BILL5 Μάϊος 28, 2007 Author #361 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2007 TEST DRIVE UNLIMITED PC OFFICIAL PATCH!Date : 16 Απρίλιος 2007Test Drive Unlimited PC PatchH Atari σας ανακοινώνει επίσημα πλέον ότι το studio ανάπτυξης του Test Drive Unlimited, το Eden Studios, αυτή τη στιγμή δουλεύει για την ανάπτυξη του ΕΠΙΣΗΜΟΥ PC Patch για το παιχνίδι και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Μάϊο. Σκοπός του patch είναι η αντιμετώπιση των παρακάτω θεμάτων:* Corrupted saved games (προηγούμενα corrupted saved games δεν θα μπορούν να αποκατασταθούν)* Game freezing / crashes* Performance optimization* In-game exploitsΤο patch αναμένεται να περάσει διαδοχικά test για να είμαστε σίγουροι για την ποιότητά του, πρίν την κυκλοφορία του, στα studios της Eden και της Atari. Περισσότερες πληροφορίες, σύντομα κατά την εξέλιξη των γεγονότων.Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο Test Drive Unlimited και ελπίζουμε σύντομα να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία από το παιχνίδι αυτό.επησιμο site: http://www.gr.atari.com/index.php?pg=news&id=697παντως εγω ενα εχω να πω οτι ποιο γρηγορα θα βγει το Need for Speed Pro Street + το patch του. και μετα θα βγει patch για το test drive unlimited Link to comment Share on other sites More sharing options...
salonicafan Ιούνιος 7, 2007 #362 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2007 Μια βοήθεια με το patch κάποιος;Κολλάω στον πρώτο αγώνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούνιος 7, 2007 #363 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2007 γιατι βγηκε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Ιούνιος 7, 2007 #364 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2007 Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του C&C βγάλανε ένα καρό pach και αυτοί παιδεύονται με ένα patch ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
salonicafan Ιούνιος 7, 2007 #365 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 19:01] γιατι βγηκε? κατι τέτοιο διάβασα. όχι για καινούρια αυτοκίνητα αλλά για να μπορώ να παίξω. Ούτε ένα αγώνα κατάφερα να τρέξω. Μόλις αγοράζω σπίτι και αυτοκίνητο και πάω να κάνω τον πρώτο αγώνα, δεν συνεχίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Ιούνιος 8, 2007 #366 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από salonicafan κατι τέτοιο διάβασα. όχι για καινούρια αυτοκίνητα αλλά για να μπορώ να παίξω. Ούτε ένα αγώνα κατάφερα να τρέξω. Μόλις αγοράζω σπίτι και αυτοκίνητο και πάω να κάνω τον πρώτο αγώνα, δεν συνεχίζει. το βρηκες? το κατεβασες? υπαρχει τελικα? και εγω το ιδιο προβλημα εχω περιμενω πως και πως......:bye: :bye: :bye: :flex: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιούνιος 8, 2007 #367 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 που βρισκετε αυτο το πατσακι τελικα? ξερει κανεις?μηπως χαθηκε στο δρομο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 8, 2007 #368 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 Πάμε ακόμα μία, τελευταία ελπίζω, φορά.Όσοι έχετε πρόβλημα με τον πρώτο αγώνα, το έχετε επειδή δεν αγοράσατε το παιχνίδι νόμιμα.Μην ρωτάτε λοιπόν για patch και ιστορίες.Όταν βγει το patch που θα λύνει μικροbugs θα το μάθουμε από το official site.Κατανοητό ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιούνιος 8, 2007 #369 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 ok thnks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούνιος 8, 2007 #370 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 Παιδιά, για updates όσον αφορά το patch, ελέγχετε τακτικά στο παρακάτω λινκ: http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=55507 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούνιος 8, 2007 #371 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 Παιδιά υπάρχει τρόπος να κάνουμε save το online account σε περίπτωση που κάνουμε φορμάτ 2 φορές το μήνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Ιούνιος 8, 2007 #372 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 για ποιο λογο να κανεις 2 φορματ το μηνα???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούνιος 8, 2007 #373 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 Ε θα έχει τους λόγους του... Αυτό είναι το θέμα? ’λλο ρώτησε το παλικάρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Ιούνιος 12, 2007 #374 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2007 Ρε παιδιά,το παιχνίδι έχει αμνησία,δεν εξηγείται αλλιώς!Πήγα μετά απο καιρό να παίξω και μου είχε αλλάξει τα μαλλιά του χαρακτήρα!Επίσης,δείχνει να μη θυμάται οτι πέρασα απο συγκεκριμένους δρόμους(δεν μου δίνει άμεση πρόσβαση) και το κορυφαίο είναι οταν πήγα στη Ducati, μου είπε το επικό οτι δεν εχω πάει σε όλα τα car shows!!Βλακείες,γιατί ήδη έχω αγοράσει μια MV Agusta...Τι σόι bug είναι αυτό πάλι???Το χει αντιμετωπίσει κανείς?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Ιούνιος 12, 2007 #375 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2007 ναι ρε ειναι γνωστο αυτο... το λενε κιολα οτι θα το φτιαξουν με το πατσ... currapted save games που λεει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Ιούνιος 12, 2007 #376 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2007 Αρχική απάντηση από tolis86 ναι ρε ειναι γνωστο αυτο... το λενε κιολα οτι θα το φτιαξουν με το πατσ... currapted save games που λεει.... Δεν υπάρχει τπτα δηλαδή ως προσωρινή λύση??Δεν μπορώ να ξαναπάω σε όλες τι αντιπροσωπείες του νησιού ρε γμτο,έχω εξεταστική Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Ιούνιος 12, 2007 #377 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2007 ελα μωρε σιγα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
isaias1983 Ιούνιος 13, 2007 #378 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2007 Παντως εγω βαρεθηκα να περιμενω το patch...Ωρα να παμε σε κανενα new game! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Ιούνιος 13, 2007 Author #379 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από isaias1983 Παντως εγω βαρεθηκα να περιμενω το patch...Ωρα να παμε σε κανενα new game! τοτε κανε υπομονη για το nfs prostreet η πηγενε σε καμια πισηνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούνιος 13, 2007 #380 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2007 Προφανώς όμως το NFS ProStreet δεν μπορεί να υποκαταστήσει το TDU... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.