Jump to content

Test Drive Unlimited

BILL5

Recommended Posts

Έχω κάνει register κανονικά στο σιτε του παιχνιδιού, παίζω on-line (το έχω αγοράσει κανονικά από μαγαζί) αλλά όσο και αν έχω ψάξει patch δεν έχω βρει. Στο Forum τους διάβασα ότι θα βγει patch αργότερα.

Καμιά ιδέα ? Για τι patch συζητάτε ?

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

οπως προειπα και στο δικο μου (της υπογραφης) εχω 30καρε (με το ματι) ολα τα φιλτα απενεργοποιημενα. και εχω 6800gs καλλητερη απο 7600gs... τι διαολο? σε reviews που ειχα δει σε παιχνιδια οι 820\915\920 ειναι στα επιπεδα του δικου μου p4.....:(

παιδιά, και γω το αγόρασα και το άρχισα, έχω προχωρίσει αρκετά πιστεύω...αλλά πως ανοίγουν οι τοποθεσίες με τα upgrades? εχω μόνο για japanese Και για english cars ανοιχτά.....

πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο? δεν ξέρω...

thanks!:D:p

Αρχική απάντηση από STELIOSVIPER

Πρέπει να τα βρεις. Ακολούθα το χάρτη που είχε μέσα το παιχνίδι στη συσκευασία του.

ευχαριστώ....γιατί νόμιζα στην αρχή ότι πρέπει να ολοκληρώσεις αγώνες και να ανοίξουνε.....θα δω τον χάρτη και θα κάνω βόλτες:cool::upside:

Αρχική απάντηση από Indiana

νόμιζα στην αρχή ότι πρέπει να ολοκληρώσεις αγώνες και να ανοίξουνε....

αυτο διοτι τρεχοντας στους αγωνες περνας απο δρομους που εχουν μαγαζια οποτε μετα "θυμασαι" οτι εκει εχει το ταδε. ετσι γινεται και οταν απλα περνας απο το δρομο και τα βλεπεις

το εχει παιξει κανενας με χ1950pro 512MB ?

με τη δικια μου(xfx 6800gs) δε παλεβεται...... max 32 min 8!! avg 24 1280χ1024 στο medioum...... και παλι η ποιοτητα ειναι ολιγον σικατα..... ποσο κατω δε θα βλεπεται...τι ***** φταιει οτι ειναι τεραστιο το περιβαλον ε?

Δεν μπορω να περασω το The wild outdoors.Δοκίμασα με όλα σχεδον τα class d αυτοκίνητα με level 3 tuning αλλα δεν ξερω δεν τα καταφερνω με τιποτα.Το εχει βγαλει κανενας αυτο;

ετοιμαζεται patch οπου να ναι θα σκασει....το χρειαζεται παντως κανει αρκετα κουλα το παιχνιδι...

Atari confirm that Eden are currently working on a patch for the PC version of Test Drive Unlimited which will be available in May. With the patch Eden are working to address the following issues:

* Corrupted saved games (previously corrupted save games will not be restored)

* Game freezing / crashes

* Performance optimization

* In-game exploits

The patch will undergo thorough testing at Eden and Atari prior to release to ensure the quality. Further information will be available in due course.

Thank you for playing Test Drive Unlimited!

Αρχική απάντηση από Spyrious

Δεν μπορω να περασω το The wild outdoors.Δοκίμασα με όλα σχεδον τα class d αυτοκίνητα με level 3 tuning αλλα δεν ξερω δεν τα καταφερνω με τιποτα.Το εχει βγαλει κανενας αυτο;

Με Maserati GranSport stage3 το πέρασα εγω. Είναι απο τα δυσκολούτσικα speed. Θέλει προσοχή να αποφύγεις κάθε επαφή με το traffic. Λογικά όταν θα περνάς και την τελευταία κάμερα, θα έχεις περίπου 45secs ακόμα, οπότε συνέχισε ευθεία μέχρι εκεί που αρχίζει η μπαριέρα και γύρνα γκαζωμένος να ξανακάνεις το τελευταίο με μεγαλύτερη ταχύτητα. (μάλλον θα το έχεις ήδη κάνει αυτό, αλλά οκ :-P)

Αρχική απάντηση από Kheadas

Με Maserati GranSport stage3 το πέρασα εγω. Είναι απο τα δυσκολούτσικα speed. Θέλει προσοχή να αποφύγεις κάθε επαφή με το traffic. Λογικά όταν θα περνάς και την τελευταία κάμερα, θα έχεις περίπου 45secs ακόμα, οπότε συνέχισε ευθεία μέχρι εκεί που αρχίζει η μπαριέρα και γύρνα γκαζωμένος να ξανακάνεις το τελευταίο με μεγαλύτερη ταχύτητα. (μάλλον θα το έχεις ήδη κάνει αυτό, αλλά οκ :-P)

Τελικα το περασα χθες.Εκανα το εξής.Με το που ξεκιναω γυρναω αναποδα μεχρι την διασταβρωση και μετα γυρναω πάλι ωστε να πιασω 270 περιπου.Μετα το περνας ευκολα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.