότι εαν έχεις Vista λειτουργικό δεν απαιτείται να βάλεις τους οδηγούς Soundmax της motherboard (P5K deluxe)....θα δοκιμάσω να τους απεγκαταστήσω και να δω αν έχω ήχο κανονικά, μπας και φταίει αυτό (ασυμβατότητα) με το Test drive Unlimited κai τα λοιπά προβλήματα ήχου που έχω μόνο όμως στο συγκεκριμμένο παιχνιδάκι....

Εγώ προβλήματα με το TDU δεν είχα ποτές πάντως. Μάλλον είμαι τυχερός με βάση όσα διαβάζω...

Kαι εγω ρε παιδια, το μονο προβλημα που ειχα ηταν τοτε με την τιμομονιερα, που οταν την συνδεα κολλαγε τελειως, απο τοτε και ειδικα τωρα με το patch δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα!! :innocent: :giveup:

Re παιδια, που μπορω να φτιαξω το skyline???? To εψαξα και δεν το βρηκα, μπορειτε να μου πειτε? :woot: :X: :tomato:

και γω ρε φιλε δεν εχω βρει τιποτα...ασε που σερνεται στοκ...

Εκει πού φτίαχνεις και το 350Ζ είναι Nissan Lexus Kawasaki, πολύ κοντά στο μαγαζι που έχει τα Lotus Noble Ascari....

Οι Ferrari, Alfa, Lambo, Ducati, Agusta πού Βελτιώνονται?

to βρηκα!!!! Κοιτα τις φωτογραφιες! Ειναι πανω απο το αεροδρομιο!

Αρχική απάντηση από Tony93 [Σήμερα, στις 12:28]

to βρηκα!!!! Κοιτα τις φωτογραφιες! Ειναι πανω απο το αεροδρομιο!

????

ρε παιδια, δεν ανεβαινουν οι φωτογραφιες. Για να ξαναπροσπαθησω. :jump:

Αυτή είναι της Nissan Lexus Kawasaki και για τα Αγγλικα....

Για τα Ιταλικα μήπως ξέρεις?

Ωρεε αντε να παω σπιτι να το τουμπανιασω...:hehe: αληθεια στα ποσα παει max hp το skyline?

δεν εχει...κακως μια μ3 και μ5 καθως και 650ι θα πρεπε να τις ειχε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.