Jump to content

Test Drive Unlimited

BILL5

Recommended Posts

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Ρε εγώ δεν αντέχω να παίξω τόσο...! Μετά από κανά 25λεπτο κουράζομαι και τρακάρω, δε γίνεται! Τα μάτια μου γίνονται έτσι --> :confused:

:D

Υ.Γ.: Πώς και πώς το περιμένω το Koenigsegg CCR να γίνει διαθέσιμο για DL... Με 806 άλογα εργοστασιακά, το stage 3 θα ανεβαίνει πιο πολύ από το Saleen...

( Video: http://www.youtube.com/watch?v=FxKWNJbVf1U - Η ουρά ξεκολλάει στην ευθεία με 5η!! Πιάνει 277 mph = 446 km/h!!! ΤΕΡΑΣ!)

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 19:32]

Στην παρούσα φάση είναι down.

Έκανες online profile στο gamespy?

α, όχι δεν εχω κάνει τέτοιο πράγμα... Δεν ήξερα ότι χρειάζεται... Θα γκουγκλάρω να δω πώς φτιάχνουμε και θα επανέλθω...

Αντιμετωπίζω προβληματάκια με τη συμπεριφορά του παιχνιδιού.Είναι λογικό στα 1024 με το σύστημα της υπογραφής να βγάζει σπασίματα?Επίσης,κάθε φορά που μπαίνω,όλα τα texture είναι "μπερδεμένα" (artifacts) και διορθώνεται μόνο όταν αλλάζω ανάλυση...

Γνωρίζει κανείς κατι?

καλο εινα δε λεω αλλα το συστημα του για πρωτη φορα εδιξε τα χρονια του... 1024χ768 και ολα τα φιλτρα οφφ αλλα καομα και ετσι μαχ 30frames/sec (με το ματι).... :baby: :cry: καλο μου TOCA 3.... :inlove:

αυτο με την αναλυση παντως στα vista που το εχω και το παιζω δεν το αντιμετοπισα...

Αρχική απάντηση από planetman

Μετά που αγοράζω σπίτι και αυτοκίνητο για 1η φορά, στον 1ο αγώνα μπαίνω, πατάω να ξεκινήσω και δεν ξεκινάει, γυρνάει η κάμερα γύρω γύρω πάνω στο δρόμο και δεν κάνει τίποτα. Γιατί;

Γιατί έπρεπε να ήσουν στη σκοπιά για αυτό ! :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.