Jump to content

Test Drive Unlimited

BILL5

Recommended Posts

TEST DRIVE UNLIMITED PC OFFICIAL PATCH!

Date : 16 Απρίλιος 2007

Test Drive Unlimited PC Patch

H Atari σας ανακοινώνει επίσημα πλέον ότι το studio ανάπτυξης του Test Drive Unlimited, το Eden Studios, αυτή τη στιγμή δουλεύει για την ανάπτυξη του ΕΠΙΣΗΜΟΥ PC Patch για το παιχνίδι και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Μάϊο. Σκοπός του patch είναι η αντιμετώπιση των παρακάτω θεμάτων:

* Corrupted saved games (προηγούμενα corrupted saved games δεν θα μπορούν να αποκατασταθούν)

* Game freezing / crashes

* Performance optimization

* In-game exploits

Το patch αναμένεται να περάσει διαδοχικά test για να είμαστε σίγουροι για την ποιότητά του, πρίν την κυκλοφορία του, στα studios της Eden και της Atari. Περισσότερες πληροφορίες, σύντομα κατά την εξέλιξη των γεγονότων.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο Test Drive Unlimited και ελπίζουμε σύντομα να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία από το παιχνίδι αυτό.

επησιμο site: http://www.gr.atari.com/index.php?pg=news&id=697

παντως εγω ενα εχω να πω οτι ποιο γρηγορα θα βγει το Need for Speed Pro Street + το patch του. και μετα θα βγει patch για το test drive unlimited

• 2 weeks later...
  • Replies 509
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 19:01]

γιατι βγηκε?

κατι τέτοιο διάβασα. όχι για καινούρια αυτοκίνητα αλλά για να μπορώ να παίξω. Ούτε ένα αγώνα κατάφερα να τρέξω. Μόλις αγοράζω σπίτι και αυτοκίνητο και πάω να κάνω τον πρώτο αγώνα, δεν συνεχίζει.

Αρχική απάντηση από salonicafan

κατι τέτοιο διάβασα. όχι για καινούρια αυτοκίνητα αλλά για να μπορώ να παίξω. Ούτε ένα αγώνα κατάφερα να τρέξω. Μόλις αγοράζω σπίτι και αυτοκίνητο και πάω να κάνω τον πρώτο αγώνα, δεν συνεχίζει.

το βρηκες? το κατεβασες? υπαρχει τελικα? και εγω το ιδιο προβλημα εχω περιμενω πως και πως......:bye: :bye: :bye: :flex: :flex: :flex:

Πάμε ακόμα μία, τελευταία ελπίζω, φορά.

Όσοι έχετε πρόβλημα με τον πρώτο αγώνα, το έχετε επειδή δεν αγοράσατε το παιχνίδι νόμιμα.

Μην ρωτάτε λοιπόν για patch και ιστορίες.

Όταν βγει το patch που θα λύνει μικροbugs θα το μάθουμε από το official site.

Κατανοητό ?

Ρε παιδιά,το παιχνίδι έχει αμνησία,δεν εξηγείται αλλιώς!Πήγα μετά απο καιρό να παίξω και μου είχε αλλάξει τα μαλλιά του χαρακτήρα!Επίσης,δείχνει να μη θυμάται οτι πέρασα απο συγκεκριμένους δρόμους(δεν μου δίνει άμεση πρόσβαση) και το κορυφαίο είναι οταν πήγα στη Ducati, μου είπε το επικό οτι δεν εχω πάει σε όλα τα car shows!!Βλακείες,γιατί ήδη έχω αγοράσει μια MV Agusta...Τι σόι bug είναι αυτό πάλι???Το χει αντιμετωπίσει κανείς??

Αρχική απάντηση από tolis86

ναι ρε ειναι γνωστο αυτο... το λενε κιολα οτι θα το φτιαξουν με το πατσ... currapted save games που λεει....

Δεν υπάρχει τπτα δηλαδή ως προσωρινή λύση??Δεν μπορώ να ξαναπάω σε όλες τι αντιπροσωπείες του νησιού ρε γμτο,έχω εξεταστική :hehe::p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.