Billys Ιούλιος 2, 2007 #421 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2007 Οκ sorry εχεις δικιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Ιούλιος 2, 2007 #422 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2007 Το έβαλα και εγώ το παιχνιδάκι...νταξει με ξενερώνει απίστευτα που δεν παθαίνει τίποτα το αυτοκινητο. ...και θυμίζει oblivion , για να κάνεις κάτι πρέπει να παιζεις με τις ώρες... το radio δεν λειτουργεί? Πατάω R "+, -" μούγγα ξέρει κανείς τι γίνεται? Όταν βάζεις κόντρα με κάποιον δεν παίρνεις χρήματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salonicafan Ιούλιος 3, 2007 #423 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2007 Αρχική απάντηση από SirDiman τελικα το patch θα διωρθωσει αυτο το παλιο bug που δεν μπορεις να ξεκινησεις τον 1ο αγωνα?? Ιδού η απορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Ιούλιος 3, 2007 #424 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2007 τελικα θα βγει ή θα μας σκασει καλοκαιριατικα...............? :jump: :jump: :whistling :whistling :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Ιούλιος 3, 2007 #425 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2007 Αρχική απάντηση από Dem [Σήμερα, στις 02:10] το radio δεν λειτουργεί? Πατάω R "+, -" μούγγα ξέρει κανείς τι γίνεται? με αυτό τελικά δεν ξερει κανεις τ'ιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Ιούλιος 3, 2007 #426 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2007 εμενα δεν τρεχει καθολου το παιχνιδι το ραδιο παντως δουλευει καμπανα. ειναι απο τα κουφα του παιχνιδιου... για κοιτα ρυθμισεις μηπως το ανοιγμα του radio αντιστοιχει σε αλλο πληκτρο. ετυχε σε μενα :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Ιούλιος 3, 2007 #427 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2007 Αρχική απάντηση από ennia [Σήμερα, στις 19:41] εμενα δεν τρεχει καθολου το παιχνιδι το ραδιο παντως δουλευει καμπανα. ειναι απο τα κουφα του παιχνιδιου... για κοιτα ρυθμισεις μηπως το ανοιγμα του radio αντιστοιχει σε αλλο πληκτρο. ετυχε σε μενα :jump: καλά αν είναι έτσι θα ανοιξω το δικό μου ραδιο που έχω στο δωμάτιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Ιούλιος 4, 2007 #428 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2007 καλυτερα αυτο. θα επιλεγεις τι θες να ακουσεις......:banging: :banging: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_devil Ιούλιος 4, 2007 #429 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2007 Εγώ βασικά κάνω το άλλο...επειδή δε μ'αρέσει ούτος ή άλλως η μουσική του παιχνιδιού...βάζω το winamp να παίζει τραγούδια και είμαι καλυμένος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Ιούλιος 4, 2007 #430 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2007 Εγω επειδη γενικα προτιμω να μην ακουω μουσικη οταν παιζω παιχνιδια και μαλιστα αυτο το συγκεκριμενο που για μενα ειναι ακομα δυσκολο (ασχετα αν το εχω προσωρησει αρκετα), δεν βαζω καθολου. Την κλεινω και ειμαι ΟΚ. (Καμμια φορα βεβαια μου κανει κατι κουφα οπως οταν παιζω ξαφνικα να κοβεται ο ηχος αλλα φτιαχνει αμεσως.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_devil Ιούλιος 4, 2007 #431 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2007 Γενικώς το παιχνίδι έχει πολλά bugs αλλά παλεύονται αν έχεις όρεξη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Ιούλιος 4, 2007 #432 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2007 πιστευω δεν ειναι και οτι το καλυτερο ενω παιζεις να εχεις και το winamp ανοιχτο. οταν αγορασα το pc μου ειπαν, οταν παιζω παιχνιδια να μην εχω ποτε το winamp ή καποιο αλλο player ανοιχτο. δημιουργειται καποιο προβλημα......, δεν καταλαβα και καλα. αυτη τη συμβουλη την εφαρμοζω παντα. :banging: :banging: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Ιούλιος 5, 2007 #433 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2007 Το μοναδικο προβλημα που μου δημιουργει ο winamp ειναι οταν παω να παιξω ενα παιχνιδι τυπου tetris. Οταν ειναι ανοιχτος ο player και παω να ανοιξω το παιχνιδι (που ειναι και ελαφρυ, καμμια σχεση με το tdu) δεν μπαινει στο παιχνιδι. Αρκει βεβαια ενα πατημα του κουμπιου windows και τελος. Αλλα γιατι να μην εχω τον winamp ή οποιονδηποτε αλλον player? (Αν θελω μπορω να βαλω και το tdu και το emule παραλληλα που ειναι και τα δυο υπερβαρα στην κυριολεξια για τον επεξεργαστη. Αρα απο θεμα δυναμης, δεν τιθεται θεμα.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_devil Ιούλιος 5, 2007 #434 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2007 Αρχική απάντηση από ennia [Χθες, στις 19:50] πιστευω δεν ειναι και οτι το καλυτερο ενω παιζεις να εχεις και το winamp ανοιχτο. οταν αγορασα το pc μου ειπαν, οταν παιζω παιχνιδια να μην εχω ποτε το winamp ή καποιο αλλο player ανοιχτο. δημιουργειται καποιο προβλημα......, δεν καταλαβα και καλα. αυτη τη συμβουλη την εφαρμοζω παντα. :banging: :banging: :banging: Τι πράγμα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Ιούλιος 5, 2007 #435 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2007 ειχα την εντυπωση πως οταν παιζεις παιχνιδια δεν πρεπει να εχεις ανοιχτο καποιο player (π.χ. winamp). διοτι μου ειχαν πει οτι κολλαει και τα λοιπα..... και τα λοιπα....... :hehe: εγω προσωπικα μια φορα ξεχασα το winamp ανοιχτο και μπαινοντας σε παιχνιδι κολλησε το pc...... :P :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Ιούλιος 5, 2007 Author #436 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2007 η Lexus h ruf που ειναι και δεν της βρισκω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_devil Ιούλιος 5, 2007 #437 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2007 @ ennia Εγώ πρωσοπικά δεν την έχω πάθει από το winamp.’μα ήταν να κολλάει ο υπολογιστής κάθε φορά που ανοίγουν 2 προγραμματα μαζι...την κάτσαμε! . @ BILL5 Δεν νομίζω υπάρχει Lexus στο παιχνίδι (και αν υπάρχει μου ξέφυγε ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούλιος 6, 2007 #438 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από BILL5 η Lexus h ruf που ειναι και δεν της βρισκω ? Η Lexus υπάρχει σαν κτίριο, αλλά δεν μπορείς να την επισκεφτείς. Τη Ruf δεν την έχω πετύχει κάπου. Πάντως Lexus και Ruf παίρνεις μόνο όταν γίνουν διαθέσιμα τα πακέτα αυτοκινήτων μέσω net... Link to comment Share on other sites More sharing options...
STELIOSVIPER1416003252 Ιούλιος 6, 2007 #439 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 06:10] Η Lexus υπάρχει σαν κτίριο, αλλά δεν μπορείς να την επισκεφτείς. Τη Ruf δεν την έχω πετύχει κάπου. Πάντως Lexus και Ruf παίρνεις μόνο όταν γίνουν διαθέσιμα τα πακέτα αυτοκινήτων μέσω net... Δηλαδή ποτέ............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούλιος 6, 2007 #440 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2007 Όπου να 'ναι έρχεται το patch με RS4 και R34 Skyline, καθώς όλα τα μέλη του φόρουμ της Atari έxoυν αγανακτήσει με τόση καθυστέρηση.Μετά από αυτό, και με την προϋπόθεση ότι θα διορθωθούν όλα τα bugs, ευελπιστώ ότι θα ακολουθήσουν και άλλα πακέτα μέσω του internet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.