tolis861416003225 Ιούλιος 9, 2007 #461 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2007 η Μ6/Μ5 ειναι τερας. 507 αλογα με ατμοσφερικη πιεση. σιγα μην ειναι ολα τα νοβλε πιο δυνατα απαυτο. καλα βεβαια ισως να ειναι πιο ελαφρια. θα συμφωνησω με αυτο περι πορσε. αν και μονο για τα πολυ μεγαλα μοντελα που ειναι δυνατοτερα απο Μ5/Μ6. η BMW ειναι με το φετινο δυο χρονια με δικια της ομαδα. πριν εδινε κινητηρες στη williams δεν ειναι καμια αλλη εμπλοκη με το μονοθεσιο. και την εγκαταληψε διοτι μαζι της δε μπορουσε να κατακτησει το προταθλημα αν και το 2003 ετασε στη πυγη και νερο δεν ειπιε. την ιδια χρονια θα επερνε και ο χοανιτο το προταθλημα οδηγων αλλα εσπασε ο κινητηρας του σε εναν αγωνα και αυτο εκρινε το αποτελεσμα αποκει και μετα... τεσπα. μπορει να υπερεβαλα λιγο αλλα δεν ειπα οτι του χρονου θα παρουμε προταθλημα ειπα οτι (βασικα ελπιζω) να κερδιζουμε και αυτο δε συμαινει συνεχεια σε καθε αγωνα, απλα να ειμαστε σε θεση να κερδιζουμε. φετος ειναι ξεκαθαρα τριτη ουτε απειλει ουτε απειλειται. το προβλημα σιγουρα δεν ειναι ο κινητηρας αφενος γιατι ηταν απο τους δυνατοτερους αν οχι ο δυνατοτερος ανεκαθεν,βεβαια εσπαγε πιο πολυ απολους , αφετερου φετος ολοι πανω κατω εχουν ιδια αποδοση λογω περιορισμου στις 19k rpm η αεροδυναμικη ειναι το αδυναμο σημειο αλλα το διορθωνουν σιγα σιγα( μη ξεχναμε οτι το σασι ηταν αρχικα της sauber το οποιο και εξελισουν) χτες εδειξε ο πουρναρακης τη συραγκα της μπεμπας στην ελβετια και τον υπερυπολογιστη της αλμπερτ2... @tifozif1 εγω παλι το 81 δεν ειχα γεννηθει ακομα φορμουλα βλεπω απο το 2001 και μιας και ποτε δεν ειμαι με τον πρωτο καθως το θεωρω πολυ ευκολο να εισαι με το νικητη και προτημω να ειμαι παντα με τον δευτερο ο οποιος κινηγαει τον πρωτο (εχει ενα ενδιαφερον ρε παιδι μου μεγαλητερο!!) και επιδη τη μερτσεντα δε τη πολυγουσταρω και επιδη οι γονεις μου εχουν μια μπεμπα ,παλιουτσικη μεν μπεμπα δε, εγινα μπεμπακιας και αγαπημενος μου οδηγος εβερ, η απουσια του οποιου ειναι παραπανω απο αισθητη στη φορμουλα, ειναι φισικα ο χουανιτο μοντογια. λατινος. τι να λεμε.... εκανε τρελες οχι ρομποτικες κινησεις(βεβαια αποδιδει εχει τα περισοτερα ρεκορ. τον σεβομαι, σουμαχερ..... ΤΕΣΠΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούλιος 9, 2007 #462 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2007 M5 και M6 είναι απλά ασήκωτες... Στο παιχνίδι θα έμπαιναν Class C ή D... Αλλά ρε παιδιά μην λέμε ό,τι θέλουμε. Οι BMW είναι εξαιρετικά αυτοκίνητα στην πραγματικότητα, αλλά σε ένα παιχνίδι, όπως το TDU, που στην κορυφή βρίσκονται supercars (π.χ. Enzo, SLR, MC12, Zonda, Murcielago), κακά τα ψέμματα, δεν μπορούν να έχουν υψηλή θέση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Ιούλιος 9, 2007 #463 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2007 Που να λεγαμε δηλαδη και για κανα απλο αυτοκινητο οπως πχ Corolla, Leon, Ibiza κλπ. Θα εμπαιναν Class H αν υπηρχε. Πιο κατω δλδ και απο τα European Classics! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιούλιος 11, 2007 #464 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2007 αλλο παλι τουτο, οταν ειμαι offline το παιχνιδι σερνεται(σπασιματα, αργη κινηση), οταν ειμαι connecτed ολα καλα..μιλαω παντα για single player Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούλιος 16, 2007 #465 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2007 καλα μου φαινεται η αταρι μας δουλευει...μαλλον πλακα μας κανει για το patch... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waveside Ιούλιος 16, 2007 #466 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2007 Παιδια καλα νεαααα!!!!!!!! Μολις μπηκα πριν 5 λεπτα στο online profile μου στο test drive και μου ελεγε οτι εχει βγει μια νεα version του test drive unlimited.... Με εβαλε αυτοματα στο site του test drive, sto community και μου ελεγε οτι το TEST DRIVE UNLIMITED NEW PATCH IS AVAILIABLE FOR DOWNLOAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :jump: :jump: :jump: Τωρα το κατεβαζω, για να δουμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Ιούλιος 16, 2007 Author #467 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2007 για το patch βαζω το link http://www.testdriveunlimited.com/community/index_pc.php?pg=news_detail&id=4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waveside Ιούλιος 16, 2007 #468 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2007 Oλα διορθωθικαν!!!!!!!!!!!!!! Ειναι πολυ καλο, οσοι ειχαν προβληματα τωρα δεν προκειτε να εχουν! Ακομα και τα προβληματα με τις τιμονιερες διορθωσαν! :clap: Αντε, καλο παιχνιδι ευχομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούλιος 16, 2007 #469 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2007 επιτελους! λιγο μικρο το κοβω ομως 17mb για τοσα bugs για να δουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Ιούλιος 16, 2007 Author #470 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2007 Αρχική απάντηση από Waveside Oλα διορθωθικαν!!!!!!!!!!!!!! Ειναι πολυ καλο, οσοι ειχαν προβληματα τωρα δεν προκειτε να εχουν! Ακομα και τα προβληματα με τις τιμονιερες διορθωσαν! :clap: Αντε, καλο παιχνιδι ευχομαι! τα αμαξια μπηκαν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waveside Ιούλιος 16, 2007 #471 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2007 Nαι, μονο τα δυο που ειχαν πει. Το Audi RS4 και Nissan skyline! Μηπως ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε και αλλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Ιούλιος 16, 2007 Author #472 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2007 με τον καιρο θα βγαλουν και αλα cars κανε υπομονη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Ιούλιος 17, 2007 Author #473 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2007 το Nissan skyline λιγο αργο μου φενεται σε σχεση με το 350Z nismo Link to comment Share on other sites More sharing options...
iced1416003254 Ιούλιος 17, 2007 #474 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2007 Για μισο λεπτο... Διορθωθηκε το απαραδεκτο framerate στυλ flight simulator? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waveside Ιούλιος 17, 2007 #475 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2007 Τι να σου πω iced, αυτο δεν το ξερω, οσο με εσενα BILL5 συμφωνω απολυτως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούλιος 17, 2007 #476 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2007 1) Το Skyline μπήκε κλάση E. Θα το έβαζα στα D προσωπικά, αλλά τεσπα... μικρό το κακό. 2) Είναι λίγα τα Skyline που φτάνουν 600-700 άλογα με το καλημέρα και χωρίς καν να ανοίξεις το μοτέρ? Γιατί λοιπόν βάζουν στο Stage 3 της βελτίωσης να φτάνει μέχρι 400κάτι και όχι κάτι πιο πραγματικό για Stage 3? 3) ΚΑΜΙΑ σχέση ο ήχος του με την πραγματικότητα. Το ίδιο και για το RS4. Πειράζει που απογοητεύτηκα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιούλιος 17, 2007 #477 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2007 Εδώ το Koenigsegg κάνει σαν πλυντήριο, το Skyline σε πείραξε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούλιος 21, 2007 #478 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2007 ωρεε παλικαρια!! που θα το τουμπανιασω το μωρο?? το απλο ειναι με τα 250 παιζει κανα φτιαξιμο πουθενα? μηπως εκει που χα τσιτωσει και το 350Z? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούλιος 21, 2007 #479 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2007 Αρχική απάντηση από Waveside [16-07-2007 18:32] Oλα διορθωθικαν!!!!!!!!!!!!!! Ειναι πολυ καλο, οσοι ειχαν προβληματα τωρα δεν προκειτε να εχουν! Ακομα και τα προβληματα με τις τιμονιερες διορθωσαν! :clap: Αντε, καλο παιχνιδι ευχομαι! δυστυχώς όχι για μένα....βασικά ο ήχος είναι χάλια ... ακούγεται διακεκομμένο βουητό- μουγκρητο από την εισαγωγή του παιχνιδιού, στα settings και οπουδήποτε...δεν ξέρω τι φταίει...έβαλα και τους τελευταίους drivers κάρτας γραφικών και soundmax αλλά τίποτε... Δεν ξέρω που υπάρχει ασυμβατότητα και τι άλλο να δοκιμάσω... Σε όλα τα άλλα παιχνίδια δεν έχω προβλήματα με τον ήχο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιούλιος 22, 2007 #480 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2007 το τελειωσα κι εγω 89% και single player τελος-δεν παει αλλο-...κριμα που θελει multi για το 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.