gbak Ιούνιος 22, 2007 #401 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2007 μα και συ πηρες γυναικα οδηγο σε supercars....ημαρτον! εδω με τα σμαρτ και ειναι επικινδυνες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waveside Ιούνιος 23, 2007 #402 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2007 Παιδες, διαβασα στο forum του παιχνιδιου οτι το patchακι που τοοοσο περιμενουμε θα ερθει την εβδομαδα με παραεπομενη! :clap: Ας ξεχασουμε οτι μας ειπαν μεσα Ιουνιου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waveside Ιούνιος 23, 2007 #403 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2007 Αρχική απάντηση από nikoszax [Χθες, στις 16:15] Εγω δεν το εχω σταματησει ουτε παιζω μανιωδως. Κανω κατι που δεν εχει κανει κανενας σας μεχρι τωρα. Το παιζω απο την αρχη λογω μιας μπιιιπ που ειχα κανει στο savegame και το εχασα. Τωρα φτου κι απ' την αρχη. Δεν με χαλαει τοσο, εχω παρει αλλο χαρακτηρα και δεν ξερω αν το εχει κανει καποιος απο σας (να αλλαξει χαρακτηρα εννοω) αλλα εχω την εντυπωση οτι αλλιως παει το αυτοκινητο με την γυναικα που εχω επιλεξει τωρα απ' ο,τι πριν με τον ανδρα (προς το χειροτερο νομιζω, ισως ειναι και ιδεα μου που ειχα να παιξω καιρο, δεν παιζω και συνεχεια...). Για πειτε. Πολυ καλη ιδεα φιλε nikoszax! Οσο για την γυναικα οδηγο.... Θα σημφωνισω με τον gbak!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Ιούνιος 25, 2007 #404 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Κοιταξτε, ειναι και θεμα αισθητικης! Αλλο να παιζεις με εναν που πανηγυριζει σαν Goofy οταν κερδιζει και αλλο με την γυναικα. Οταν πας και παιρνεις ρουχα ειναι αλλιως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούνιος 25, 2007 #405 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Το σ/κο μου δάνεισε ένας γνωστός το TDU και τα με το που το εγκατέστησα, αντιμετωπίσα πρόβλημα ήχου με το εν λόγω παιχνίδι απο την εισαγωγή ... Ακούγεται διακεκομμένος ήχος ή μουγκρητό περιγράφοντάς τον καλύτερα και τελος πάντων δεν παίζεται... δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Ιούνιος 25, 2007 #406 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Υπαρχουν καποιες ρυθμισεις στο παιχνιδι για ολους τους ηχους που παραγει. Τις ελεγξες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούνιος 25, 2007 #407 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 τις είδα (λες για τα audio setup / cinematic, sxf, menus, kt) lκαι έπαιξα λίγο με αυτές αλλά δεν είδα τιποτα διαφορετικό. Παρεπιπτόντως όταν κλικάρω και άναβει το λαμπάκι ένεργοποιούνται διαφορετικά είναι mute ή το αντίστροφο? πχ έβαλα μονο το cinematic με όλα τα άλλα mute αλλά στην εισαγωγή δεν ακουγόταν τίποτα. ανεβοκατέβαζα διαφορά αλλά πάλι τίποτα. Σε καμμια στιγμή δεν ακούγεται ο ήχος. Μόνο το μουγκρητό και αυτό όταν η τελευταία επιλογή αν θυμάμαι καλά στα audio settings είναι οn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Ιούνιος 25, 2007 #408 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Ε αρα αποεπιλεγεις αυτη την επιλογη κι εισαι ΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούνιος 25, 2007 #409 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Οχι αν αποεπιλέξω την τέρμα δεξιά επιλογή δεν ακούγεται τίποτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Ιούνιος 25, 2007 #410 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Τωρα δυστυχως δεν ειμαι σπιτι να σε βοηθησω. Αν αποεπιλεγεις και ξαναεπιλεγεις μια μια τις ρυθμισεις, δεν το βρισκεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούνιος 25, 2007 #411 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 το εχω δοκιμάσει (όχι με όλες τις επιλογές και συνδυασμούς αλλά αρκετους)...δείξε καμμια εικόνα με τις επιλογές σουΠαίζει να φταίνε οι drivers ???(soundmax με δύο ηχεία μπροστά και subwoofer συνδεδεμένα στις πίσω υποδοχς του mb και ακουστικά από μπροστά στο κουτί... Υπάρχει ασυμβατότητα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Ιούνιος 25, 2007 #412 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Για ασυμβατοτητα δεν ξερω αλλα παιζει να "χαλανε" τον ηχο τα ακουστικα μπροστα. Καλου κακου ομως κατεβασε καινουργιους drivers και δες αν στο ξανακανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιούνιος 27, 2007 #413 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 το ξεκινησα κι εγω και πορωθηκα, ειμαι στα 10% , μου θυμιζει most wanted αλλα στην πιο ρεαλιστικη μορφη του..ευγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούνιος 27, 2007 #414 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Αρχική απάντηση από Waveside Παιδες, διαβασα στο forum του παιχνιδιου οτι το patchακι που τοοοσο περιμενουμε θα ερθει την εβδομαδα με παραεπομενη! :clap: Ας ξεχασουμε οτι μας ειπαν μεσα Ιουνιου.... link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
isaias1983 Ιούνιος 27, 2007 #415 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Τελικα το patchακι θα διορθωσει τα fps?ξερουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούνιος 27, 2007 #416 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Το patchάκι υπόσχεται να διορθώσει τα πάντα, όταν τελικά βγει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waveside Ιούνιος 27, 2007 #417 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Παιδια, σε αυτο το link μπορειτε να δειτε για το patch! http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?t=581023&page=24 Για το ποτε θα κυκλοφορισει το λεει καπου στις σελιδες 24 με 26.Καλο διαβασμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Ιούνιος 29, 2007 #418 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2007 Μεγάλεεεε το τσάκισες το θέμα. Απαγορεύονται οι συζητήσεις για "πειρατικό" software και τα προβλήματα των ταλαίπωρων χρηστών του. Ρίξε μια ματιά στους κανόνες and consider yourself warned once Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 1, 2007 #419 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2007 τελικα το patch θα διωρθωσει αυτο το παλιο bug που δεν μπορεις να ξεκινησεις τον 1ο αγωνα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιούλιος 1, 2007 #420 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2007 1η φορα racing παιχνιδι με κρατησε μπροστα στον υπολογιστη ενα 10ωρο συνεχομενο...παιδια με callardo το tour of the ireland (120ml) βγαινει ανετα για 1η θεση?η θελει κατι πιο γρηγορο??μια παρομοια δοκιμασια με 36ml βγηκε περπατωντας σε 18λεπτα (οριο 20΄) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.