Jump to content

Test Drive Unlimited

BILL5

Recommended Posts

Τελικά αυτό το hdr με έχει μπερδεψει .

Απενεργοποιημένο παίζω σε 1400χ1050 με 40-44fps.

Ενεργοποιημένο στα 1024χ768 με 25-30fps. Παραπάνω ούτε λόγος.

Έλα όμως που στην πρώτη περίπτωση το παιχνίδι είναι αισθητά καλύτερο και δεν βλέπω σημαντικές διαφορές στην ίδια ανάλυση.

Help me please.

ps. Για το πρόβλημα των σπασμένων γραφικών στην εκκίνηση και στο ότι στον πρώτο αγώνα δε βλέπεις τίποτα έχει βγεί patch. Περισσότερα δεν λέγονται γιατί θα φάμε πόρτα από τους administrators.

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Με την 7800GTX κάπως έτσι πάει το πράμα. Ακόμη και με 7800 σε SLI τα ίδια. Με μια 8800GTS/320 , HDR στα 1600χ1200 πάει νερό...ακόμη και να προσθέσεις antialising πάλι δεν έχει τα χάλια όπως με τις 7800. ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ξέρει γιατί. Πιθανότατα Drivers και προγραμματισμός. Απαράδεχτο...

’σχετο,αλλά οι μηχανές έχουν φοβερό ήχο.Απορώ γιατί τα site είχαν παράπονα στον τομέα αυτό.

PS Τελικά,τα σπασίματα στην αρχή του παιχνιδιού τα κάνει πρπου μία στις 4 φορές που θα παίξω.Μάλλον ροντάρισμα ήθελε :hehe:

Αρχική απάντηση από white_devil

Πότε ξεκλειδώνονται οι μηχανές?

Οι μηχανές ξεκλειδώνονται όταν ανακαλύψεις και επισκεφθείς όλες τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων.

δοκιμασα να παιξω το παιχνιδι με εναν northwood στα 2.8, 1 gb ram, και 7600 gs και ουτε καν σε αναλυση 800χ600 με low details, δεν τρεχει.....οσοι εχετε παραπλησια συστηματα, μην μπειτε καν στον κοπο να δοκιμασετε...

Αρχική απάντηση από nickstamat [23-04-2007 19:43]

Οι μηχανές ξεκλειδώνονται όταν ανακαλύψεις και επισκεφθείς όλες τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων.

Ναι το ξέρω....το βρήκα χτες...:D

Αρχική απάντηση από lionor [Χθες, στις 01:31]

δοκιμασα να παιξω το παιχνιδι με εναν northwood στα 2.8, 1 gb ram, και 7600 gs και ουτε καν σε αναλυση 800χ600 με low details, δεν τρεχει.....οσοι εχετε παραπλησια συστηματα, μην μπειτε καν στον κοπο να δοκιμασετε...

Εγώ έχω D915 , 1gb ram και 7600GS και παίζει μια χαρά....και details στο high μάλιστα...

Αρχική απάντηση από lionor

Έχω Northwood στα 3.4, 1.5 GB RAM, 7600GT και τρέχει πολύ ωραία στα 1280x1024 με 2xAA...

Δε δικαιολογείται να μη σου παίζει καθόλου... Κάτι δεν κάνεις καλά...

Ποιος σου είπε ότι τα χαμηλότερα γραφικά εγγυούνται καλύτερες επιδόσεις? :D

Ψάξε καλύτερα τις επιλογές της vga σου, κάτι έχει γίνει λάθος.

αν βαλω αναλυση 1024χ768 και ολα στο full, το παιχνιδι ειναι slowmotion...ουτε τα video δεν παιζει...οταν βαλω 800χ600 και low detail, οχι οτι μπορεις να παιξεις, απλα η κινηση 'καρε-καρε' ειναι λιγο πιο γρηγορη...τι να μην κανω καλα....απο οσα εχω δοκιμασει, ολα καλα παιζουνε, ακομα και το company of heroes, που ειναι πολυ απαιτητικο....δεν ξερω αν το συγκεκριμενο παιχνιδι εχει καποια επιλογη που δεν προσεξα ή αν φταιει οτι δεν το απεκτησα και με τον ποιο νομιμο τροπο....

αν βαλω αναλυση 1024χ768 και ολα στο full, το παιχνιδι ειναι slowmotion...ουτε τα video δεν παιζει...οταν βαλω 800χ600 και low detail, οχι οτι μπορεις να παιξεις, απλα η κινηση 'καρε-καρε' ειναι λιγο πιο γρηγορη...τι να μην κανω καλα....απο οσα εχω δοκιμασει, ολα καλα παιζουνε, ακομα και το company of heroes, που ειναι πολυ απαιτητικο....δεν ξερω αν το συγκεκριμενο παιχνιδι εχει καποια επιλογη που δεν προσεξα ή αν φταιει οτι δεν το απεκτησα και με τον ποιο νομιμο τροπο....

φιλε δεν εχει σημασεια αν το πηρες με μη νομιμο τροπο απλως το παιχνιδι θελει απο duo 2 και πανω και καλη καρτα χραφικων π.χ 8800gts η ειναι κακο προγραματισμενο και εχει κενα στον κωδικα του

Γραψε το συστημα σου μπας και βγαλουμε καποια ακρη για το τι μπορει να φταιει.

Υ.Γ.: Δεν εχω διαβασει πιο πριν και δεν ξερω αν το εχεις κανει.

Αρχική απάντηση από BILL5 [Σήμερα, στις 13:53]

φιλε δεν εχει σημασεια αν το πηρες με μη νομιμο τροπο απλως το παιχνιδι θελει απο duo 2 και πανω και καλη καρτα χραφικων π.χ 8800gts η ειναι κακο προγραματισμενο και εχει κενα στον κωδικα του

Όχι και 8800gts...για να το απολαύσεις στο μαξιμουμ ναι αλλά για να το παίξεις δεν χρειάζεται τόσο πολύ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.