Jump to content

Test Drive Unlimited

BILL5

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από LevelOne [08-06-2007 17:17]

Παιδιά υπάρχει τρόπος να κάνουμε save το online account σε περίπτωση που κάνουμε φορμάτ 2 φορές το μήνα?

Θα πας στο my documents και θα κανεις copy τον φακελο που λεει Test drive unlimited se ena usb stick ή μνημουλα πριν κανεις τo format. Otan loipon μετα το φορματ εγκαταστησεις το game περνεις τον φακελο που αντεγραψες και paste ---> yes to all στο my documents! Χωρις πριν να πεταξεις το καινουργιο φακελο Test Drive Unlimited. Kai αυτο ειναι ολο!!! Οταν ξανα ανοιξεις το test drive θα εχεις ολα τα profile που ειχες και πριν το φορματ!!!!!

Για πες, δουλεψε? :T:

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Tony93

Θα πας στο my documents και θα κανεις copy τον φακελο που λεει Test drive unlimited se ena usb stick ή μνημουλα πριν κανεις τo format. Otan loipon μετα το φορματ εγκαταστησεις το game περνεις τον φακελο που αντεγραψες και paste ---> yes to all στο my documents! Χωρις πριν να πεταξεις το καινουργιο φακελο Test Drive Unlimited. Kai αυτο ειναι ολο!!! Οταν ξανα ανοιξεις το test drive θα εχεις ολα τα profile που ειχες και πριν το φορματ!!!!!

Για πες, δουλεψε? :T:

.... τσού .... :toomuchne

Αρχική απάντηση από BILL5

παιδια και σε μενα τρελαθηκε το TDU αλου ειναι το gps αλου η τοποθεσεια

με τις υγειες σου..........................................:p :P :p

πιστευω το πιο κακοφτιαγμενο παιχνιδι των τελευταιων ετων:tomato: :tomato: :tomato:

Εγω δεν το εχω σταματησει ουτε παιζω μανιωδως. Κανω κατι που δεν εχει κανει κανενας σας μεχρι τωρα. Το παιζω απο την αρχη λογω μιας μπιιιπ που ειχα κανει στο savegame και το εχασα. Τωρα φτου κι απ' την αρχη. Δεν με χαλαει τοσο, εχω παρει αλλο χαρακτηρα και δεν ξερω αν το εχει κανει καποιος απο σας (να αλλαξει χαρακτηρα εννοω) αλλα εχω την εντυπωση οτι αλλιως παει το αυτοκινητο με την γυναικα που εχω επιλεξει τωρα απ' ο,τι πριν με τον ανδρα (προς το χειροτερο νομιζω, ισως ειναι και ιδεα μου που ειχα να παιξω καιρο, δεν παιζω και συνεχεια...). Για πειτε.

Αρχική απάντηση από nikoszax

αλλιως παει το αυτοκινητο με την γυναικα που εχω επιλεξει τωρα απ' ο,τι πριν με τον ανδρα (προς το χειροτερο νομιζω

:hehe: :hehe: :hehe:

Εγώ το έχασα μετά το φορμάτ και τυχαίνει να έχω πετάξει και το dvd... :getlost:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.